Πρωτοχρονιά ψηφίσματα γράμματα αυτοκόλλητα τοίχου

Προωθήστε τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς σας με την κατάλληλη διακόσμηση!

Τώρα είμαστε πίσω στο χρόνο για να αναρωτηθούμε τι συνέβη με τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς του 2013. Δικαιολογημένα αναρωτιέται κανείς γιατί αυτά δεν μπορούσαν να ικανοποιηθούν.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν «έναρξη πτήσης», αλλά στη συνέχεια (πολύ σύντομα) υποκύπτουν στην απαισιοδοξία, τον λήθαργο και τον ταραχώδη τρόπο ζωής.

Αυτά καταφέρνουν να προκαλέσουν καταστροφικές ζημιές στα καλά μας έργα.

Παρ ‘όλα αυτά, εκατομμύρια άνθρωποι συναντιούνται ξανά και ξανά κάθε χρόνο Πρωτοχρονιάτικα ψηφίσματα, κάθε χρόνο και ξαναρχίζω προσπαθώντας να τα πετύχω. Είμαι επίσης ένας από αυτούς τους αιώνιους αισιόδοξους. Φέτος λοιπόν έχουμε το κατάλληλο σχέδιο για εσάς που θα σας κινητοποιήσει όλο το χρόνο.

Ακολουθούν μερικές ιδέες για το πώς τα έπιπλα, οι διακοσμήσεις και οι ιδέες διακόσμησης θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τις αποφάσεις σας για το νέο έτος με έναν διασκεδαστικό τρόπο.

  1. Timeρα να γίνεις πιο φιλανθρωπικός

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό, Feng Shui ή οποιοδήποτε άλλο είδος αρχιτεκτονικής, όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να υπάρχει μια αρμονική ατμόσφαιρα στο σπίτι. Πετάξτε τα σκουπίδια. Οι περισσότεροι από εμάς περιτριγυριζόμαστε από πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πραγματικά. Καθαρίστε και αφήστε χώρο για μερικές νέες ιδέες διακόσμησης.

Δημιουργήστε μια πιο αρμονική ατμόσφαιρα για δημιουργική εργασία στο σπίτι σας

ψηφίσματα του νέου έτους μινιμαλιστικό σαλόνι

Αναρωτιέστε τώρα: «Τι σχέση έχει αυτό μαζί τους Πρωτοχρονιάτικα ψηφίσματα να κάνω?”. Έτσι, ο καθένας από εμάς μπορεί να είναι καλύτερος και πιο περιβαλλοντικά συνειδητός. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, για παράδειγμα, μέσω της μινιμαλιστικής ζωής στο σπίτι.

Μεταφέρετε όλα όσα δεν χρειάζεστε πλέον και είστε σε καλή κατάσταση

ψηφίσματα του νέου έτους σύστημα μαύρου γραφείου

Υπάρχουν τόσα πολλά από αυτά τα κομμάτια που έχετε βαρεθεί! Μην υποτιμάτε την αξία των παλιών αντικειμένων, τα οποία μπορείτε να κερδίσετε έναντι της πώλησης. Κάθε μικρό βήμα μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά.

  1. Μείνετε σε καλή κατάσταση και γεμίστε κίνητρα

Η εξωτερική εμφάνιση έχει μεγάλη σημασία για άτομα που μπορούν απλά να γίνουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Η απώλεια βάρους και η φόρμα είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για το νέο έτος για πολλούς ανθρώπους. Αυτό φαίνεται από διάφορες έρευνες. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει πολλά να κάνει!

Στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, δημιουργώντας ένα γυμναστήριο

συσκευές γυμναστικής με ψηφίσματα για το νέο έτος

Ανάλογα με τον χώρο και τα χρήματα, θα μπορούσατε να βρείτε πολλές διαφορετικές λύσεις για να ενσωματώσετε κάποιο εξοπλισμό γυμναστικής στο σπίτι σας.

