Τα κολάν είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά δημοφιλή και μερικές φορές κρίσιμο θέμα. Γιατί ανάλογα με το σχήμα του σώματος, την τρέχουσα διάθεση ή άλλους παράγοντες, μπορούμε να δείξουμε τον εαυτό μας από την καλύτερη πλευρά μας. Ταυτόχρονα, όμως, είναι πιθανό να καταστρέψουν το βλέμμα μας. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, όμως, και αυτό είναι ότι τα κολάν είναι ένα άνετο ρούχο και ότι κανείς στη δική του γκαρνταρόμπα δεν πρέπει να είναι χωρίς αυτά. Πώς θα μπορούσατε να τα φορέσετε μοντέρνα αυτή τη σεζόν; Η Beyoncé και η Victoria Beckham μας το έχουν δείξει τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Beyoncé τράβηξε πρόσφατα τα βλέμματα με αυτά τα κολάν θαλάσσιου serre

Η Beyoncé υπέροχη τρέχουσα στολή

Η ιστορία των κολάν στη μόδα των διασημοτήτων

Το κολάν έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές στη δεκαετία του ’50 του περασμένου αιώνα. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο υπέροχο στυλ ένδυσης της Audrey Hepburn. Στη δεκαετία του ’70, η Olivia Newton Jones αποτέλεσε έμπνευση για όλες σχεδόν τις γυναίκες αυτής της γενιάς που ήθελαν να τονίσουν τα πόδια τους με κολάν.

Στη δεκαετία του ’80, αυτό το είδος ρούχων έγινε δημοφιλές από τη Madonna στη σκηνή και κατά τη διάρκεια άλλων εμφανίσεών της. Αλλά τότε ο κανόνας ήταν ότι πρέπει να φοράτε κολάν κάτω από μια μίνι φούστα. Αυτό φυσικά δεν ισχύει αυτή τη στιγμή. Στη δεκαετία του ’90, το κολάν φοριόταν όλο και λιγότερο και αντ ‘αυτού προτιμούσαν τα στενά τζιν. Επέστρεψαν στο τέλος της χιλιετίας και εκείνη την εποχή η Νικόλ Ρίτσι, η Λίντσεϊ Λόχαν, η Μίσα Μπάρτον ήταν μερικά από τα πιο διάσημα εμπνευσμένα παραδείγματα.

Η Βικτόρια Μπέκαμ επιδεικνύει ένα πολυτελές ρούχο για κολάν

Στολή για το αεροδρόμιο - Βικτόρια Μπέκαμ

Το τελευταίο ρούχο κολάν από την Beyoncé

Το κολάν παραμένει αρκετά μοντέρνο μέχρι σήμερα. Πώς θα μπορούσατε να φανταστείτε το Σαββατοκύριακο χωρίς αυτήν; Τις τελευταίες εβδομάδες, η Beyoncé φορούσε υπέροχα πολυτελή κολάν από Marine Serre απεικονίζεται. Το κομψό αποτέλεσμα προήλθε από τις εκτυπώσεις μισού φεγγαριού. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα είδος μοτίβου που συμβολίζει τη φωτιά. Μια κορυφή του ίδιου τύπου και μπότες έκαναν τη συνολική εμφάνιση ιδιαίτερα προκλητική, αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη και μοντέρνα. Ταιριάζει υπέροχα με την εμφάνιση και την ιδιοσυγκρασία της Beyonce και γυναικών παρόμοιου χαρακτήρα.

Μερικές από τις εικονικές εικόνες της Audrey Hepburn είναι με κολάν

Η Audrey με υπέροχο μαύρο ντύσιμο

Το look της Victoria Beckham για την πόλη

Η Βικτόρια Μπέκαμ έδειξε ένα πολύ πιο απλό και καθολικό ντύσιμο κατά τη διάρκεια των περιπάτων της στην πόλη τις τελευταίες εβδομάδες. Φορούσε κολάν με ψηλή μέση σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ αδιάβροχο και ψηλοτάκουνα. Ένα τέλειο ρούχο για ταξίδια, ειδικά για εκείνους με μεγάλους χρόνους αναμονής και διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Σε αντίθεση με την περίπτωση της Μπιγιονσέ, έψαχναν για μια ισορροπία ανάμεσα σε στενά κολάν και πιο φαρδιά φορέματα. Αυτό θεωρείται ως η πιο κατάλληλη σύγχρονη μορφή να φοράτε αυτό το είδος ρούχων. Αλλά όχι αποκλειστικά, γιατί σε πολλές περιπτώσεις, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία, οι συνδυασμοί που τονίζουν το σώμα θα μπορούσαν επίσης να είναι κατάλληλοι.

Τα στενά ρούχα της Olivia Newton Jones είναι σύμβολο της δεκαετίας του ’70

κολάν Olivia Newton Jones

Μπότες και casual εμφάνιση – ιδανική στολή με κολάν της Lindsay Lohan

Lindsay Lohan - όλα σε μαύρο χρώμα

Η Νικόλ Ρίτσι αναδεικνύει ένα άνετο ρούχο κολάν για μητέρες

κολάν Νικόλ Ρίτσι