Η πρακτική δημιουργεί δασκάλους. Σωστά! Φυσικά, αυτό ισχύει και για το μακιγιάζ για τα Smokey Eyes. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δραματικό, καπνιστό μακιγιάζ με λίγη εξάσκηση και τις σωστές συμβουλές. Αυτή η μέθοδος μακιγιάζ είναι σίγουρα μια από τις κλασικές και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του κόσμου της μόδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα μάτια μακιγιάζ δύσκολα φαίνονται τόσο σαγηνευτικά και αισθησιακά. Οι πιο σκούρες ή λαμπερές σκιές ματιών που συνδυάζονται μεταξύ τους κάνουν τα μάτια να φαίνονται ακόμη πιο βαθιά και πιο μυστηριώδη ταυτόχρονα.

 Απλώστε μακιγιάζ στα καπνιστά μάτια και δημιουργήστε διαχρονικό αισθησιασμό

σοκολατένιο καπνιστό μακιγιάζ ματιών

Smokey eyes make-up για αρχάριους

Για το τέλειο μακιγιάζ Smokey Eyes, το καλό μακιγιάζ και τα απαραίτητα σκεύη είναι απαραίτητα. Επομένως, θα πρέπει να τα επιλέξετε προσεκτικά για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα μετά. Υπάρχουν ήδη πολλά κατάλληλα προϊόντα στην αγορά και γρήγορα θα χαλάσετε για επιλογή.

Παρ ‘όλα αυτά, θα πρέπει να προτιμάτε το μακιγιάζ που έχει καλή σχέση ποιότητας / τιμής και, αν είναι δυνατόν, vegan. Για τα ευαίσθητα μάτια, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιείτε πάντα μακιγιάζ που είναι βιολογικό ή τουλάχιστον υποαλλεργικό. Αυτό φυσικά ισχύει και για τα Eyeshadow-Base, Consealer and Co.

Χρειάζεστε αυτά τα προϊόντα:

 • μια καλή βάση για σκιά ματιών
 • δύο / τρεις χρωματικές σκιές ματιών (ειδικά Smokey Eye Sets)
 • διαφορετικές βούρτσες καπνιστών ματιών
 • ένα μαύρο καγιάλ
 • ένα υγρό eyeliner
 • Βούρτσα βλεφαρίδων
 • Μάσκαρα
 • ψεύτικες βλεφαρίδες

Το σωστό ρουζ και κραγιόν είναι επίσης μέρος της τέλειας εμφάνισης

smokey eyes make up βούρτσα σκιάς ματιών

Και κάπως έτσι προχωράτε:

 • 1ο βήμα: Η καλή προετοιμασία είναι επίσης ζωτικής σημασίας εδώ. Μια ενυδατική κρέμα ματιών, για παράδειγμα, εξασφαλίζει πιο λείες περιοχές του δέρματος, οι οποίες στη συνέχεια είναι πολύ πιο εύκολο να εφαρμοστούν. Η εφαρμογή μακιγιάζ στα Smokey Eyes ξεκινά με το βάψιμο των βλεφάρων μέχρι τα φρύδια με τη βάση των σκιών. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι σκιές ματιών διαρκούν καλύτερα και περισσότερο και επίσης εξασφαλίζει μια αρμονική κλίση χρώματος. Όλα τα πολύ σημαντικά πράγματα σε αυτό το μακιγιάζ.

