Τα 2020 γενέθλια της Λατίνας ποπ σταρ Shakira συμπίπτουν με το Super Bowl. Θα έχει μια υπέροχη εμφάνιση συναυλιών σε αυτές τις δύο περιπτώσεις ταυτόχρονα. Υποτίθεται ότι θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη λατινική γιορτή αφιερωμένη στα γενέθλιά της και στον τελικό του Super Bowl. Αυτή η υπέροχη είδηση ​​για τους θαυμαστές τους έχει ήδη ανακοινωθεί, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για την αγορά των εισιτηρίων. Σίγουρα δεν θα αργήσει πολύ μέχρι να φύγουν όλοι!

Ο JLo και η Shakira είχαν πολλές θεαματικές συναυλίες

jennifer lopez και shakira jlo

Μια εκδήλωση με συμβολική σημασία για τους Λατίνους

Τα γενέθλια της Σακίρα είναι 2 Φεβρουαρίου. Μια μεγάλη παράσταση με την Jennifer Lopez έχει προγραμματιστεί για αυτήν την ημέρα. Και οι δύο το βλέπουν ως μια ευκαιρία να τονίσουν τη σημασία του λατινικού πολιτισμού και των Λατίνων. Θα τα προωθήσετε και θα τα υποστηρίξετε σε όλο τον κόσμο.

Μια τέτοια συναυλία θα έχει συμβολικό νόημα. Υπάρχουν πολλά που μπορούν να γιορταστούν γύρω από τον λατινικό πολιτισμό – αυτό υποστηρίζει η Shakira ξανά και ξανά σε συνεντεύξεις. Το σχεδόν 43 ετών μουσικό εικονίδιο Shakira έχει μικτή προέλευση. Γεννήθηκε στην Κολομβία αλλά έχει και λιβανέζικες ρίζες. Η συνάδελφός της Τζένιφερ Λόπεζ είναι παιδί μεταναστών από το Πουέρτο Ρίκο. Και τα δύο είναι εικόνες αθάνατης λατινικής ομορφιάς. Προφανώς, αυτό δεν μπορεί να επηρεαστεί ιδιαίτερα από τα χρόνια. Το αποδεικνύουν και αυτό.

Τα μακριά χτενίσματα είναι χαρακτηριστικά και για τα δύοjlo jennifer lopez μακριά μαλλιά

Οι προσπάθειες της Σακίρα για την προώθηση της λατινικής κουλτούρας

Σύμφωνα με τα λόγια της Shakira, έπρεπε να αγωνιστεί πολύ με προκαταλήψεις κατά της λατινικής μουσικής, ειδικά στη δεκαετία του ’90 του περασμένου αιώνα. Τώρα λένε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, αν και αυτό σίγουρα έχει να κάνει με τη δική τους επιτυχία. Ωστόσο, σύμφωνα με τον τραγουδιστή, υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί καλλιτέχνες σε αυτό το είδος που δεν έχουν λάβει επαρκή αναγνώριση. Οι μεγάλες συναυλίες και οι παραστάσεις όπως αυτή που θα κάνει η Shakira κατά τη διάρκεια των τελικών του Super Bowl είναι σημαντικές. Είναι ζωτικής σημασίας για την αύξηση της δημοτικότητας των Λατίνων. Αυτό βοηθάει σε περισσότερους τραγουδιστές μια ευκαιρία σε αυτό το είδος.

Και τα δύο λατινικά εικονίδια δείχνουν ένα ξεχωριστό στυλ 

jlo black sshakiraΗ Shakira και η JLo προωθούν τον λατινικό πολιτισμό με την τέχνη τους

όμορφο πρόσωπο jlo

Και το ένα και το άλλο κατά κάποιον τρόπο δεν φαίνονται πραγματικά παλαιότερα με τα χρόνια

δύο υπέροχα εικονίδια - jennifer lopez jlo