Ζούμε σε πολύ συναρπαστικές εποχές όταν πρόκειται για κινούμενα σχέδια. Or ίσως σε ένα ατυχές! Το τελευταίο θα μπορούσε να ισχύει για τους γονείς των οποίων τα παιδιά έχουν εμμονή με το Frozen. Γιατί το δεύτερο μέρος του animation μπορεί να προβληθεί στους κινηματογράφους από την 1η Μαρτίου. Εδώ είναι τα βασικά που θα ήταν καλό να γνωρίζουμε για την Άννα, την Έλσα, την υπέροχη κινηματογραφική μουσική και τα πάντα για το Frozen.

Frozen 2 – συνέχεια του κινουμένου σχεδίου που βραβεύτηκε με Όσκαρ

κατεψυγμένα 2 όλα με το ελάφι στη μέση

Το τρέιλερ

Πριν από λίγες ημέρες, η Disney κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Frozen 2. Αυτό περιλαμβάνει την Έλσα, την Άννα, τον Κρίστοφ και τον Όλαφ. Εδώ πηγαίνετε σε αναζήτηση του αρχαίου μυστηρίου του βασιλείου. Ο παραγωγός Peter Del Vecho Υπόσχεται ότι εδώ θα απαντηθούν πολλές ερωτήσεις που έμειναν ανοιχτές στο πρώτο μέρος.

Η Έλσα, η Άννα και ο Κρίστοφ έχουν μια πολύ σημαντική αποστολή

κατεψυγμένα 2 τρεις από τους κύριους χαρακτήρες

Σε ποιον ανήκουν οι ψήφοι;?

Φυσικά, είμαστε όλοι περίεργοι να μάθουμε σε ποιον ανήκουν οι μεγάλες φωνές της ταινίας. Η πριγκίπισσα Έλσα έχει τη φωνή της Kristen Bell και της Anna της Idina Menzel. Η φωνή του Olaf ανατέθηκε στον ηθοποιό Josh Gad. Αυτός είναι ο συμπαθής χιονάνθρωπος που κυνηγάει το όνειρο κάθε γονέα σε όλο τον κόσμο. Ο πολύ στιβαρός και σταθερός χαρακτήρας – ο Κρίστοφ με τη σειρά του αναλαμβάνει ο ηθοποιός Τζόναθαν Γκροφ.

Η Έλσα και η Άννα κολλάνε μαζί και στο Frozen 2

Έλσα και Άννα κατεψυγμένα 2

Η ομάδα παραγωγών

Στο Frozen 2 επιστρέφουν η Jennifer Lee και ο Chris Buck. Το δίδυμο έχει ήδη λάβει Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων. Συνεργάζεστε με την σεναριογράφο Άλισον Σρέντερ. Αυτό είχε ήδη μεγάλη επιτυχία με τους Hidden Figures για την Universal και τον Christopher Robin για την Disney.

Το Frozen 2 είναι σίγουρα μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της Disney όλων των εποχών

πέντε από τους μεγάλους ήρωες πάγωσαν μαζί 2

Τα νέα τραγούδια από το Frozen 2

Τα τραγούδια του Frozen 2 δημιουργήθηκαν από το ζευγάρι Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου μέρους, μάλλον δεν είναι περίεργο που έχουν προσληφθεί και για το Frozen 2 και ότι έχουν ήδη κάνει κάτι για την ταινία μικρού μήκους Frozen Fever και το μιούζικαλ του Broadway μετά τον Frotzen Musik.

Όλα μιλούν για το γεγονός ότι τη μεγάλη επιτυχία του Frozen θα συνεχίσει ο Frozen 2! Εμείς στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό. Και με εσένα?

Frozen – Η προοπτική του βασιλείου

θέα στο βασίλειο παγωμένο 2

Μία από τις πιο όμορφες σκηνές από την ταινία Frozen

κατεψυγμένα 2 Scheemann elsa και anna