Ευεξία για το σπίτι και τον κήπο; γιατί όχι!

Θα θέλατε να περιποιηθείτε λίγο τον εαυτό σας; Ναί? Τότε σίγουρα θα βρείτε υπέροχη την ιδέα της δικής σας ευεξίας στο σπίτι! Όλοι επιθυμούμε χαλάρωση και ξεκούραση μετά από την αγχωτική καθημερινότητα. Για ένα μέρος όπου μπορείτε να αποσυρθείτε για να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε σώμα και ψυχή και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η εκπλήρωση αυτών των επιθυμιών είναι απολύτως δυνατή … Απλώς σκεφτείτε υδρομασάζ, σάουνες, ντους ατμού ανάμεσα στους τέσσερις τοίχους σας.

Για να δημιουργήσετε έναν άνετο παράδεισο ευεξίας στο σπίτι, χρειάζεστε τουλάχιστον ένα δωμάτιο μεσαίου μεγέθους. Ένα κανάλι αποστράγγισης θα πρέπει να υπάρχει κοντά σε αυτό το δωμάτιο ή μέσα σε αυτό. Φυσικό φως, καλός αερισμός και κυκλοφορία αέρα είναι επίσης επιθυμητά. Τα παράθυρα δεν συνιστώνται μόνο, είναι απολύτως απαραίτητα. Γιατί όλα αυτά "βρεγμένος" Ο εξοπλισμός που θέλετε να έχετε σε αυτό το δωμάτιο θα δημιουργήσει πολλούς ατμούς και θα πρέπει να αναβλύζει με κάποιο τρόπο.

Ρύθμιση σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις

πολυτελής ευεξία μπανιέρας για το σπίτι σας

Τι πρέπει πραγματικά να περιέχει μια ιδιωτική ζώνη ευεξίας; Μπορούμε πραγματικά να απαριθμήσουμε όλες τις σημαντικές ζώνες που είναι διαθέσιμες σε ένα δημόσιο κέντρο ευεξίας: ιαματική περιοχή με ατμόλουτρο, σάουνα και υδρομασάζ, ζώνη ομορφιάς, περιοχή μασάζ, χώρο χαλάρωσης και γυμναστήριο. Αλλά η μόνη κρίσιμη διαφορά εδώ είναι ότι μόνο εσείς και η οικογένειά σας θα χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό στο σπίτι. Έτσι, επιλέξτε μόνο αυτό που σας αρέσει, αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και τι μπορεί να σας βοηθήσει.

Ένα από τα κοινά διλήμματα που αντιμετωπίζουν οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες ευεξίας είναι: σάουνα ή ντους ατμού; επί optirelax.de z Β., Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων, αλλά θα σας δώσουν και τις καλύτερες συμβουλές. Η κορυφαία ποιότητα, η μέτρηση της παραγωγής και η άμεση παράδοση είναι επιπλέον σημαντικά πλεονεκτήματα της παγκοσμίου φήμης εταιρείας.

Μπάνιο ευεξίας για τον κήπο

Αγοράστε ένα υδρομασάζ για το σπίτι σας

Όχι μόνο οι τέσσερις τοίχοι σας μπορούν να προσφέρουν μια γιορτή για τις αισθήσεις. Πάει έξω. Μετατρέψτε τον κήπο σας σε μια ζώνη χαλάρωσης SPA. Ο κήπος προσφέρει αρκετό χώρο για να χτίσει μια όαση ευεξίας. Σχεδιάστε το ξανά σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για την εκτεταμένη γκάμα ευεξίας με υδρομασάζ, σάουνες και πισίνες για το σπίτι και τον κήπο και αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί από την εξαιρετική τους ποιότητα. Χαλαρώστε και απολαύστε το πλήθος των πίδακες μασάζ τοποθετημένων σε ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα για ακραία υδροθεραπεία. Φροντίστε τη σωματική και ψυχική σας υγεία.

Σας αφήνουμε την απόφαση για εξωτερική ή εσωτερική ευεξία για το σπίτι σας σε εσάς! Ελπίζουμε να απολαύσετε τη χαλάρωση με τη στενή οικογένεια ή τους φίλους σας!

  Αγοράστε ευεξία για το υδρομασάζ του σπιτιού σας

υδρομασάζ στο σπίτι

  μπανιέρα υδρομασάζ ευεξία για το σπίτι

πολυτελές μπάνιο ευεξίας για το σπίτι σας