Βελούδινες κουρτίνες και κουρτίνες σαλόνι ράφια ράφια πλαίσιο

Σημαντική εμφάνιση μέσα από βελούδινες κουρτίνες

Τιμώντας τη βασιλική εσωτερική διακόσμηση, θα ήταν δύσκολο να μην εκτιμήσουμε την ομορφιά των βελούδινων κουρτινών επίσης. Κάποιοι μπορεί να βρουν αυτά τα στοιχεία πολύ τυροκομικά ή πολύ “γοτθικά”. Αλλά έχω διαφορετική άποψη. Τελικά, οι βελούδινες κουρτίνες δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ανεξάρτητα από το δωμάτιο που είναι κρεμασμένα.

Ελπίζω να συμφωνήσετε μαζί μου.

Όταν προσπαθείτε να κλείσετε αυτά τα πολυτελή αξεσουάρ παραθύρων, είναι πολύ σημαντικό για τον σχεδιαστή να φέρει χρώμα σε όλα. Οι βελούδινες κουρτίνες απορροφούν το φυσικό και το τεχνητό φως σε εσωτερικούς χώρους. Εξαιτίας αυτού, ορισμένες συλλογές θα μπορούσαν να αποδειχθούν ενοχλητικές εάν δεν επιλέξετε αρκετά καλά.

Πώς αισθάνεστε λοιπόν για αυτά τα όμορφα, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά έντονα στοιχεία σπιτιού; Πρώτα απ ‘όλα, θα ήθελα να σας προσφέρω να ξεκινήσετε καθαρά … Πρέπει να πείτε έναν κενό καμβά στον οποίο θα δημιουργήσετε νέες ιδέες χωρίς πράγματα να σας κρατήσουν πίσω.

Βελούδινες κουρτίνες και κουρτίνες – μπλε Πικάσο?

βελούδινα υφάσματα σπιτιού τραπεζαρία τραπεζαρία μπλε θέμα Βελούδινες κουρτίνες και κουρτίνες

Σίγουρα υπήρχε μια «μπλε περίοδος» στην τέχνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώσετε ένα ολόκληρο μάθημα ιστορίας της τέχνης σε ένα συγκεκριμένο χρώμα. Αλλά οι μπλε κουρτίνες θα μπορούσαν να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο σαλόνι, την τραπεζαρία, το μπάνιο και ακόμη και το γραφείο στο σπίτι. Δίνουν πολύ εύκολα έναν τολμηρό χαρακτήρα στο περιβάλλον.

Οι τραπεζαρίες επωφελούνται πολύ από τέτοιες κουρτίνες, επειδή θα μπορούσαν να είναι αρκετά ορατές μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σκηνή ψυχαγωγίας που αξίζει τον έπαινο.

Πρέπει να πω ότι οι βελούδινες κουρτίνες συμβάλλουν με έναν υπέροχο τρόπο στη διάθεση ανάγνωσης σε ένα δωμάτιο?

Κουρτίνες σαλόνι βελούδινα διαφανή και κουρτίνες χαλί ράφια πλαίσιο

Αστική εσωτερική διακόσμηση

βελούδινες κουρτίνες τραπεζαρία τραπεζαρία βελούδινες κουρτίνες και κουρτίνες λάμπες μπάλα

 Αυτό το στοιχείο σχεδιασμού είναι θεμελιώδες όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση του φωτός. Φροντίζουν το δωμάτιο τουλάχιστον να μην φαίνεται λίγο απρογραμμάτιστο.

Η ευχαρίστηση στο μπάνιο υφίσταται μια βαθιά αλλαγή όταν εισάγονται βελούδινες κουρτίνες επίσης εκεί

Βελούδινες κουρτίνες κουρτίνες ταπετσαρία μπάνιου

Η χαλάρωση δεν λαμβάνει πλέον χώρα σε μια λεπτή σκηνή. Μάλλον, η κομψότητα του μπάνιου μεγεθύνεται και δραματοποιείται με ποικίλους τρόπους.

