Γνωρίζατε ότι τα χρώματα των βερνικιών νυχιών που επιλέγετε αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σας; Επιπλέον, τα πράγματα που είναι πρακτικά και υγιεινά είναι ιδιαίτερα μοντέρνα τη στιγμή που πρόκειται για μανικιούρ, μεταξύ άλλων. Οι απλές ιδέες σχεδίασης νυχιών σε μοντέρνα χρώματα είναι οι πιο καυτές τάσεις στα νύχια στα τέλη του καλοκαιριού 2021. Το αν τα νύχια σας φαίνονται μοντέρνα ή όχι, καθορίζεται επίσης από την ποιότητα του βερνικιού νυχιών. Τα μοτίβα και τα σχήματα χρησιμεύουν ως εφεδρικό όργανο για ειδικές περιστάσεις. Δείτε ποιες αποχρώσεις πιστεύουμε ότι πρέπει να επιλέξετε.

Ο σχεδιασμός μπλε νυχιών έχει έναν ιδιαίτερα καθολικό χαρακτήρα

τάσεις μπλε λαμπερά νύχια

1. Οι μπλε αποχρώσεις κυριαρχούν στις τάσεις στα νύχια

Το μπλε είναι επίκαιρο σε όλες τις αποχρώσεις του, τόσο στη μόδα όσο και στο σχεδιασμό. Ξυπνάει τη νοσταλγία για τη θάλασσα και τις καλοκαιρινές διακοπές. Από πρακτική άποψη, αυτή η απόχρωση μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία σε μήκη και σχήματα νυχιών.

Η διακόσμηση λειτουργεί πολύ καλά με μοτίβα λαχανικών, χρώματα όπως το λευκό ή άλλα ουδέτερα.

Οι λαμπερές μέσες λωρίδες είναι μια μοντέρνα λεπτομέρεια στα κλασικά χρώματα των νυχιών

τάσεις των μπλε νυχιών τάσεις

2. Πράσινο μέντας

Παρόμοια με το μπλε, το πράσινο χρώμα κυριαρχεί επίσης στις τάσεις των νυχιών για τα τέλη του καλοκαιριού 2021. Γεφυρώνει επίσης τα σύνορα μεταξύ των διαφορετικών εποχών. Όμορφα χρώματα σε πράσινο μέντα θα ταιριάζουν με καλοκαιρινά, φθινοπωρινά και ακόμη και χριστουγεννιάτικα ρούχα. Για ακόμα πιο κομψό αποτέλεσμα, διακοσμήστε με λαμπερές οριζόντιες ρίγες σε διάφορα μοντέρνα μεταλλικά χρώματα.

Τα μοβ νύχια φαίνονται σαγηνευτικά και κλασικά

αποχρώσεις του μπλε και του μοβ

3. Αποχρώσεις του μοβ

Οι μοβ αποχρώσεις και τα τρισδιάστατα σχέδια είναι σίγουρα ένας επιτυχημένος συνδυασμός για το καλοκαίρι του 2021. Τέτοια σχέδια νυχιών φαίνονται κομψά και προκλητικά ταυτόχρονα. Ταιριάζει πραγματικά στον χαρακτήρα σας; Το παραπάνω παράδειγμα θα ήταν ιδανικό για μια ουδέτερη βραδινή εμφάνιση. Για την καθημερινή ζωή θα χρησιμοποιούσαμε ελαφρύτερες παστέλ παραλλαγές.

Γνωρίζατε ότι το ροζ τσίχλας φαίνεται πολύ μοντέρνο και κλασικό ταυτόχρονα?

κοραλλιογενείς τάσεις ιδέες τάσεις της μόδας

4. Τσίχλα ροζ

Τα ροζ νύχια των ούλων είναι καθολικά για όλες τις γενιές. Είναι ακόμα πρακτικά και γοητευτικά όπως όλες οι τρέχουσες τάσεις. Για εκλεπτυσμένη εμφάνιση, τέτοια νύχια πρέπει να έχουν παστέλ χαρακτήρα. Βελτιώστε με λαμπερές διακοσμητικές πινελιές!

