Δεν είναι ο πρώτος γάμος του Justin Bieber με την αγαπημένη του Hailey. Αυτή η έκδοση της ιστορίας αγάπης τους πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου. Και οι δύο έχουν αυτή τη στιγμή τους θαυμαστές τους μέσω Instagram επικοινωνήθηκε. Ο Justin Bieber έγραψε: “Η γυναίκα μου είναι φωτιά!”. Και οι δύο ήταν με σέξι αλλά απλά ρούχα στις εικόνες από τη δεξίωση. Απίστευτα πολλές φωτογραφίες της γιορτής στη συνέχεια μοιράστηκαν από τη νύφη και τον γαμπρό και τους φίλους τους. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο ενδυματολογικός κώδικας ήταν πολύ παραδοσιακός και κομψός.

Και οι δύο απόλαυσαν πραγματικά κατά τη διάρκεια του γάμου!

υπέροχη φωτογραφία μαζί ο Τζάστιν Μπίμπερ

Λίστα καλεσμένων του Justin Bieber και της Hailey

Για τους θαυμαστές του Justin Bieber και της συζύγου του, η λίστα καλεσμένων για το γάμο είχε ιδιαίτερη σημασία. Εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα που είδαμε στις εικόνες και τα βίντεο. Στη γιορτή ήταν οι Kendall Jenner, Camila Morrone και Isabela Grutman, C.

Ο Σέρσμιθ ήταν επίσης μεταξύ των καλεσμένων που δέχτηκαν και ο Εντ Σίραν έκανε το ίδιο.

Τα κοσμήματα και οι βέρες της Heiley ήταν ένα από τα κυριότερα σημεία της εκδήλωσης

κοσμήματα γάμος justin bieber

Περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Νότια Καρολίνα. Ο γάμος είχε πολλά διαφορετικά μέρη, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της εκκλησίας. Για το ίδιο το πάρτι και επίσης για τη διαμονή της νύφης και του γαμπρού, καθώς και μερικών καλεσμένων τους, το πολυτελές θέρετρο υγείας έγινε Συναρμολόγηση Palmetto Bluff επιλέγω. Μετά το μεγάλο πάρτι το Σάββατο, υπήρξε και συνέχεια του πάρτι το βράδυ της Κυριακής.

Ρομαντικές σκηνές ασπρόμαυρες ήταν μέρος της διαδικτυακής παρουσίας

ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του Χέιλι

Περισσότερα για τον ενδυματολογικό κώδικα και τα φορέματα

Το ύφος του γάμου όσον αφορά τα ρούχα ήταν νεανικό και απλό. Τα φορέματα που έχουν επιλέξει για τον εαυτό τους και προφανώς συνέστησαν στους καλεσμένους τους ήταν κομψά, αλλά ταυτόχρονα συνορεύουν με το σπορ και κομψό στυλ. Ο Justin Bieber συνδύασε ένα λευκό πουκάμισο πόλο με κομψό μαύρο παντελόνι. Η Heiley έχει τονίσει το υπέροχο σώμα της με ένα λευκό μίνι φόρεμα. Η σχεδιάστρια του ήταν η Vivienne Westwood, η οποία προφανώς αποφάσισε να τονίσει την ομορφιά της Hayley με το κόψιμο χωρίς ώμους.

Υπάρχουν ακόμη εικασίες για τη σχέση του Justin Bieber με τη Selena Gomez 

justin bieber selena gomez - υπέροχο

Μοντέρνα ρούχα και στιλ στο γάμο

Παρεμπιπτόντως, ο επιλεγμένος ενδυματολογικός κώδικας δείχνει τα απαραίτητα για τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, τόσο για την καθημερινή ζωή όσο και για τους γάμους. Απλές, κομψές γραμμές και κλασικές περικοπές χαρακτηρίζουν αυτή τη στιγμή τα γυναικεία φορέματα. Λεπτομέρειες και αξεσουάρ έμειναν για να κλέψουν την παράσταση με τις γυναικείες στολές. Η Χάιλι στόλισε το λαιμό της με μια διαμαντένια αλυσίδα 20,3 καρατίων και φορούσε υπέροχα ψηλοτάκουνα Jimmy Choo. Η φωτιά στο κολιέ ήταν πάλι η Μεσίκα. Το φόρεμα που φορούσε θα μπορούσε να φορεθεί και σε άλλες περιστάσεις. Αυτή η διαδικασία επιλογής γαμήλιων εμφανίσεων είναι πολύ συνηθισμένη κατά την τρέχουσα σεζόν. Η τάση εισήχθη από τη Victoria Beckham όπως γράψαμε σε άλλο άρθρο.

Γίνετε μέρος του γάμου του Justin Bieber και της Hailey Bieber χάρη στις εικόνες και το βίντεο στο άρθρο μας!

Πολλοί διάσημοι ήταν μέρος αυτού του γάμου 

φωτογραφία instagram justin bieber

Γνωρίζουμε αρκετές ρομαντικές σκηνές από την ιστορία του Justin και της Hailey

Justin Bieber - και οι δύο σε ένα σκάφος

Justin Bieber Heiley - υπέροχο ζευγάρι

ο Τζάστιν Μπίμπερ στο δρόμο με τη γυναίκα του