Αγορά του κατάλληλου χρηματοκιβωτίου: συμβουλές και βοήθεια λήψης αποφάσεων

Πρόκειται να αγοράσετε χρηματοκιβώτιο; Σως η απόφαση έχει ήδη ληφθεί, αλλά εξακολουθείτε να μην έχετε τις απαραίτητες ειδικές πληροφορίες. Δεν είστε σίγουροι τι είδους χρηματοκιβώτιο χρειάζεστε πραγματικά και ψάχνετε για τη σωστή βοήθεια λήψης αποφάσεων. Αν ναι, τότε σίγουρα είστε σε καλά χέρια εδώ. Σας παρέχουμε μερικές από τις πιο σημαντικές συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με αυτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε στον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις:

Αυτό που στην πραγματικότητα προστατεύεται?

Κατ ‘αρχήν μπορεί να είναι οτιδήποτε. Τα περισσότερα από αυτά είναι, ωστόσο, πολύτιμα αντικείμενα – μετρητά, χαρτιά μετοχών, κοσμήματα, νομίσματα, ακριβά συλλεκτικά αντικείμενα, μικρά όπλα, αλλά και άλλα σημαντικά έγγραφα όπως φορολογικά έγγραφα, φορείς δεδομένων, πιστοποιητικά ή παρόμοια. Αποδεικνύεται πολύ σημαντικό πού πρέπει να βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Είτε στο σπίτι, κοντά στην γκαρνταρόμπα, όπως θα συνέβαινε με τα κοσμήματα, για παράδειγμα; Or μάλλον στο γραφείο όταν πρόκειται για σημαντικά χαρτιά. Or ενσωματωμένο στον τοίχο και εντελώς κρυμμένο από την όραση?

Αγοράστε ασφαλή επίπεδα ασφάλειας τοίχου ασφαλή δάπεδο

Τι είδους κατασκευή και είδος εγκατάστασης πρέπει να έχει το χρηματοκιβώτιο;?

Εδώ βασικά σημαίνει: διάρρηξη ή πυρκαγιά; Ανάλογα με το τι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς, εξαρτάται και ο πραγματικός σχεδιασμός του χρηματοκιβωτίου σας. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τύπους χρηματοκιβωτίων είναι χρηματοκιβώτια τοίχου. Αυτά είναι ενσωματωμένα σε έναν από τους τοίχους σας από έναν ειδικό επιτόπου και είναι κατάλληλα για την αποθήκευση πολύτιμων αντικειμένων και εγγράφων σας, τα οποία στη συνέχεια προστατεύονται καλά όχι μόνο από κλοπή, αλλά και από πυρκαγιά.

Τα χρηματοκιβώτια δαπέδου δεν είναι λιγότερο δημοφιλή. Αυτά θεωρούνται ιδιαίτερα ασφαλή και δύσκολα βρίσκουν οι διαρρήκτες. Τα χρηματοκιβώτια δαπέδου είναι ενσωματωμένα απευθείας στο θεμέλιο και περιβάλλονται από ένα παχύ στρώμα σκυροδέματος, το οποίο εμποδίζει εντελώς το ρυμούλκηση του χρηματοκιβωτίου. Τα χρηματοκιβώτια επίπλων, από την άλλη πλευρά, ενσωματώνονται σε διαφορετικά έπιπλα, όπως ντουλάπια, για παράδειγμα, και ως εκ τούτου είναι πολύ ελαφρύτερα και σε κίνδυνο, αλλά και πολύ φθηνότερα.

Αγοράστε ασφαλή επίπεδα ασφάλειας στο διαδίκτυο

Το χρηματοκιβώτιο είναι ένα άλλο είδος χρηματοκιβωτίου που βιδώνεται πολύ συχνά απευθείας στην τοιχοποιία και ως εκ τούτου θεωρείται επίσης σχετικά ασφαλές. Επομένως, τέτοια χρηματοκιβώτια δεν είναι κατάλληλα μόνο για το σπίτι, αλλά μπορούν επίσης να βρεθούν σε καταστήματα, γραφεία και τράπεζες.

Αγοράστε ένα επίπεδο ασφάλειας με ασφάλεια

Ποιο επίπεδο ασφάλειας του χρηματοκιβωτίου είναι επαρκές?

Κατ ‘αρχήν, ισχύουν τα εξής: Μπορείτε να δείτε πόσο ασφαλές είναι ένα χρηματοκιβώτιο με βάση το ασφαλισμένο ποσό. Όταν επιλέγετε το σωστό επίπεδο ασφάλειας για ένα χρηματοκιβώτιο, είναι πρωτίστως το ερώτημα πόσο σημαντικό και πολύτιμο είναι το πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που πρόκειται να προστατευθεί. Τα επίπεδα ασφαλείας για χρηματοκιβώτια, για παράδειγμα, στο tresore.de είναι τυποποιημένα σύμφωνα με VdS ή VDMA. Το χαμηλότερο επίπεδο ασφαλείας Α δεν συνιστάται πλέον και η κατηγορία προστασίας Β είναι πιο κατάλληλη για μικρότερα χρηματοκιβώτια τοίχου και χρηματοκιβώτια επίπλων. Τα επίπεδα ασφάλειας είναι τα υψηλότερα για χρηματοκιβώτια, τα οποία είναι επίσης τα πιο σταθερά χρηματοκιβώτια σπιτιών και μερικές φορές μπορούν ακόμη και να ασφαλιστούν για ποσά έως και 250.000 ευρώ και άνω.

αγοράστε επίπεδα ασφάλειας οδηγών ασφαλείας

Συμπέρασμα:

Συχνά οι ειδικοί συμφωνούν ότι ούτε ένα χρηματοκιβώτιο δεν είναι 100% ασφαλές από διαρρήκτες. Το καθήκον σας είναι μάλλον να χτίσετε το χρηματοκιβώτιο με τέτοιο τρόπο ώστε το άνοιγμα του βίαια να γίνει μια μακρά και ιδρωμένη υπόθεση που οδηγεί τους διαρρήκτες στην απόγνωση. Επομένως, εάν θέλετε να αγοράσετε ένα χρηματοκιβώτιο, θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας τις σωστές ερωτήσεις και να ζητήσετε συμβουλές από ειδικούς. Επειδή το σπίτι σας είναι επίσης το φρούριό σας – μην το αφήσετε στην τύχη!

αγοράστε ασφαλή οδηγό κρατήστε μετρητά ασφαλή

  Αγοράστε θωρακισμένο ντουλάπι ασφαλούς επιπέδου ασφαλείας