Η τηλεόραση 8K είναι το μέλλον της τηλεόρασης, αλλά για πολλούς καταναλωτές ξεκινά ήδη τώρα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο τύπος τηλεοπτικής τεχνολογίας προσφέρει διπλάσια ανάλυση 4K. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βέλτιστη χρήση των οριζόντιων και κάθετων γραμμών. Για να μπορέσετε να το εξηγήσετε καλύτερα, μπορείτε να φανταστείτε την τηλεόραση 4k σε ένα πλέγμα τέσσερα προς τέσσερα.

Οι τηλεοράσεις 8Κ κάνουν τα όρια μεταξύ της εικόνας που εμφανίζεται και σχεδόν εξαφανίζεστε

8K TV μια τεράστια πόλη

Οι τρέχουσες τάσεις στην τηλεόραση 8K

Οι τηλεοράσεις 8Κ γίνονται όλο και μεγαλύτερες και τώρα υπάρχουν οθόνες που έχουν πλάτος μεταξύ 65 και 98 ίντσες. Σε γενικές γραμμές, η σχέση τιμής-απόδοσης έχει επίσης βελτιωθεί. Οι τηλεοράσεις 8Κ είναι διαθέσιμες από 5000 €. Κάθε στιγμή κάποιος περιμένει τηλεοράσεις LED και OLED σε ανάλυση 8K.

Η ασύρματη τηλεόραση είναι τώρα διαθέσιμη και σε 8K. Αυτό είναι ένα παράδειγμα αυτού 8K Roku TV.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια τηλεόραση 8Κ

Τηλεόραση 8Κ υπέροχη θέα στην πόλη

Η ιστορία της τηλεόρασης 8Κ

Τα πρώτα μοντέλα τηλεοράσεων 8K ήταν ήδη διαθέσιμα το 2013. Αυτά τα έδειξε ο κατασκευαστής Sharp τότε. Ακόμα και τότε, οι οθόνες ήταν αρκετά μεγάλες, 85 ίντσες. Αυτή η τηλεοπτική ανάλυση έφτασε σε ένα ιδιαίτερο αποκορύφωμα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 στη Βραζιλία. Εκείνη την εποχή, ένας Ιάπωνας ραδιοτηλεοπτικός φορέας είχε εφαρμόσει τις πρώτες δορυφορικές εκπομπές 8Κ. Στην αρχή, οι τηλεοράσεις 8Κ ήταν απόλυτη πολυτέλεια. Οι τιμές ξεκινούν από 100.000 ευρώ. Τώρα τα μοντέλα είναι επίσης διαθέσιμα για μερικές χιλιάδες ευρώ και αναμένεται σημαντική μείωση των τιμών τα επόμενα χρόνια.

Οι οθόνες 8K χρησιμοποιούνται σε μουσεία

8Κ τηλεόραση μια όμορφη εικόνα

Το 8K καθιστά τις επιστημονικές εκθέσεις πραγματική εμπειρία

Εικονογράφηση άγριας ζωής 8Κ τηλεόραση

Η αλλαγή εικόνων της φύσης σε 8Κ μπορεί να χρησιμεύσει ως διακόσμηση τοίχων

Τηλεοπτική προβολή 8K στη φύση

Την εμπειρία των χρωμάτων και των κινήσεων φέρνει σε υψηλότερο επίπεδο η τηλεόραση 8Κ

μεγάλα φυτά 8Κ τηλεόραση