Ακόμα κι αν έχετε μόνο μία συσκευή, αυτή θα μπορούσε να είναι αρκετή για 20-30 λεπτά προπόνησης την ημέρα

τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς με ετικέτα κρεμώδη κίτρινα τοιχώματα

  1. Επιλέξτε πράσινες λύσεις

Ένα άλλο πιο δημοφιλές Ανάλυση της καινούριας χρονιάς είναι: «Ξοδέψτε λιγότερα, εξοικονομήστε περισσότερα!». Αυτό είναι σίγουρα κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το «πνεύμα αγορών». Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να αποφύγετε περιττά πράγματα.

Στο σπίτι θα πρέπει να επιλέξετε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας προς όφελος μιας φιλικής προς το περιβάλλον ζωής. Αυτό μειώνει τους λογαριασμούς και εξοικονομεί εκπομπές που είναι επιβλαβείς για τη φύση.

Δημιουργήστε μια ενεργειακά αποδοτική κουζίνα

ψηφίσματα του νέου έτους κουζίνα νησί λευκό γυαλιστερό

Σκεφτείτε την ανακύκλωση του βρώμικου νερού της βροχής και αναζητήστε εναλλακτικές πηγές ενέργειας, όπως η ηλιακή ενέργεια.

Ακόμα και η ΙΚΕΑ έχει ξεκινήσει να πουλά φωτοβολταϊκά πάνελ στα καταστήματά τους! Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θυμούνται ότι ζούμε όλοι μαζί σε αυτόν τον κόσμο και εξαρτώνται ο ένας από τον άλλον.

Αποφασίστε για μια τόσο βιώσιμη ηλιακή λύση για το σπίτι σας

ψηφίσματα του νέου έτους γκρι πρόσοψη λευκό πλαίσιο

  1. Τολμηρές και εμπνευσμένες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

Ένα άλλο ψήφισμα που εμφανίζεται ξανά και ξανά είναι: “Μάθετε κάτι νέο και πραγματικά συναρπαστικό”. Μπορεί να αναφέρεται σε μαγειρική, μουσική ή ξένη γλώσσα. Όπως σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, πολλοί άνθρωποι σταματούν να το κάνουν αυτό όταν γίνεται λίγο πιο δύσκολο. Μπορείτε πάντα να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο με οπτική έμπνευση.

Αντί να κρύψετε την κιθάρα ή το πιάνο, μπορείτε να κάνετε τη μουσική συσκευή μέρος της ατμόσφαιράς σας

ψηφίσματα του νέου έτους γούνινο χαλί στρογγυλό ξύλινο τραπέζι

Επιτέλους διαβάστε τα βιβλία που αγοράσατε πέρυσι

ψηφίσματα του νέου έτους βιβλιοθήκη ράφι ασημί

  1. Τρως ό, τι βλέπεις

Έρευνα στο Πανεπιστήμιο Yale υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι τρώνε κυρίως αυτό που είναι πιο εύκολα διαθέσιμο και εφικτό. Είναι λοιπόν θεμελιώδους σημασίας το πώς ακριβώς φαίνεται η κουζίνα σας.

Διακοσμήστε με φρέσκα φρούτα σε υπέροχα μπολ και κρύψτε πολύ καλά τα όχι και τόσο υγιεινά προϊόντα

ψηφίσματα του νέου έτους καρέκλες μπαστούνι κρεμασμένα καλάθια με φρούτα

Έτσι, η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετικά συναρπαστική

ψηφίσματα του νέου έτους διακοσμήσεις τραπεζιού κίτρινα βάζα πορτοκαλί τουλίπες

Η αναδιοργάνωση του ψυγείου είναι ένας νέος τρόπος βελτίωσης της εμφάνισης της κουζίνας. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημαντικό βήμα προς τις καλύτερες διατροφικές συνήθειες! Μπορείτε να σχεδιάσετε τα πάντα με τέτοιο τρόπο ώστε να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες μόνοι σας λόγω των προϊόντων που υπάρχουν.

