Τις επόμενες εβδομάδες, ειδικά από τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα απολαύσουμε ένα πραγματικό χρωματικό θέαμα σε πολλά μέρη στη Γερμανία. Ναι, το λεγόμενο Ινδικό Καλοκαίρι είναι εδώ! Λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, βιώνουμε επίσης ισχυρές καιρικές αλλαγές σε αυτήν τη χώρα. Το τεράστιο κύμα καύσωνα το καλοκαίρι είναι απλώς απόδειξη αυτού. Πολλοί λοιπόν ελπίζουν σε ένα μακρύ και ζεστό φθινόπωρο. Θέλετε επίσης να ξεχάσετε τον βροχερό και θολό φθινοπωρινό καιρό στη Γερμανία; Ναι, το κάνουμε και εμείς, γι ‘αυτό ετοιμαζόμαστε τώρα για μια πολύχρωμη και ηλιόλουστη φθινοπωρινή περίοδο, στην οποία μπορείτε να ζήσετε το υπέροχο φυσικό θέαμα έξω σε πάρκα και κήπους και μέσα στους τέσσερις τοίχους σας. Ανυπομονώ για το Ινδικό Καλοκαίρι και προσπαθήστε να φέρετε τη γοητεία του στο σπίτι σας. Θα σας δείξουμε τον ευκολότερο τρόπο να το κάνετε αυτό σε μια στιγμή. Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν είναι το ινδικό καλοκαίρι εντυπωσιακά όμορφο?

Ινδικό καλοκαιρινό τοπίο ζεστά χρώματα εντυπωσιακά όμορφα

  • Τι πρέπει να καταλάβει κανείς με τον όρο Ινδικό Καλοκαίρι?

Εάν οδηγείτε βόρεια της Νέας Υόρκης μέσω της Νέας Αγγλίας το φθινόπωρο, από το Κονέκτικατ στο Μέιν, μπορείτε να παρατηρήσετε ένα μοναδικό χρωματικό θέαμα της φύσης στην πορεία. Το Ινδικό Καλοκαίρι ξεκινά εδώ στα τέλη Σεπτεμβρίου. Πρώτα, τα διακοσμητικά χόρτα και θάμνοι αλλάζουν χρώμα, μετά τα φύλλα των φυλλοβόλων δέντρων αλλάζουν το πλούσιο πράσινο χρώμα τους σε φλογερούς τόνους όπως κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο.

Ο ζεστός ήλιος ανάβει αυτή τη φωτιά που τρέχει το φύλλωμα και η βιασύνη των χρωμάτων διαρκεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου – μέσα Νοεμβρίου. Αυτός είναι ο χρόνος που επικρατεί το ινδικό καλοκαίρι εδώ, ένα χρωματικό φαινόμενο που γνωρίζουμε επίσης στη Γερμανία, αλλά μάλλον το ονομάζουμε «ινδικό καλοκαίρι» ή «χρυσό φθινόπωρο».

Έτσι φαίνεται το Ινδικό Καλοκαίρι στην ανατολική ακτή της Αμερικής, αλλά όχι μόνο εκεί.

Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε από πού προέρχεται το όνομα Indian Summer. Υπάρχουν μερικές θεωρίες σχετικά με την προέλευσή του, αλλά καμία από αυτές δεν έχει τεκμηριωθεί 100 % από επιστημονικά γεγονότα, αν και ο όρος είναι ηλικίας άνω των 300 ετών. Συχνά κάποιος αναζητά τις ρίζες του στη μυθολογία των ιθαγενών Αμερικανών και στο πάθος των ιθαγενών Αμερικανών να κυνηγήσουν στις πολιτείες της Νέας Αγγλίας στα τέλη του φθινοπώρου. Δεδομένου ότι ο καιρός παρέμεινε ηλιόλουστος και ζεστός μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, οι ιθαγενείς Αμερικανοί μπόρεσαν να κυνηγήσουν άγρια ​​ζώα μέχρι αργά το φθινόπωρο. Άλλες θεωρίες αναζητούν σχέση με την Ινδία, επειδή εκείνη την εποχή υπήρχε μεγάλη ναυτιλιακή κίνηση με την Άπω Ανατολή. Οι ιστορικοί μάλιστα υποθέτουν ότι το ινδικό καλοκαίρι χρησιμοποιήθηκε ως συνώνυμο του ανόητου καλοκαιριού. Στην πραγματικότητα, πολλά παραμένουν ανεξήγητα, μόνο το έντονο κόκκινο χρώμα των φύλλων και ο όμορφος φθινοπωρινός καιρός μας κάνουν να ονειρευόμαστε.