Χάρη στη βάση των σκιών, οι ανισότητες επίσης εξαλείφονται πολύ

απλώστε βάση μακιγιάζ smokey eyes

Μπορείτε να εφαρμόσετε τη βάση είτε με το δάχτυλό σας είτε με ειδικό πινέλο

σκιά ματιών καπνιστό μακιγιάζ ματιών

 • 2ο βήμα: Μετά τη βάση των σκιών, είναι η σειρά των ματιών. Αρχικά, εφαρμόστε την πολύ ανοιχτή σκιά ως βάση από την πάνω γραμμή των βλεφαρίδων στο φρύδι χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Αυτό βοηθά τους πιο σκούρους τόνους να έρθουν ακόμη καλύτερα στους δικούς τους.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λειτουργήσετε λίγο πιο εκτεταμένα

σκιά ματιών καπνιστό μακιγιάζ ματιών

 • 3ο βήμα: Στη συνέχεια, πάρτε τη πιο σκούρα σκιά ματιών και εφαρμόστε την με το πινέλο πρώτα στο πάνω κινητό βλέφαρο, από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι την πτυχή. Είναι καλύτερο να βάλετε πρώτα τη σκιά ματιών στη μέση και να την ξεθωριάσετε απαλά προς τα πλάγια με το πινέλο. Επαναλάβετε μέχρι να επιτύχετε την επιθυμητή ένταση χρώματος.

Ανάλογα με το σχήμα του ματιού, μπορείτε να συγκεντρωθείτε περισσότερο στην εξωτερική πλευρά του βλεφάρου

τα καπνιστά μάτια συνθέτουν τη σκιά ματιών συνδυάζοντας με ένα πινέλο

 • 4ο βήμα: Τώρα εφαρμόστε την πιο ανοιχτή σκιά στην πτυχή του βλεφάρου και κρύψτε την προς τις βλεφαρίδες. Στη συνέχεια, συνδυάστε και τους δύο τόνους σκιάς ματιών με ένα μεγαλύτερο πινέλο σκίασης. Έτσι το όλο πράγμα φαίνεται πολύ πιο αρμονικό αργότερα.

Τα όμορφα χρωματιστά φρύδια είναι σίγουρα μέρος του smokey eyes look

γκρι ροζ smokey μάτια μακιγιάζ

 • 5ο βήμα: Πάρτε την πολύ ανοιχτή απόχρωση που χρησιμοποιήσατε ως βάση και στη συνέχεια εφαρμόστε την ακριβώς κάτω από το φρύδι. Ανακατέψτε ξανά με τη μεγαλύτερη βούρτσα, έτσι ώστε να μην φαίνονται γραμμές περιγράμματος μεταξύ των διαφορετικών χρωμάτων.

Ένα τέλειο παιχνίδι φωτός και σκιάς

highlighter smokey eyes make-up

 • 6ο βήμα: Με το μαύρο ή σκούρο καφέ Kayal, μπορείτε πλέον να φροντίσετε το όμορφο περίγραμμα του ματιού, το οποίο θα δώσει στο μακιγιάζ ακόμα περισσότερο βάθος. Εφαρμόστε αυτό στην άνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων, καθώς και στο βήμα των ματιών.

Έτσι αποκτάτε τέλειο μακιγιάζ ματιών σε καπνιστή εμφάνιση

τέλειο μακιγιάζ καπνιστών ματιών

Επιπλέον συμβουλή 1: Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε shimmer στη σκιά ματιών, τότε εφαρμόστε το στο κέντρο του κινητού βλεφάρου. Κάπως έτσι φαίνονται τα Smokey Eyes πολύ πιο δραματικά.

 • 7ο βήμα: Για να δώσετε την τέλεια πινελιά στα τέλεια καπνιστά σας μάτια, τραβήξτε μια ακριβή, λεπτή γραμμή με το υγρό eyeliner ακριβώς πάνω από την άνω γραμμή των βλεφαρίδων και ακονίστε το λίγο περισσότερο στο εξωτερικό άκρο, αν θέλετε. Αυτή η γραμμή είναι η μόνη που δεν κρύβεται.

Επιπλέον συμβουλή 2: Για να ταιριάζει τέλεια το μακιγιάζ σας και να αποφεύγεται κάθε θόλωση, αφήστε πάντα το υγρό eyeliner να στεγνώσει για λίγο με κλειστά μάτια.

