Η ομορφιά κοστίζει πολύ; Πολλές εταιρείες καλλυντικών διαδίδουν αυτό το μήνυμα. Η επένδυση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας φροντίδας σίγουρα αξίζει τον κόπο. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο όσο συχνά μας μεταδίδεται. Επιπλέον, βοηθά σε πολύ περιορισμένο βαθμό εάν δεν γνωρίζετε τους σωστούς κανόνες για την καθημερινή φροντίδα. Οι μακριές βλεφαρίδες είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για να το καταδείξουμε αυτό. Υπάρχουν μια σειρά από φυσικές και απλές συμβουλές φροντίδας που θα δώσουν στις βλεφαρίδες σας φυσική ομορφιά. Και αυτή είναι η σωστή βάση για ιδέες styling με υψηλής ποιότητας προϊόντα μακιγιάζ! Η ανάγκη για ακριβά προϊόντα περιποίησης και καλλυντικά μειώνεται στο ελάχιστο.

Χτενίστε και μασάζ τακτικά τις βλεφαρίδες σας!

Χτενίστε και κάντε μασάζ σε μακριές βλεφαρίδες

Χτενίστε και κάντε μασάζ στις μακριές βλεφαρίδες

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί υπάρχουν μικρές χτένες για βλεφαρίδες; Όχι, η φροντίδα αυτών δεν είναι κάτι υπερβολικό! Αυτή είναι μια συνήθεια για λίγα λεπτά και όπως κάθε άλλη τρίχα, θα κάνει τις βλεφαρίδες να μεγαλώνουν πιο γρήγορα, πιο πυκνές και πιο ομοιόμορφα.

Επαναλάβετε αυτή τη συνήθεια περιποίησης καθημερινά για μια περίοδο μερικών εβδομάδων και σίγουρα θα παρατηρήσετε μια τεράστια διαφορά στο τέλος. Οι βλεφαρίδες δεν μπορούν μόνο να χτενιστούν, αλλά και να κάνουν μασάζ. Εκτός από μεγάλη χαλάρωση για τα μάτια σας, θα τονώσει επίσης τους θύλακες των τριχών. Με αυτόν τον τρόπο οι βλεφαρίδες θα μεγαλώσουν καλύτερα και φυσικά θα φαίνονται πολύ πιο ωραίες.

Υπάρχουν διαφορετικές συμβουλές μακιγιάζ για μακριές βλεφαρίδες

καστανά μάτια ιδέες για μακριές βλεφαρίδες

Διάφορα προϊόντα περιποίησης ως μάσκες για μακριές βλεφαρίδες

Το ελαιόλαδο και η βαζελίνη είναι μόνο δύο από τα πολλά διαφορετικά παραδείγματα κατάλληλων προϊόντων περιποίησης βλεφαρίδων. Το λάδι καρύδας, αυτό το καθολικό προϊόν περιποίησης ομορφιάς, είναι μια άλλη εξαιρετική ιδέα. Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν σπείρες βλεφαρίδων στην αγορά με διαφορετικά φυσικά προϊόντα περιποίησης – τα λεγόμενα serum βλεφαρίδων. Εάν είναι πιο εύκολο για εσάς να τα φροντίσετε, τότε μπορείτε να τα πιάσετε! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία ή δύο σταγόνες από αυτά ή άλλα έλαια περιποίησης και να τα κάνετε μασάζ στις βλεφαρίδες σας. Με βαζελίνη, χρειάζεστε λίγο περισσότερο, αλλά ούτε και πολλά. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να εφαρμόζετε τα έλαια περιποίησης πριν πάτε για ύπνο. Το βαζελίνη θα μπορούσε επίσης να φορεθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και αυτό θα τονίσει τις βλεφαρίδες. Δεν θα χρειαστείτε κανένα μακιγιάζ για τις βλεφαρίδες στην καθημερινή ζωή. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε τη φυσική σας ομορφιά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακριβά και πάντα κάπως επιβλαβή καλλυντικά σε ειδικές περιπτώσεις.