Ονειρεύεστε και απολαμβάνετε τις ζεστές ακτίνες του ήλιου – αυτό είναι το σύνθημα του πολύχρωμου φθινοπωρινού χρόνου

Ινδικό καλοκαίρι στη βεράντα ζεστά χρώματα Εθνοτικά μοτίβα Η φύση χάρισε μια πολύχρωμη ατμόσφαιρα

  • Πολύχρωμα έθνικ στοιχεία και αξεσουάρ σπιτιού κάνουν το ινδικό καλοκαίρι στο σπίτι

Τώρα θα σας δείξουμε μερικά κόλπα για το πώς μπορείτε να φέρετε τη χαρούμενη διάθεση κατευθείαν από τη φύση στο σπίτι σας και να το απολαύσετε για μήνες. Αρχικά, αναζητήστε κουβέρτες και μαξιλάρια στα τυπικά χρώματα του φθινοπώρου, αν είναι δυνατόν χειροποίητα και διακοσμημένα με πολλά εθνικά μοτίβα, και χρησιμοποιήστε τα για να δημιουργήσετε μια όαση ηρεμίας και γαλήνης. Νιώστε όσο το δυνατόν πιο άνετα και απολαύστε τους κοκκινωπούς τόνους. Αυτά σας φορτίζουν νέα ενέργεια. Η πολύχρωμη παλέτα μπορεί επίσης να διαλυθεί με πιο ψυχρούς τόνους εισάγοντας το μπλε και το μοβ. Η αντίθεση είναι εντυπωσιακή και δεν θα διαταράξει ποτέ τον σχεδιασμό του δωματίου σας, αλλά θα το εμπλουτίσει οπτικά.

 Το μπλε και το μοβ εξισορροπούν τη ζεστή χρωματική παλέτα των φθινοπωρινών τόνων.

Indian Summer Blue Violet ως χρωματική ισορροπία

Τα χρώματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά όταν σχεδιάζετε ένα δωμάτιο σε στυλ ινδικού καλοκαιριού.

Ζεστά χρώματα εθνοτικά στοιχεία και φυτά θερμοκηπίου στο στυλ εσωτερικού σχεδιασμού Ινδικό καλοκαίρι

  Ακριβώς όπως τα αξεσουάρ σε έθνικ στιλ.

Αξεσουάρ σε έθνικ στυλ στο εσωτερικό σχέδιο Ινδικό καλοκαίρι

 Εθνοτικά και ρετρό στοιχεία σε αρμονία.

Ρετρό και έθνικ στοιχεία σε στυλ εσωτερικού σχεδιασμού ινδικό καλοκαίρι

Εκτός από τον πολύχρωμο σχεδιασμό, τα αξεσουάρ σπιτιού έχουν μεγάλη σημασία κατά την επίπλωση ενός δωματίου σε ινδικό καλοκαιρινό στιλ. Μαλακά μαξιλάρια καθισμάτων σε κόκκινο ή πορτοκαλί χρώμα, δέρματα ζώων και πολύχρωμα χαλιά είναι απαραίτητα εδώ. Αυτά συμπληρώνονται με χειροποίητες τυχερές συλλέκτες και υφαντές κουρτίνες παραθύρων και δημιουργούν μια ελκυστική ατμόσφαιρα. Και για να το κάνετε ακόμα πιο ελκυστικό, βάζετε πολλά λουλούδια στο προσκήνιο – σε γλάστρες, βάζα ή άλλα δοχεία. Είναι πραγματικά εντυπωσιακά στο δωμάτιο και το πράσινο τους συμπληρώνει τη ζεστή παλέτα χρωμάτων των φθινοπωρινών τόνων.

Εκτός από τα ζεστά χρώματα, η εμφάνιση του δωματίου στο ινδικό καλοκαιρινό στιλ χαρακτηρίζεται από φυτά εσωτερικού χώρου και ξύλινες φιγούρες.

