Εξοικονομήστε έξοδα μεσιτείας όταν αγοράζετε ή πουλάτε ακίνητα; Αυτό μπορεί να καταλήξει να είναι πολύ πιο ακριβό. Αυτό ισχύει για κάθε συγκεκριμένο τόπο διαμονής στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία, αν και η εστίασή μας σήμερα είναι στην πόλη Μάγκντεμπουργκ του Έλβα. Εξετάζουμε σκόπιμα μια πιο προσεκτική ματιά στην κατάσταση των κατοικιών και των ακινήτων εκεί. Στη συνέχεια, θα διευκρινίσουμε λεπτομερέστερα τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με κτηματομεσίτες και πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε πραγματικούς επαγγελματίες.

πανόραμα magdeburg

Έτσι ζει στο Μαγδεμβούργο

Το Μαγδεμβούργο, η πρωτεύουσα της πολιτείας της Σαξονίας-Άνχαλτ, έχει αλλάξει σίγουρα εδώ και αρκετό καιρό. Αναπτύσσεται όλο και περισσότερο ως ένας προτιμώμενος τόπος διαμονής που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όχι μόνο όσον αφορά την εργασία, αλλά και όταν πρόκειται για επιστήμη, πολιτιστική ζωή και αναψυχή. Η πόλη στον Έλβα είναι μία από τις πιο πράσινες πόλεις της Γερμανίας. Τα πολλά πάρκα, κυρίως το πάρκο της πόλης Rotenhorn, που βρίσκεται στο νησί του Έλβα, είναι δημοφιλείς προορισμοί εκδρομών, μέρη για χαλάρωση και σκηνή εκδηλώσεων ταυτόχρονα. Περνάτε πολύ χρόνο στον καθαρό αέρα στη φύση, κάνετε αθλήματα ή συμμετέχετε σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τα πολλά πανεπιστήμια καθώς και το Πανεπιστήμιο Otto von Guericke προσελκύουν χιλιάδες φοιτητές κάθε χρόνο και δίνουν στην πόλη μια νεότερη και πιο ανοιχτή ατμόσφαιρα. Το Magdeburg διαθέτει επίσης μια καλά ανεπτυγμένη υποδομή και γρήγορες και βολικές συνδέσεις με τοπικές και υπεραστικές μεταφορές.

Πανόραμα της πόλης του Μαγδεμβούργου

Καθώς ο πληθυσμός αυξάνεται, αυξάνεται και η ζήτηση για ακίνητα κάθε είδους. Και το Μαγδεμβούργο έχει πολλά να προσφέρει εδώ. Όποιος ψάχνει ένα κατάλληλο ακίνητο στην πόλη είναι σίγουρο ότι θα το βρει χάρη στην ποικιλία που προσφέρεται. Φυσικά, είστε σε καλά χέρια με έναν επαγγελματία κτηματομεσίτη. Γιατί τόσο κατά την αγορά όσο και την πώληση ακινήτου στο Μαγδεμβούργο Επαγγελματίες, όπως αυτοί του δικτύου κτηματομεσιτών CITY, γνωρίζουν ο ένας τον άλλον καλύτερα.

Ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε για ένα παλιό κτίριο σε στυλ Wilhelminian, ένα νέο κτίριο με μοντέρνα ατμόσφαιρα ή ένα οικογενειακό σπίτι στην ύπαιθρο, σίγουρα θα βρείτε το σωστό ακίνητο στο Magdeburg. Οι πιο δημοφιλείς συνοικίες περιλαμβάνουν γενικά τις τράπεζες και τις περιοχές κοντά στο Έλβα, το Κρακάου, το Μπάκαου, το Βέρντερ, το Alte Neustadt, το Brückfeld και το Stadtfeld Ost. Το προάστιο Hopfengarten στο νοτιοδυτικό άκρο της πόλης έχει επίσης κερδίσει δημοτικότητα εδώ και αρκετό καιρό, ειδικά μεταξύ των οικογενειών με παιδιά.

