Η συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας της Prada για το 2019/2020 παρουσιάστηκε μόλις πριν από λίγες ώρες. Προβλήθηκε στο Μιλάνο χθες, στις 21 Φεβρουαρίου. Οι εικόνες από τη μεγάλη επίδειξη μόδας εξαπλώθηκαν σαν κεραυνός σε όλο τον κόσμο. Οι ειδικοί σίγουρα θα συζητήσουν αυτό πολύ τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Έχουμε επίσης αρκετό χρόνο για να εμπνευστούμε από αυτό για το επόμενο φθινόπωρο. Σε αυτή τη συλλογή βιώνουμε μια πολύ προκλητική αντιπαράθεση με την κλασική μουσική. Παρεμπιπτόντως, βιώνουμε επίσης κάτι παρόμοιο σε πολλές από τις άλλες πολυτελείς συλλογές αυτή τη σεζόν!

Ανυπομονούμε για το ερχόμενο φθινόπωρο με τις στρατιωτικές πράσινες εμφανίσεις του

στρατιωτική εμφάνιση τάσεις της μόδας

Prada – Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019/2020 – Ευτυχισμένος ακόμη και σε ζοφερά χρώματα

Απλώς σπάζοντας τους κανόνες της κλασικής μουσικής με έναν απίστευτα κομψό τρόπο, δείχνεις ότι είσαι πραγματικά εξοικειωμένος με αυτήν. Έχουμε τόσο μαύρο και γκρι που απειλεί να γίνει βαρετό. Αλλά δεν το κάνει!

Επειδή με τις αρχικές περικοπές, τη δημιουργική χρήση των μεγεθών και τις εκπληκτικές προφορές, τελικά ξεφεύγετε από τη ζοφερή διάθεση. Λες και η Prada ήθελε να μας πει με αυτή τη συλλογή “Καλώς ήρθατε στη νωθρή φθινοπωρινή διάθεση – μπορείτε να είστε χαρούμενοι και παιχνιδιάρικοι ακόμη και αυτή τη σεζόν”. Για τις καλλιτεχνικές προφορές κάποιος προφανώς εμπνεύστηκε από τη βιομηχανία του κινηματογράφου και την τέχνη, μεταξύ άλλων.

“Κλασικό” μαύρο κοστούμι – οι περικοπές και τα μεγέθη ήταν πολύ δημιουργικά!

οι τάσεις της μόδας τρέχουν μαύρο κοστούμι

Εμφανίσεις μοντέλου κατά τη διάρκεια του Prada Show στο Μιλάνο

Η παρουσίαση της νέας συλλογής Prada τράβηξε επίσης την προσοχή των ΜΜΕ μέσα από τις ενδιαφέρουσες εμφανίσεις των μοντέλων. Τα ρούχα της πολυτελούς μάρκας μόδας κατασκευάστηκαν, μεταξύ άλλων Κάρα Ντελεβίν και η Gigi Hadid. Η Cara Delevingne εξαφάνισε τα όμορφα φρύδια της για αυτό το σόου. Απλώς το κάλυψε, αλλά φαινόταν ότι θα το είχε ξυρίσει τελείως. Αυτή είναι μια πολύ γενναία πρόκληση για την ομορφιά της και έχει πραγματικά εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα! Η Gigi Hadid και άλλα μοντέλα έκαναν το ίδιο ειδικά για αυτό το γεγονός.

Αρκετά μοντέλα περπάτησαν στο βάθρο με κρυμμένα φρύδια που έμοιαζαν να έχουν ξυριστεί

Το πουλόβερ και η ροκ τάσεις της μόδας πολύχρωμες προφορές

 Τα ρούχα φθινοπώρου / χειμώνα από την Prada συνδυάζουν αντίθετες διαθέσεις

τάσεις μόδας ταινία επιστημονικής φαντασίας

Θα μπορούσατε να νιώσετε τη μαγεία του φθινοπώρου στην επίδειξη μόδας της Prada

τάσεις της μόδας πολλές λάμπουν στην πασαρέλα

Η συλλογή έδειξε, μεταξύ άλλων, την ποικιλία των πράσινων χρωμάτων

μεγάλες τάσεις της μόδας στα πράσινα ρούχα

Η Prada προκάλεσε την παραδοσιακή αντίληψη της ομορφιάς με την τρέχουσα συλλογή φθινόπωρο / χειμώνα

Prada -Arrivals and Front Row: Milan Fashion Week Fall / Winter 2019/20