Εσωτερικά φυτά, ξύλινες φιγούρες, ζεστά χρώματα χαρακτηρίζουν την εμφάνιση του δωματίου σε ινδικό καλοκαιρινό στιλ

Διακόσμηση τραπεζιού σε στιλ Indian Summer σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια

Διακόσμηση τραπεζιού σε στιλ Indian Summer σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια

Διακόσμηση τραπεζιού σε στιλ ινδικού καλοκαιριού

Αφήστε το να μυρίζει όμορφα και εντελώς φυσικά στο δωμάτιό σας σε ινδικό καλοκαιρινό στυλ! Φλούδα πορτοκαλιού, ρόδια και βατόμουρα φρεσκάρουν τον αέρα και απλώνουν ένα εξωτικό άρωμα στην ατμόσφαιρα. Οι μπανάνες, οι ανανάδες, οι καρύδες και τα καρπούζια μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ειδικό τραπέζι. Τα αρωματικά κεριά σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα είναι απόλυτα must εδώ και δεν χρειάζεται καν να αναφερθούν. Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω και αφήστε τη συλλογή εικόνων να σας εμπνεύσει για περαιτέρω σχέδια και διασκευές στο ινδικό καλοκαιρινό στυλ!

 Καθαρή χαλάρωση! Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί!

Χαλαρώστε αιώρα πάνω από το νερό σε εξωτικό περιβάλλον με το στιλ του ινδικού καλοκαιριού

Ναι, το ινδικό καλοκαίρι έρχεται στο σπίτι σας και φέρνει μαζί του πολύ εξωτισμό και μια ισχυρή δόση ρομαντισμού. Απολαύστε τον πολύχρωμο φθινοπωρινό χρόνο στους τέσσερις τοίχους σας ή έξω από τη φύση με έντονα χρώματα!

 Το φθινόπωρο, η φύση φοράει τα πολύχρωμα ρούχα της.

Φύση όμορφο τοπίο Ινδικό καλοκαίρι

 Έξω στον κήπο μπορείτε να απολαύσετε τα χρώματα του ινδικού καλοκαιριού και την ηρεμία της φύσης.

Κήπος Indian Summer κρεμαστά φυτά όμορφα χρώματα πολύ ηρεμία

 Το σαλόνι έξω – επιπλώστε το σε ινδικό καλοκαιρινό στιλ!

Σαλόνι έξω σε στυλ ινδικού καλοκαιριού

Ακόμα και το βράδυ μπορεί να είναι πολύ άνετο έξω στη βεράντα ή στην οροφή!

Σαλόνι έξω το βράδυ σε ινδικό καλοκαιρινό στιλ

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από την ομορφιά του φθινοπωρινού τοπίου ….

Ινδικό καλοκαίρι όμορφο τοπίο μεγάλη πηγή έμπνευσης

 …. Και στολίστε το σπίτι σας με τα δώρα της φύσης!

Ινδικό καλοκαίρι διακοσμήστε το σπίτι σας με τα δώρα της φύσης

 Εισαγάγετε ζεστούς τόνους χρωμάτων και έθνικ μοτίβα στο εσωτερικό σας!

Το Ινδικό Καλοκαίρι εισάγει ζεστά έγχρωμα έθνικ μοτίβα στο εσωτερικό

Ινδικό καλοκαιρινό ζεστό χρώμα τονίζει έθνικ μοτίβο

Ινδικό καλοκαίρι και έθνικ μοτίβα στο μπάνιο

 Ινδικό καλοκαιρινό έθνικ μοτίβο στο μπάνιο

Ένα υπνοδωμάτιο σε ινδικό καλοκαιρινό στιλ είναι επίσης πολύ φιλόξενο.

Ινδικό καλοκαίρι στο υπνοδωμάτιο φιλόξενη ατμόσφαιρα

Ινδικό καλοκαίρι στην κρεβατοκάμαρα

Κάθε ατμόσφαιρα στο ινδικό καλοκαιρινό στιλ είναι πολύχρωμη και εντυπωσιακά όμορφη.

Φωτεινά χρώματα, έθνικ μοτίβο, εντυπωσιακή και ελκυστική ατμόσφαιρα στο ινδικό καλοκαιρινό στυλ

Πολύχρωμο έθνικ μοτίβο ατμόσφαιρα στο στυλ του ινδικού καλοκαιριού