Καλωσορίστε τις αρχές του φθινοπώρου με χαρούμενη διάθεση με τα νύχια σας σε πορτοκαλί χρώμα

χρώμα πορτοκαλί μεγάλες τάσεις

5. Τάσεις των νυχιών στα πορτοκαλί

Ζωντανέψτε την ουδέτερη στολή σας με τις τρέχουσες πορτοκαλί αποχρώσεις για τα νύχια. Αυτό το χρώμα είναι έντονο, ενθαρρυντικό, δημιουργικό και επίσης ελαφρώς φθινοπωρινό. Όπως είπα, οι τρέχουσες τάσεις του καλοκαιριού αφορούν επίσης την ομαλή μετάβαση στην επόμενη σεζόν. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πολύ καλά με το Orange. Ο χαρακτήρας του χρώματος έρχεται καλύτερα με άτομα με ουδέτερο Χρώμα του δέρματος Μπες στο παιχνίδι.

Η πολύχρωμη ποικιλία φαίνεται λεπτή αν επιλέξετε παστέλ χρώματα

χρωματιστές τάσεις παστέλ ιδέες

6. Παστέλ χρώματα στην πολύχρωμη παλέτα χρωμάτων

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν εκφοβιστικά, αλλά κατά κάποιο τρόπο και συναρπαστικά. Πολλοί άνθρωποι έχουν κοιτάξει προς τα μέσα και ξαναβρήκαν τον εαυτό τους. Νιώθετε το ίδιο; Στη συνέχεια, μπορεί να θέλετε τα χαρακτηριστικά σας να ανοίγουν σαν ανεμιστήρας στα νύχια σας. Προτιμάτε να χρησιμοποιείτε διαφορετικές φωτεινές αποχρώσεις σε παστέλ. Είναι καλύτερο να επιλέξετε γυαλιστερά βερνίκια νυχιών. Ο Ματ είναι στην πραγματικότητα λιγότερο μοντέρνος αυτή τη στιγμή!

Τα κίτρινα νύχια είναι επίκαιρα όλο το χρόνο

τάσεις στα κίτρινα νύχιαä

7. Τρέχον κίτρινο χρώμα

Το “φωτεινό κίτρινο” είναι ένα από τα πιο ξηρά χρώματα στις τάσεις των νυχιών του 2021. Η υψηλή περίοδος είναι σαφώς στην περίοδο μεταξύ τέλους καλοκαιριού και αρχές φθινοπώρου. Γιατί είναι λαμπερό και ταυτόχρονα ώριμο, κλασικό και μοντέρνο, ζεστό και ταυτόχρονα κάπως νοσταλγικό. Το κίτρινο χρώμα βερνικιού νυχιών θα ήταν ιδανικό για ειδικές περιπτώσεις με λιγότερο επίσημο χαρακτήρα, όπως πάρτι στον κήπο ή καλοκαιρινά φεστιβάλ.

Το νέο μαύρο είναι επίσης γκρι σε μανικιούρ

γκρι και μπλε ιδέες τάσεων

8. Να είστε ευέλικτοι με το γκρι χρώμα της τάσης

Το γκρι είναι ίσως το πιο ευέλικτο από τις τρέχουσες τάσεις στα νύχια. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε κομψότητα που θα ταιριάζει εξίσου με την καθημερινή ζωή στο γραφείο, μια βραδινή εκδήλωση ή μια μεγαλύτερη εκδήλωση. Συνδυάστε καλύτερα με κομψά γυναικεία φορέματα με ίσιο ή σφιχτό κόψιμο σε κλασικά ουδέτερα χρώματα.

Τα ανοιχτόχρωμα βερνίκια που ενισχύουν επίσης τα νύχια σας είναι μοντέρνα

τάσεις στα λευκά χρώματα

9. Δυνατά νύχια (σχεδόν) λευκού χρώματος

Τα δυνατά μαλλιά, το υγιές δέρμα και τα σφιχτά νύχια έχουν γίνει κάτι παραπάνω από τη βάση της κομψής εμφάνισης. Εκλαμβάνονται ως τάση από μόνα τους. Δεν ισχύει πλέον να θυσιάζεις την υγεία σου για χάρη της ματαιοδοξίας. Αυτή η μεγάλη τάση επηρέασε επίσης το πρότυπο κατασκευής καλών καλλυντικών προϊόντων. Τα πιο μοντέρνα βερνίκια νυχιών συνδυάζουν μοντέρνα χρώματα με προϊόντα περιποίησης για την αντοχή των νυχιών. Ειδικά οι τάσεις των vegan προσπαθούν να ενσωματώσουν έλαια και βιταμίνες. Η μεγαλύτερη ποικιλία τέτοιων προϊόντων μπορεί να βρεθεί σε γυμνά χρώματα και υπάρχουν πολλές φωτεινές, σχεδόν λευκές αποχρώσεις με ενδιαφέροντες αποχρώσεις για να διαλέξετε.