Βασιλικές μπλε κουρτίνες

καναπες τραπεζαρια σαλονι επιτραπέζιο φωτιστικό βελούδινες κουρτίνες και κουρτίνες

Ευκολία σχεδίασης

Ας αφήσουμε τώρα την περιοχή της μεγαλοπρέπειας και του μπλε και ας επικεντρωθούμε σε πιο απαλά σχέδια, στα οποία επίσης ταιριάζουν υπέροχα οι βελούδινες κουρτίνες. Σκοπεύετε για μια εμφάνιση κουκλόσπιτου; Τότε θα συνιστούσα ξανά τις ροζ και ανοιχτόχρωμες κουρτίνες. Και θα σας πω ένα πράγμα χωρίς να κοκκινίσετε: Η Barbie σίγουρα θα σας συγχαρούσε αν βγαίνατε και επιλέγατε ροζ κουρτίνες για έναν κομψό χώρο διαβίωσης όπως ο παρακάτω.

Μαλακά, εξελιγμένα υφάσματα για το σπίτι

σαλόνι φωτεινό περιβάλλον βελούδινες κουρτίνες και κουρτίνες

Γήινοι τόνοι

Μέχρι στιγμής έχουμε δει ότι οι μπλε και παστέλ κουρτίνες συνδυάζονται υπέροχα με εσωτερικά σχέδια. Τώρα θα ήθελα να σας μιλήσω για τις άλλες επιλογές. Έχετε προσπαθήσει ποτέ να βρείτε τον κατάλληλο διαφοροποιητή; Τότε θα πρότεινα να κοιτάξετε τις κουρτίνες ως απάντηση στα προβλήματά σας.

Μη διστάσετε να τελειώσετε τα δωμάτιά σας σε μια μονή σκιά?

γούνα κλασική δερμάτινη πολυθρόνα βελούδινες κουρτίνες και κουρτίνες

 Εάν αυτό ταιριάζει στην περιγραφή σας, τότε σίγουρα αναζητάτε μια εμφάνιση όπως αυτή στην παραπάνω εικόνα. Σε συνδυασμό με δερμάτινα έπιπλα σε φυσικά χρώματα, οι πολύχρωμες κουρτίνες είναι μια θεϊκή δημιουργία που ενισχύουν τον εξαιρετικά πολυτελή βασιλικό χαρακτήρα.

Βλέπω κουρτίνες καφέ-καφέ στον κάτω όροφο, τις οποίες σηκώνει η μία. 

συμπεριλαμβανομένων κουρτινών και κουρτινών ρολά υπνοδωματίου

Αυτά απαιτούν μεγάλα πάνελ από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Το βελούδο είναι το ίδιο με το κόκκινο

Κουρτίνες γραφείο σπίτι γραφείο βελούδινο κουρτίνες γραφείο

Όταν μιλάμε για βελούδινες κουρτίνες, δεν μπορούμε να αρνηθούμε τον βασιλικό τους χαρακτήρα. Τίποτα δεν φαίνεται τόσο βασιλικό όσο η λάμψη του κόκκινου βελούδου. Αυτό το δυναμικό και δροσερό χαρακτηριστικό είναι ένα «must» σε σπίτια που κάθε άλλο παρά τακτοποιημένα είναι.

Κουρτίνες κουρτίνες οικιακού κινηματογράφου κόκκινα χρώματα

Μίξη στυλ

τοίχο από τούβλα βελούδινες κουρτίνες και κουρτίνες

Πιτσιλιές από ζηλευτό πράσινο

κάγκελο σκάλας βελούδινες κουρτίνες και κουρτίνες από μέταλλο

Στρέψαμε σχεδόν πλήρως τον χρωματιστό τροχό μια φορά. Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα επάξιο διάλειμμα και να δούμε τι πράσινο και παρόμοια χρώματα μπορούν να κάνουν με τις βελούδινες κουρτίνες.

Η κορυφή της συλλογής είναι περισσότερο κίτρινη παρά πράσινη. Αλλά η συλλογή δεν διαφέρει τόσο πολύ από τα μοτίβα. Είναι επίσης ένα υπέροχο παράδειγμα για το πόσο ελκυστική μπορεί να είναι μια τέτοια συλλογή. Αυτό όχι μόνο κάνει το φουαγιέ να φαίνεται πιο κλειστό, αλλά δημιουργεί επίσης ένα υπέροχο πέρασμα μεταξύ της εισόδου και του γειτονικού δωματίου.

Θα στολίζατε το σπίτι σας με βελούδινες κουρτίνες;?

Βελούδινες κουρτίνες κουρτίνες χαλί παράθυρα πιάνο

Αν ναι, τότε ποια χρώματα από τη σημερινή ανάρτηση τράβηξαν την προσοχή σας?