Η Zoë Isabella Kravitz είναι μία από τις διασημότητες που ταυτίζονται με το στυλ της. Εξαιτίας αυτού, η είδηση ​​ότι αποφάσισε τώρα για ένα pixie cut ήταν πολύ σοκαριστική για πολλούς θαυμαστές. Αυτό είναι πιθανώς το αποτέλεσμα μιας σημαντικής μεταμόρφωσης στον τρόπο ζωής της Zoë Kravitz. Πρωτοεμφανίστηκε στο Instagram με το νέο της στυλ. Αυτό ήρθε ένα μήνα μετά την ανακοίνωση ότι η Zoë πήρε το ρόλο της Catwoman στην ομώνυμη ταινία. Ένας άλλος πρωταγωνιστικός ρόλος σε αυτή την παραγωγή ανατέθηκε στον ηθοποιό Ρόμπερτ Πάτινσον. Στην πραγματικότητα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία η Zoë εμφανίζεται σε μια τρέχουσα περικοπή pixie. Τελευταία φορά ήταν το 2017.

Έτσι φαίνεται το νέο κούρεμα της Zoë Kravitz

κοντό χτένισμα zoe kravitz pixie

Έμπνευση από το στυλ της Zoë Kravitz

Η Zoë Kravitz είναι βασίλισσα των μοντέρνων χτενισμάτων που είναι εύκολα στο στυλ και που τονίζουν επίσης την προσωπικότητά της. Γιατί ακριβώς όπως οι μακριές ράστα πλεξούδες, το χτένισμα pixie είναι ένα κούρεμα που φαίνεται ιδιαίτερα πρωτότυπο. Αλλά για αυτό χρειάζεστε έναν καλό κομμωτή! Αλλά τελικά, και τα δύο στυλ μαλλιών είναι σχετικά εύκολο να τα φροντίσεις στην καθημερινή ζωή.

Αυτή τη φορά η αλλαγή ήταν αρκετά δραματική. Ο λόγος είναι ότι είναι πολύ δύσκολο και αργό να επιστρέψεις στην παλιά εμφάνιση μετά.

Η περικοπή pixie συνδυάζεται με ένα σκούρο χρώμα μαλλιών εδώ

pixie hairstyle zoe kravitz χτένισμα γυναίκες

Αποτέλεσμα συνεργασίας με τη Nikki Nelms

Η Nikki Nelms είναι η στιλίστρια της 30χρονης ηθοποιού. Αναφέρθηκε από τον Kravitz μια μέρα στην ανάρτηση στο Instagram. Η Nikki πάντα εντυπωσιάζει με τα χτενίσματά της, δηλαδή με τις δραματικές αλλαγές εικόνας των σταρ. Οι πελάτες της περιλαμβάνουν τους Janelle Months και Yara Shahidi. Το κοντό κούρεμα ταιριάζει σαφώς στη Zoë Kravitz. Στην πραγματικότητα, ο Kravitz έκανε την αλλαγή σε μια εξαιρετική στιγμή. Γιατί ο ρόλος της Catwoman στη νέα ταινία Batman συνδέεται με πολύ δυναμισμό και αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για αυτό.

Πολλές έχουν ήδη συνηθίσει στο look με τις πλεξούδες Rasta

χτένισμα zoe kravitz γυναίκες rasta πλεξούδες

Έτσι έμοιαζε η εικόνα στο Instagram

zoe kravitz pixie χτένισμα γυναίκες instagram

Zoë με ένα γοητευτικό χτένισμα κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης

zoe kravitz rasta πλεξούδες χτένισμα γυναίκες

Η Zoë Kravitz πήρε το ρόλο της Catwoman στη νέα ταινία Batman

zoe kravitz κοντό κούρεμα γυναίκες