αγορά ακινήτων πωλούν magdeburg

Πλεονεκτήματα της συνεργασίας με έναν επαγγελματία κτηματομεσίτη

Έμπειροι ειδικοί είναι εκεί για να χειριστούν μια συγκεκριμένη διαδικασία όσο το δυνατόν γρηγορότερα και άψογα. Αυτό ισχύει και για επαγγελματίες κτηματομεσίτες. Έτσι, εάν πρόκειται να πουλήσετε το ακίνητό σας ή να πάρετε ένα νέο, θα ήταν πολύ λογικό να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία. Τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα είναι προφανή.

Πλεονεκτήματα κατά την πώληση ακινήτων

 • αντικειμενική, επαγγελματική αποτίμηση της περιουσίας σας ·
 • μια επαγγελματική σύνοψη?
 • Ευρεία διαφήμιση της ιδιοκτησίας σας, τόσο σε έντυπα μέσα όσο και στο διαδίκτυο.
 • διαλύτες αγοραστές?
 • Αποφυγή οικονομικών παγίδων.
 • καλά σχεδιασμένες προβολές και συμφέρουσες διαπραγματεύσεις με αγοραστές.
 • καλύτερη τιμή πώλησης.

Πλεονεκτήματα αγοράς ακινήτων

 • μια πραγματική σύνοψη του ακινήτου.
 • καλή γνώση της τοπικής αγοράς από την πλευρά του κτηματομεσίτη ·
 • στοχευμένη προσφορά κατάλληλων ακινήτων ·
 • λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε ανάγκη εκσυγχρονισμού και κατανάλωσης ενέργειας ·
 • επαγγελματική υποστήριξη στις διαπραγματεύσεις τιμών με τον πωλητή ·
 • τις απαραίτητες συμβουλές για τη χρηματοδότηση ακινήτων.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο κτηματομεσίτης εξασφαλίζει μια διαδικασία πώλησης ή αγοράς του ακινήτου χωρίς άγχος. Εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και νεύρα και λαμβάνετε στοχευμένες και ατομικές συμβουλές ανά πάσα στιγμή. Ο μεσίτης αναλαμβάνει επίσης όλη την προσπάθεια προμήθειας για τα απαραίτητα έγγραφα από τις αρχές και ελέγχει τη σύμβαση αγοράς, η οποία δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Αυτό εξασφαλίζει καλύτερη νομική ασφάλεια και σας κάνει να αισθάνεστε πολύ πιο χαλαροί.

αγορά επαγγελματία μεσίτη ακινήτων

Αυτό έχει σημασία όταν επιλέγετε έναν κτηματομεσίτη

Και πώς αναγνωρίζετε έναν καλό κτηματομεσίτη; Γιατί δυστυχώς υπάρχουν μαύρα πρόβατα σε κάθε τμήμα. Ένας καλός μεσίτης ενεργεί με εμπιστοσύνη και διαφάνεια στο μάρκετινγκ. Έχει άριστες γνώσεις για την αγορά και την τοπική αγορά και σχεδιάζει εκ των προτέρων ολόκληρη τη διαδικασία πωλήσεων. Η επικοινωνία με τους πελάτες πρέπει να είναι πάντα ανοιχτή, ειδικά όταν πρόκειται για την προμήθεια του μεσίτη. Οι πραγματικοί επαγγελματίες έχουν κατάλληλη επαγγελματική κατάρτιση, καλές αναφορές και αξιολογήσεις και έχουν επίσης συμμετοχή σε επαγγελματικές ενώσεις. Το υψηλό επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης φαίνεται επίσης στην ποιότητα των εκθέσεων και των διαφημίσεων, καθώς και στις εκτενείς συμβουλές για όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, όταν επιλέγετε έναν κτηματομεσίτη, θα πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσετε ασφάλιση αστικής ευθύνης για ζημίες, η οποία θα πρέπει να χρησιμεύσει ως η απόλυτη προστασία σε περίπτωση χειρότερου.

Να είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί όταν αναζητάτε τον κτηματομεσίτη που εμπιστεύεστε και επωφεληθείτε από την καλύτερη δυνατή εμπειρία και επαγγελματισμό. Επειδή ισχύουν τα εξής: Όταν πρόκειται για την πολύτιμη περιουσία σας ή το νέο σας σπίτι, δεν πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς.

 αγοράστε σπίτι πωλήστε ακίνητη περιουσία magdeburg