Εδώ και αρκετά χρόνια, το ημερολόγιο Pirelli αποτελεί σύμβολο της αξιοπρεπούς εμφάνισης της πραγματικής γυναικείας ομορφιάς. Οι συγγραφείς είναι προφανώς εδώ και καιρό πέρα ​​από τα κλισέ και απεικονίζουν τις γυναίκες με έναν πολύ ατομικό τρόπο. Γνωστές προσωπικότητες και το χάρισμα τους έρχονται στο προσκήνιο και καταστρέφουν κάθε επιπολαιότητα. Επιπλέον, κάθε ημερολόγιο Pirelli είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία από μόνη της. Η ετήσια επιτυχία του βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις ενδιαφέρουσες και σε βάθος έννοιές του. Για παράδειγμα, το ημερολόγιο Pirelli 2020 είναι ένα πραγματικό αριστούργημα στο είδος του.

Η Claire Foy δείχνει τέλεια το δράμα της ερωτευμένης Julia

claire foy pirellli kanelder 2020

Το έργο του Σαίξπηρ ως έμπνευση για το ημερολόγιο Pirelli 2020

Μοτίβα από τον Σαίξπηρ και ειδικά από το δράμα του “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” χαρακτηρίζουν το ημερολόγιο Pirelli 2020. Οι ηθοποιοί της υψηλότερης βαθμίδας επέστρεψαν. Είναι όλοι οι Τζούλια και η ερμηνεία της. Τα πορτρέτα της ηθοποιού δείχνουν διαφορετικές παραλλαγές της συναισθηματικής εμπειρίας που προκαλεί τη σχέση με τον Ρωμαίο.

Η αγάπη και η θλίψη και η ανεκπλήρωτη αγάπη μπορούν να έχουν τέτοια ποικιλία επιδράσεων! Ο φωτογράφος Πάολο Ροβέρση εΣύμφωνα με τα δικά του λόγια, ανακαλύπτει κάτι πολύ αθώο και αφελές στην εμπειρία της Τζούλιας. Κάτι αληθινό. Τα πορτρέτα των ηθοποιών αντιστοιχούν έντονα στη δήλωσή του.

Η Mia Goth στην εικόνα με στολή σχεδιαστών, η οποία ερμηνεύει ξανά ιστορικά ρούχα

το ημερολόγιο Pirelli με mia goth

Η ευελιξία της συναισθηματικής έκφρασης

Οι εικόνες στο ημερολόγιο Pirelli 2020 είναι απίστευτα διαφορετικές. Η περίεργη προσδοκία και αποφασιστικότητα εκφράζουν μερικές από τις εικόνες. Οι ηθοποιοί απεικονίζονται ως επί το πλείστον με δραματικές, ταλαιπωρημένες εκφράσεις στα πρόσωπά τους. Εξαιτίας αυτού, φαίνονται λιγότερο ιστορικά, αλλά μας θυμίζουν τον τρόπο με τον οποίο πενθεί κάποιος για μια χαμένη αγάπη στην εποχή της κατάθλιψης. Σε άλλες ηχογραφήσεις σχεδόν δεν νιώθεις τη θλίψη και είναι περισσότερο το θράσος να αψηφάς τους κανόνες και την οικογένεια. Ωστόσο, υπάρχουν μόνο παραστάσεις που φαίνονται πραγματικές και αυθεντικές με τον δικό τους τρόπο.

Αυτό το έργο με τη Stella Roversi είναι ένα αριστούργημα ασπρόμαυρης φωτογραφίας πορτρέτου

φωτογραφία pirelli ημερολόγιο 2020 stella roversi

Το ημερολόγιο Pirelli 2020 – Ένα ταξίδι στην ιστορία και τα ανθρώπινα συναισθήματα

Το ημερολόγιο Pirelli για το επόμενο έτος είναι ένα ταξίδι σε πολλές διαστάσεις. Το ένα δείχνει στάσεις απέναντι στην αγάπη σε διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικά οράματα για τη γυναικεία ομορφιά, αρκετά ψυχολογικά πορτρέτα. Ένα πιθανό δώρο που φέρνει αισθητική απόλαυση αλλά και παρακινεί τον προβληματισμό. Θα μπορούσε να είναι ιδανικό τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες! Οι λάτρεις της σύγχρονης τέχνης και της φωτογραφίας φυσικά θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτό το έργο.

Από τις φωτογραφίες μας μπορείτε να μάθετε ποιος είναι εκεί!

Η yaντια Μουρ σε ένα πορτρέτο που δείχνει έμπνευση, αγάπη και θλίψη ταυτόχρονα 

ημερολόγιο από την pirelli indya moore

Η Kristen Stewart στα παρασκήνια στα γυρίσματα για το ημερολόγιο Pirelli 2020

ημερολόγιο kristen stewart 2 ημερολόγιο 2020 pirelli 2020

Στο πρόσωπο της Κρίστεν Στιούαρτ μπορείτε να δείτε αισθησιασμό και θλίψη ταυτόχρονα

kristen stewart σύγχρονη τέχνη ημερολόγιο pirelli 2020

Αυτό το χρώμα που τραβήχτηκε από τη Rosalia μεταφέρει θλίψη και πάθος

rosalia ημερολόγιο pirelli το επόμενο έτος