Το να ντύνεσαι κομψά και κατάλληλα δεν σχετίζεται πάντα άμεσα με ρούχα ή φιγούρα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ούτε οι συνδυασμοί χρωμάτων ούτε η επιλογή μοτίβων είναι καθοριστικοί για μια μοντέρνα εμφάνιση. Όμως, οι μικρές λεπτομέρειες όπως κασκόλ, κοσμήματα κάθε είδους και η τσάντα μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τον χαρακτήρα του χρήστη και τις προτιμήσεις του. Ακριβώς μέσω του συνειδητά επιλεγμένου αξεσουάρ μπορείτε να ορίσετε, να προσθέσετε ή απλά να σπάσετε διαφορετικές γραμμές ή στυλ ρούχων.

αξεσουάρ συμπλέκτη mickey mouse

Και όσο περισσότερο σκέφτεστε τα αξεσουάρ, τόσο πιο εύκολο είναι να παρατηρήσετε ότι δεν είναι εύκολο να κάνετε καλές επιλογές σχετικά με αυτά. Παρόλο που υπάρχει αρκετά μεγάλη γκάμα στην αγορά, αφιερώνεται πάρα πολύς χρόνος στην αναζήτηση του κατάλληλου αξεσουάρ, κάτι που μερικές φορές είναι πραγματικά άβολο.

Έχετε αυτό το πρόβλημα τους ιδρυτές του διαδικτυακού καταστήματος Codello ασχολήθηκε επίσης και ήρθε με την ιδέα να δημιουργήσει ένα σημείο πώλησης μόνο για αξεσουάρ και τσάντες.

Είπε και έγινε! Το φιλικό κατάστημα είναι πολύ πραγματικό και η επιλογή σε αυτό μας εντυπωσίασε πολύ, γι ‘αυτό μας αρέσει να γράφουμε μια έκθεση σχετικά με αυτό.

Πόσο συχνά έχετε δώσει προσοχή στα αξεσουάρ σας; Και πόσο συχνά έχετε αυτά που θεωρούνται περιττά που πραγματοποιήθηκε? Τώρα το καλοκαίρι έχετε την καλύτερη ευκαιρία να δοκιμάσετε αξεσουάρ και να βρείτε τα κατάλληλα για εσάς.

ροζ αξεσουάρ φλαμίνγκο

Η πολυαναμενόμενη περίοδος του φεστιβάλ και τα αξεσουάρ που ταιριάζουν

Η σεζόν του φεστιβάλ μόλις φτάνει στο αποκορύφωμά της και κάθε εβδομάδα μπορείτε να ανακαλύψετε ξανά την αστική κουλτούρα και τη νέα και μοντέρνα μουσική σκηνή. Σορτς, μπλουζάκια και σαγιονάρες, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε όταν βρίσκεστε σε ένα φεστιβάλ, συχνά σκέφτεται κάποιος και θα συμφωνούσαμε. Τι γίνεται όμως αν ψάχνετε για περισσότερη αυτοέκφραση μέσω των ρούχων και των αξεσουάρ σας ή θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα;?

θαλάσσιο αξεσουάρ

Σε αυτή την περίπτωση θα σας συμβουλεύαμε να επιλέξετε ένα φουλάρι ή μια συγκεκριμένη τσάντα μόνο για αυτό το φεστιβάλ. Έτσι, αυτό το αξεσουάρ αποκτά μια σχέση και ένα βαθύτερο νόημα για εσάς.

Στον ιστότοπο Codello μπορείτε να ανακαλύψετε κασκόλ, μαντήλια, θήκες τηλεφώνου με δημοφιλή μοτίβα και πολύ περισσότερο και βολικά να τα φιλτράρετε κατά χρώματα, υφάσματα και σχέδια. Θα εκπλαγείτε πόσα αστεία και εμπνευσμένα πράγματα βγαίνουν από αυτό, όπως το ροζ σωσίβιο φλαμίνγκο ή ο βρόχος μονόκερου; Δεν θα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα ή η τέλεια ιδέα δώρου?

αξεσουάρ dumbo

Περιηγηθείτε τολμηρά στο δίκτυο και βρείτε το σωστό, αυτό που σας αντιπροσωπεύει και αντανακλά καλύτερα εσείς. Βασιστείτε στις παιδικές σας αναμνήσεις και στους αγαπημένους σας ήρωες και συνδυάστε την απόλυτη εμφάνιση για κάθε περίσταση, ώστε να μπορείτε να στυλ και να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας με διάφορους τρόπους.

Οι συντάκτες σας εύχονται καλή διασκέδαση και επιτυχία!

βοτανικό εξάρτημα

αξεσουάρ φυστικιών