Ορειβάτες προσέξτε – ποιο σακίδιο πεζοπορίας θα προτιμούσατε? 

Όποιος έχει ήδη ανακαλύψει το πάθος της ορειβασίας για τον εαυτό του, γνωρίζει ακριβώς πόσο (ζωτικά) σημαντικό είναι να διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό. Η αγάπη για τα βουνά γίνεται γρήγορα η κύρια ασχολία που καταλαμβάνει κάθε λεπτό ελεύθερου χρόνου.

Εάν σκοπεύετε να λάβετε μέρος σε μια συναρπαστική ξενάγηση στο βουνό στο εγγύς μέλλον, θα πρέπει να έχετε κάποιες γνώσεις «κάτω από τη ζώνη σας» και να ντυθείτε ζεστά με την αληθινή, αλλά και με την μεταφορική έννοια της λέξης.

Με το σωστό σακίδιο πεζοπορίας μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο 

δοκιμή σακιδίου πλάτης υπαίθριου εξοπλισμού 0

Οι δραστηριότητες αναψυχής στα βουνά μπορεί να είναι ατελείωτα διασκεδαστικές αν είστε καλά προετοιμασμένοι γι ‘αυτές. Αλλά πώς θα μπορούσατε να γνωρίζετε τι είναι πραγματικά καλός εξωτερικός εξοπλισμός; Μπορείτε να τα δοκιμάσετε μόνοι σας ή να εμπιστευτείτε τις κριτικές. Ένα είναι σίγουρο – αν νομίζετε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε αυτό το τέλος, κάνετε ήδη λάθος.

Για το σημερινό άρθρο, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το συναρπαστικό θέμα του εξωτερικού εξοπλισμού. Και επειδή το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο και δεν μπορεί να παρουσιαστεί συνοπτικά και συνοπτικά, αφιερώνουμε μια σειρά άρθρων στο θέμα και τώρα ασχολούμαστε αποκλειστικά με έναν μόνο όρο αναζήτησης, που ονομάζεται trekking backpack.

Δεν πρέπει να τσιγκουνεύεστε ένα καλό σακίδιο πεζοπορίας 

δοκιμή σακιδίου πλάτης υπαίθριου εξοπλισμού 2

Τα σακίδια οδοιπορίας είναι τα μεγαλύτερα σακίδια πλάτης στον τομέα του εξωτερικού εξοπλισμού και έχουν σχεδιαστεί για μεγάλες και σοβαρές περιηγήσεις. Ένα σακίδιο πεζοπορίας υποτίθεται ότι πληροί πολλά επαγγελματικά κριτήρια και οι αναφορές λένε ότι υπάρχουν πολλές μάρκες που είναι εξαιρετικές, πράγμα που δεν κάνει πραγματικά την απόφασή μας ευκολότερη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βασιστήκαμε στις πρακτικές δοκιμασίες που πραγματοποιεί ο μεγάλος επαγγελματίας επιβίωσης Kai Sackmann για όλους μας στο κανάλι του στο YouTube.

Επιπλέον, αναζητήσαμε μοντέλα που όχι μόνο αρέσουν σε έναν ορειβάτη, αλλά είναι επίσης κατάλληλα για τον φωτογράφο που σχετίζεται με μια πραγματική περιήγηση στο βουνό. Υποθέτοντας τις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες και τη διάρκεια μιας αποστολής, ο κ. Sackmann συνιστά, μεταξύ άλλων το trekking backpack Mount 100+ 20 der, Μάρκα Tashev γνωστή μόνο στον επαγγελματικό τομέα. Στο συνημμένο βίντεο μπορείτε να δείτε ότι όχι μόνο η ποιότητα, το μέγεθος και το βάρος ενός σακιδίου είναι σημαντικά, αλλά και η σωστή θέση στο πίσω μέρος και, τέλος, η σωστή διάταξη των αποσκευών.

Πρέπει να είστε καλά εξοπλισμένοι για μεγάλες περιηγήσεις στο βουνό 

δοκιμή σακιδίου πλάτης υπαίθριου εξοπλισμού 3

Το Tashev’s Focus 30 παράγει επαγγελματικά σακίδια πλάτης για φωτογράφους της φύσης

δοκιμή σακιδίου πλάτης υπαίθριου εξοπλισμού 5

Τι πιστεύει ο κ. Kai Sackmann για τον εξωτερικό εξοπλισμό..

Εμμένουμε στην επαγγελματική μάρκα που αναφέρεται και ονομάζουμε το μοντέλο Focus 30, το οποίο είναι ανακούφιση για όλους τους φωτογράφους βουνού. Όποιος θέλει να έχει μαζί του τη φωτογραφική του μηχανή, θα χαρεί να έχει ένα επαγγελματικό σακίδιο φωτογραφιών ψηλά στο βουνό. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να εξερευνείς τον κόσμο και να απαθανατίζεις τις πιο όμορφες στιγμές.

Σε ένα από τα επόμενα άρθρα θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μια δοκιμή σακιδίου πεζοπορίας και να μάθετε τη διαφορά μεταξύ σακιδίων πεζοπορίας για γυναίκες και άνδρες.

Μέχρι τότε, τα καλύτερα και μείνετε συντονισμένοι!

Ο τρόπος με τον οποίο κατανέμεται το βάρος στο σώμα σας παίζει σημαντικό ρόλο

πεζοπορία δοκιμή σακιδίου εξωτερικού εξοπλισμού 10

Αδιάβροχο και αδιάβροχο

δοκιμή σακιδίου πλάτης υπαίθριου εξοπλισμού 6

Έτσι η ορειβασία μπορεί να είναι πραγματική διασκέδαση

δοκιμή σακιδίου πλάτης υπαίθριου εξοπλισμού 7

και οι πιο όμορφες στιγμές μπορούν να απαθανατιστούν

πεζοπορία δοκιμή σακιδίου εξωτερικού εξοπλισμού 9

Το πώς ταξινομείτε τις αποσκευές σας είναι πολύ σχετικό στα βουνά

δοκιμή σακιδίου πλάτης υπαίθριου εξοπλισμού 8

Δοκιμάστε αρκετά σακίδια εκ των προτέρων

δοκιμή σακιδίου πλάτης υπαίθριου εξοπλισμού 11

Βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός σας στεγάζεται με ασφάλεια 

δοκιμή σακιδίου πλάτης υπαίθριου εξοπλισμού 12

Ενημερώστε μας ποιο μοντέλο ταιριάζει καλύτερα στο θέμα σας

δοκιμή σακιδίου πλάτης υπαίθριου εξοπλισμού 13

Διάκριση μεταξύ σακιδίων για γυναίκες και άνδρες

δοκιμή σακιδίου πλάτης υπαίθριου εξοπλισμού 15

Επιτυχής ορειβασία!

δοκιμή σακιδίου πλάτης υπαίθριου εξοπλισμού 3