Οι βλεφαρίδες είναι μια από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες του μακιγιάζ

μακριές βλεφαρίδες γκρι-μπλε μάτια

Υγιεινή διατροφή

Η υγιεινή διατροφή ήταν πάντα ένα δημοφιλές και πολύ καθολικό μέσο περιποίησης ομορφιάς. Αν θέλετε πιο όμορφες, πιο μακριές βλεφαρίδες, υπάρχουν ορισμένα προϊόντα και συστατικά στα οποία πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή. Σίγουρα χρειάζεστε πολλή βιταμίνη Ε και οι πρωτεΐνες είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Η βιταμίνη Ε μπορεί να ληφθεί ως συμπλήρωμα διατροφής ή να εφαρμοστεί απευθείας στις βλεφαρίδες. Οι πρωτεΐνες θα πρέπει φυσικά να λαμβάνονται από τις κατάλληλες πηγές τροφής. Επιπλέον, η βιοτίνη είναι πολύ σημαντική για την καλή ανάπτυξη των μαλλιών και των βλεφαρίδων. Αυτό το συστατικό είναι επίσης γνωστό ως βιταμίνη H ή συνένζυμο R2. Άλλες διατροφικές συμβουλές περιλαμβάνουν τη λήψη επαρκών αμινοξέων και αντιοξειδωτικών. Τα άρθρα για την υγιεινή διατροφή σας διδάσκουν πώς να τα καταναλώνετε αρκετά, αλλά μπορείτε ήδη να θυμηθείτε την ακόλουθη λίστα με είδη: εσπεριδοειδή, αβοκάντο και φυλλώδη λαχανικά.

Προτιμάτε να τονίζετε τα μάτια ή τα χείλη σας; Αυτό λειτουργεί τέλεια με φυσικά προϊόντα περιποίησης!

eyeliner και μακριές βλεφαρίδες

Τάσεις στο styling βλεφαρίδων

Οι περιποιημένες μακριές βλεφαρίδες μπορούν επίσης να έχουν υπέροχο στιλ. Για να μην χαλάσετε τις βλεφαρίδες σας, πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε ένα ωραίο πινέλο που είναι απαλό στις βλεφαρίδες. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε καλά το σχήμα των βλεφαρίδων σας. Διαφορετικές βούρτσες είναι κατάλληλες, ανάλογα με το αν έχετε ίσες ή εύθραυστες βλεφαρίδες. Βασικές συμβουλές για αυτό το θέμα μπορείτε να βρείτε σε πολλά άρθρα, συμπεριλαμβανομένου αυτού με την Μπριζίτ.

Όπως συμβαίνει με όλα τα είδη μακιγιάζ, υπάρχουν ορισμένες τάσεις στο στυλ βλεφαρίδων. Φέτος είναι της μόδας να τονίζουμε τις πάνω βλεφαρίδες πολύ περισσότερο από τις κάτω. Θα πρέπει να επιτευχθεί μια ιδιαίτερα υψηλή πυκνότητα. Στο τέλος θέλετε να επιτύχετε μια γοητευτική ρετρό εμφάνιση όπως αυτή στην παρακάτω εικόνα!

Τέτοιες βλεφαρίδες είναι όλη η οργή αυτή τη στιγμή!

τάσεις βλεφαρίδων

Να είστε προσεκτικοί με το μακιγιάζ

γκρίζα μάτια μακριές βλεφαρίδες

Οι συμβουλές μακιγιάζ για τις βλεφαρίδες βασίζονται συχνά σε αντιθέσεις

καθαρή εμφάνιση μακριές βλεφαρίδες

Βασιστείτε στη φυσική φροντίδα και μόνο στη συνέχεια σε τεχνητά μέσα!

μακριές βλεφαρίδες στην αισθητικό

Ένα άλλο παράδειγμα όμορφων φυσικών βλεφαρίδων χάρη στη μεγάλη φροντίδα και τις συμβουλές μακιγιάζ

μακριές βλεφαρίδες μπλε μάτια

Οι τεχνητές λύσεις για μακριές βλεφαρίδες θα πρέπει να συμπληρώνουν τη φυσική φροντίδα

μακριές βλεφαρίδες ενδιαφέρουσα συμμετρία

μακριές βλεφαρίδες ιδέες υψηλής αντίθεσης

μακριές βλεφαρίδες τεχνητό μακιγιάζ

Φροντίζετε πάντα τις βλεφαρίδες σας όταν ακολουθείτε τυχόν συμβουλές ομορφιάς

μακριές βλεφαρίδες με την πένσα

μακριές βλεφαρίδες με μακιγιάζ

μακριές βλεφαρίδες υπέροχη μάσκαρα

Βρείτε το πιο κατάλληλο πινέλο για τις βλεφαρίδες σας!

ροζ βούρτσα για μακριές βλεφαρίδες

όμορφες σκιές βλεφαρίδων και μακριές βλεφαρίδες