  1. Καταγράψτε τους στόχους σας στον πίνακα

Μερικές φορές πρέπει απλά να γράψετε τον κανόνα για να μπορέσετε να τον ακολουθήσετε καλύτερα. Η απαίτηση συμμόρφωσης με το Πρωτοχρονιάτικα ψηφίσματα έγκειται στο ότι δεν τους ξεχνάς ποτέ.

Τι θα λέγατε για έναν μαύρο πίνακα στον οποίο γράφετε τα πάντα με κιμωλία?

ψηφίσματα του νέου έτους πόρτα εισόδου πίνακα κιμωλίας

Ταυτόχρονα είναι μια υπέροχη ιδέα διακόσμησης!

Έτσι, το δωμάτιο θα φαίνεται μοντέρνο ταυτόχρονα και θα είναι ευκολότερο να επιδιώξετε τους ετήσιους στόχους.

  1. Φέρτε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας!

Τα χρώματα έχουν πολύ μεγάλο νόημα στη ζωή μας και είναι απαραίτητα για τη διάθεσή μας. Περιπλανηθείτε με ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού στις αγαπημένες σας αποχρώσεις.

Ακολουθήστε τις τελευταίες τάσεις και εξοπλίστε το δωμάτιο με αυτές!

ψηφίσματα νέου έτους ανεμιστήρας οροφής persian carpet

Τι θα λέγατε για το συνδυασμό δροσερών ουδέτερων με μώλωπες. Έτσι δημιουργείτε μια πιο ήπια ατμόσφαιρα.

Σκοπεύατε να πάτε για ύπνο νωρίς;?

ψηφίσματα νέας χρονιάς μοντέρνο υπνοδωμάτιο γκρι παπλωματοθήκη

Τα χρώματα της διακόσμησης του κρεβατιού παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο. Πρέπει να επιλέξετε δυναμωτικές και ηρεμιστικές αποχρώσεις το πρωί και το βράδυ.

Μην υποτιμάτε ποτέ τη σημασία του χρώματος!

ψηφίσματα του νέου έτους βότανο κήπο κάθετες ξύλινες σανίδες

  1. Ένα σχέδιο που ενθαρρύνει την κοινή χρήση

Το να περνάτε περισσότερο χρόνο με φίλους και οικογένεια είναι μια λύση που δεν είναι εύκολο να τηρηθεί. Το ένα εμποδίζεται από την πολύ αγχωτική και δυναμική ζωή και από τα gadgets για επικοινωνία, που σας αποσπούν συνεχώς.

Χρειάζεστε μια ιδέα διακόσμησης σπιτιού που είναι αφιερωμένη στην ανταλλαγή εμπειριών με άλλα μέλη της οικογένειας.

Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο ένα νησί κουζίνας, ένα σκαμπό μπαρ ή ένας μοντέρνος χώρος εργασίας στο σπίτι

ψηφίσματα του νέου έτους στρογγυλά διακοσμητικά φαναράκια από χαρτί

  1. Βρείτε την πραγματική αγάπη

Πιστεύετε ότι είναι απίστευτο; Αυτό το ψήφισμα μπορεί ακόμη και να είναι το νούμερο ένα στις λίστες πολλών ανθρώπων. Οι ιδέες σας για εσωτερική διακόσμηση μπορούν επίσης να προχωρήσουν πολύ, και ειδικά αν είστε ελεύθεροι … Φανταστείτε να περπατήσετε σε ένα σπίτι όπου όλα είναι βρώμικα … Οι πιθανότητες να ερωτευτείτε αυτό το άτομο είναι μικρές, σωστά;?

Δημιουργήστε μια σπιτική ατμόσφαιρα και τακτοποιείτε τακτικά

ψηφίσματα του νέου έτους επικαλυμμένα καναπέ μπεζ μαξιλάρια καφέ

Πιστεύω ακράδαντα ότι το 2014 μπορεί να είναι μια πραγματική νέα αρχή. Απλώς πρέπει να μείνετε πιστοί σε όλες τις υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας. Γιατί οι ιδέες επίπλωσης, η διακόσμηση και τα έπιπλα χρησιμεύουν για να είστε πιο ευτυχισμένοι!