Ακόμη περισσότερη κομψότητα και πολυπλοκότητα με eyeliner

smokey eyes make-up eyeliner

Για να δώσετε ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στα μάτια, χρειάζεστε φυσικά και τη σωστή μάσκαρα. Δεν πρέπει να το εφαρμόζετε μόνο στην κορυφή, αλλά και στο κάτω μέρος και των δύο γραμμών βλεφαρίδων. Για την πάνω γραμμή των βλεφαρίδων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική ζιγκ -ζαγκ και με αυτόν τον τρόπο να εφαρμόσετε τη μάσκαρα από τη γραμμή των βλεφαρίδων προς τα έξω. Βάλτε λίγο περισσότερο στην εξωτερική και εσωτερική γωνία έτσι ώστε το μάτι να μεγεθυνθεί οπτικά.

Επιπλέον συμβουλή: Εάν οι τρίχες των βλεφαρίδων κολλήσουν μεταξύ τους, μπορείτε να τις απομακρύνετε με τη βοήθεια της βούρτσας βλεφαρίδων.

Το μακιγιάζ των καπνιστών ματιών και οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι φυσικά ένα ασυναγώνιστο δίδυμο που εξασφαλίζει ένα ακόμα πιο λαμπερό βλέμμα. Έτσι, αν θέλετε, προσθέστε ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες καθώς και το αντίστοιχο κραγιόν και ρουζ. Οι γυμνοί τόνοι καθώς και η σκόνη σκίασης συνιστώνται ιδιαίτερα εδώ στις περισσότερες περιπτώσεις.

Μπορείτε να επισημάνετε την εσωτερική περιοχή των ματιών με το highlighter αν θέλετε

απλώνοντας μακιγιάζ σε λαμπερά καπνιστά μάτια

Έτσι, τίποτα δεν εμποδίζει το τέλειο smokey look σας. Δοκιμάστε το όλο πράγμα με διαφορετικά χρώματα και λαμπερούς τόνους και εμφανιστείτε πάντα σε μια νέα, αισθησιακή λάμψη!

Η εφαρμογή μακιγιάζ στα Smokey Eyes είναι ευέλικτη και πολύ διασκεδαστική

μπλε πράσινο καπνιστό μακιγιάζ ματιών

Ένας ακόμη πιο λεπτομερής επαγγελματικός οδηγός:  

Και ακόμη περισσότερες ιδέες και παραλλαγές του Smokey Eyes

αισθησιακό smokey eyes μακιγιάζ κόκκινο κραγιόν

smokey eyes make-up γαλάζιο

διαχρονικό μακιγιάζ καπνιστών ματιών

συμβουλές μακιγιάζ για smokey eyes

Στη Selena Gomez αρέσει το smokey look σε ροζ χρώμα

Σελένα Γκόμεζ ροζ καπνιστά μάτια

Και η Gigi Hadid προτιμά το shimmer

gigi hadid μπορντό καπνιστά μάτια

Ο χρυσός φαίνεται εξίσου αριστοκρατικός με αυτή την εμφάνιση

χρυσό glitter smokey eyes make-up

τα smokey eyes συνθέτουν χρυσή σκιά ματιών

χρυσό shimmer smokey μάτια μακιγιάζ

Ανακαλύψτε τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν περισσότερο!

αισθησιακό ροζ μαύρο καπνιστό μακιγιάζ ματιών

μαύρο shimmer smokey μάτια μακιγιάζ

shimmer smokey eyes make-up

λαμπερά καπνιστά μάτια συνθέτουν γυμνό κραγιόν

μοβ μπλε καπνιστά μάτια συνθέτουν

πράσινο shimmer smokey eyes make-up

καρναβάλι καπνιστό μακιγιάζ ματιών

κλασικό μακιγιάζ καπνιστών ματιών

απλώστε μακιγιάζ smokey eyes eyeshadow

duo σκιά ματιών smokey eyes make-up

σκούρα καπνιστά μάτια μακιγιάζ με λάμψη

οδηγίες για μακιγιάζ smokey eyes για το καρναβάλι