Το Jacaranda είναι αναμφισβήτητα το πιο θηλυκό χρώμα βερνικιού νυχιών φέτος

μοβ κοραλλιογενείς τάσεις τάσεων

10. Το χρώμα Jacaranda

Το χρώμα jacaranda είναι μια ανακάλυψη ποντονιού και μια καυτή τάση του καλοκαιριού για τα νύχια. Οι μπλε και μοβ αποχρώσεις της την κάνουν να φαίνεται κλασική. Το χρώμα Jacaranda είναι επομένως πρωτότυπο, θηλυκό και αρκετά ζεστό ώστε να εναρμονίζεται με τις τάσεις των επόμενων εβδομάδων.

Παστέλ κίτρινο και μεταλλικά – ένας ακόμη πολύ μοντέρνος συνδυασμός

παστέλ χρώμα κίτρινες τάσεις στα νύχια

11. Παστέλ κίτρινο

Χλωμό και απαλό, αλλά αυτή η τάση του τέλους του καλοκαιριού έχει ένα πολύ γοητευτικό αποτέλεσμα. Πόσο τυχερός που μπορούμε τώρα να εκμεταλλευτούμε αυτήν την τάση. Εάν η καθημερινότητά σας είναι πολύ επίπονη, το παστέλ κίτρινο θα έφερνε πιθανώς μια σωτήρια πινελιά ονειροπόλησης στην ατμόσφαιρα. Θα εκπλαγείτε επίσης από τον καθολικό χαρακτήρα του.

Φέτος ανακαλύπτουμε συναισθήματα και χαρά ακόμη και στα γυμνά και γαλλικά νύχια

ιδέες μέντας νύχια τάσεις χρώματα

12. Γυμνά και γαλλικά νύχια σε συνδυασμό με χρωματιστές τάσεις στα νύχια

Γυμνά, υγιή, φυσικά, γαλλικά νύχια – όλα ταιριάζουν στον θρασύ και πρακτικό χαρακτήρα των σύγχρονων γυναικών. Η πλήξη δεν πρέπει να είναι εδώ! Διάφορες λεπτές χρωματικές πινελιές μπορούν να προσαρτηθούν στις άκρες των γαλλικών νυχιών. Επίσης, δεν είχαμε ποτέ μια τόσο τεράστια επιλογή υποτόνων για γυμνά βερνίκια νυχιών!

Μην ξεχνάτε τα εξής: Σε κάθε περίπτωση, τα νύχια σας πρέπει να διατηρούνται πρακτικά και κομψά!

ιδέες χρωματιστές τάσεις της φύσης

13. Συνδυασμοί χρωμάτων και στυλ

Η μίξη & Η αρχή της αντιστοίχισης δεν ήταν ποτέ πιο δημοφιλής στα νύχια από ό, τι φέτος.

Έχουμε ήδη συζητήσει τη δυνατότητα συνδυασμού διαφορετικών φωτεινών αποχρώσεων σε παστέλ. Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε κλασικά μοτίβα με εξαιρετικά μοντέρνα σχέδια. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μεταφέρετε τα αγαπημένα σας μοτίβα, τα οποία δεν είναι τόσο επίκαιρα αυτή τη στιγμή, σε ένα πολύ μοντέρνο πλαίσιο.

Όλα τα μπλουζ και η ναυτική αίσθηση παραμένουν επίκαιρα!

μοντέρνες ιδέες για τάσεις στα νύχια καλοκαίρι 2021

Μπλε ιδέες καρφώνουν τάσεις

Μπλε τάσεις ιδέες καρφιά τάσεις

Ακόμα πιο γυμνά νύχια και συνδυασμοί με αυτά!

Τάσεις των νυχιών Ουδέτερες τάσεις

Γεωμετρικές τάσεις τάσεις καρφιά τάσεις

Νύχια τάσεις floral εκτυπώσεις

Nails Trends Purple Colors Trends

Τα γαλλικά νύχια με έγχρωμες πινελιές είναι εντελώς μέσα!

Οι ουδέτερες ιδέες διαβίωσης καρφώνουν τάσεις

Nails trends φυσικές τάσεις στα νύχια

Νύχια τάσεις και τζιν εμφάνιση

Μερικές από τις τάσεις του καλοκαιριού είναι καθολικές και μπορούν ακόμη και να φορεθούν αργότερα το φθινόπωρο 

Οι τάσεις των νυχιών με οβάλ μοτίβο

Κόκκινες κομψές τάσεις στα νύχια

Υπέροχες ιδέες μοτίβων τάσεις καρφιών