Κάθε φορά που μπαίνουμε σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, νιώθουμε αμέσως την ιδιαίτερη, περίεργη ατμόσφαιρά του. Μαθαίνουμε πολλά για τον ιδιοκτήτη του διαισθητικά και γνωρίζουμε την ατομικότητά του μέσα από μικρές λεπτομέρειες. Εάν ενδιαφέρεστε για την εσωτερική διακόσμηση, όταν μπαίνετε σε ένα δωμάτιο μπορείτε να πείτε αν το δωμάτιο είναι γεμάτο με τυπικές θηλυκές πινελιές ή αν εκπέμπει κομψότητα με έναν αντρικό τρόπο. Γιατί η νεωτερικότητα και η κομψότητα έχουν διαφορετικές όψεις και μπορούν να προβληθούν από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι σίγουρα διαφορετικά στο θηλυκό και το αντρικό στυλ. Για το λόγο αυτό, θέλουμε να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στο σαλόνι αρσενικού στυλ στη σημερινή ανάρτηση. Πώς ζει πραγματικά ο σύγχρονος άνθρωπος και τι κάνει ένα σαλόνι να φαίνεται τυπικά αρρενωπό και πολύ στιλάτο ταυτόχρονα; Σίγουρα θα βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις στις επόμενες παραγράφους.

Κομψότητα με αντρικό τρόπο – το σαλόνι είναι αρρενωπό και πολυτελές ταυτόχρονα.

Αρσενικό και κομψό μοντέρνο σαλόνι σκούρο εσωτερικό βελούδινα κεριά λουλούδια

 Τα σκούρα χρώματα και τα ευγενή υλικά σχηματίζουν ένα ιδιαίτερο μείγμα που αποπνέει αρρενωπότητα.

Ανδρικό και κομψό μοντέρνο σαλόνι σκούρα χρώματα γκρι σμαραγδένιο πράσινο τελικό υλικό βελούδινο μάρμαρο

Οι σύγχρονοι άνδρες είναι απολύτως σαφείς για το τι θέλουν και πώς ακριβώς πρέπει να μοιάζει το σαλόνι τους. Είναι επίσης καλά ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις επίπλωσης, ώστε να μπορούν να επιλέξουν το καλύτερο για τον εαυτό τους. Μέσα από την τυπικά αρσενική επίπλωση δωματίου, εκφράζουν επίσης τον τρόπο ζωής τους, τις προσωπικές προτιμήσεις και τα χόμπι τους. Ο σύγχρονος άντρας προτιμά μια ζεστή ατμόσφαιρα που φαίνεται αντρική, κάπως δραματική και πολύ σέξι. Εδώ νιώθει πιο άνετα, καλεί φίλους και διοργανώνει πάρτι. Σίγουρα απολαμβάνει την πληθωρική ατμόσφαιρα των τεσσάρων τοίχων του. Δεν πρόκειται για άδεια κουτιά μπύρας και μπλουζάκια που βρίσκονται τριγύρω. Στα πολυάριθμα παραδείγματα φωτογραφιών μας μπορείτε να δείτε σαλόνια με κομψή επίπλωση, όπου κάθε στοιχείο του δωματίου είναι αρρενωπό.

Το εσωτερικό είναι κομψό, αρρενωπό, με μια πολυτελή πινελιά.

Αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι γκρι διακοσμητικά στοιχεία με πολυτελείς πινελιές

Για να κατανοήσετε καλύτερα την έντονη διαφορά μεταξύ θηλυκού και αντρικού όσον αφορά τον εσωτερικό σχεδιασμό, μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα μας που δημοσιεύθηκαν προηγουμένως σχετικά με τα γυναικεία υπνοδωμάτια. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε για ζεστές τραπεζαρίες σε γυναικείο στιλ και υπέροχα μπάνια με θηλυκή πινελιά. Αλλά τώρα ας στραφούμε στα τυπικά χαρακτηριστικά που κάνουν ένα μοντέρνο σαλόνι αρρενωπό.

Η προτιμώμενη παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνει όλες τις πιθανές αποχρώσεις του γκρι.

Αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι προτίμησε παλέτα χρωμάτων γκρι

Λευκό και μαύρο συνδυάζεται με αρρενωπό τρόπο.

Ανδρικό και κομψό μοντέρνο τζάκι σαλονιού που συνδυάζει λευκό, γκρι και μαύρο

  • Αυτό που κάνει το σχεδιασμό ενός δωματίου τυπικά αρρενωπό και πολύ μοντέρνο ταυτόχρονα?

Ορισμένα στοιχεία στο σχεδιασμό του δωματίου κάνουν ένα σαλόνι να φαίνεται αντρικό και πολύ κομψό ταυτόχρονα. Πρώτον, αυτός είναι ο επιλεγμένος Παλέτα χρωμάτων, που αποπνέει αρρενωπότητα. Τα κλασικά από αυτή την άποψη είναι τα βασικά χρώματα μαύρο, άσπρο και γκρι σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις. Επιπλέον, στις μέρες μας στους άντρες αρέσουν τα κορεσμένα χρώματα, όπως το έλατο πράσινο, το μεσάνυχτο μπλε, το κονιάκ, το καφέ σοκολάτας. Αυτά είναι συγκρατημένα και αποπνέουν ηρεμία και γαλήνη, που αρέσει σε όλους τους άντρες. Αντίθετα, το μοντέρνο σαλόνι σε αρρενωπό στιλ στερείται τόνων σε σκόνη, πιθανών φωτεινών ή κιτς χρωμάτων. Ακόμα και οι απαλοί παστέλ τόνοι αγνοούνται.

Τα βασικά χρώματα λευκό, μαύρο και γκρι κυριαρχούν σε αυτό το σαλόνι σε αρρενωπό στιλ.

Αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι κυριαρχεί το λευκό μαύρο γκρι

Οι καθαρές γραμμές και τα γεωμετρικά σχήματα δημιουργούν την τέλεια εμφάνιση.

Αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι καθαρές γραμμές γεωμετρικά σχήματα τέλεια εμφάνιση

Καθαρές γραμμές και γεωμετρικά μοτίβα είναι επίσης τυπικά αρσενικά. Αυτά μπορούν να φανούν παντού σε κάθε μοντέρνο χώρο διαβίωσης με αρρενωπό στυλ. Για παράδειγμα, το σαλόνι που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα χαρακτηρίζεται από τέλεια τάξη και οπτική ισορροπία. Δύσκολα θα μιλήσω για τα τυπικά αντρικά χρώματα και τα κλασικά έπιπλα. Αυτό κάνει το σχεδιασμό του δωματίου διαχρονικό και πολύ άνετο ταυτόχρονα. Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, εδώ δεν υπάρχει περιθώριο για φρουτάκια. Αυτά δεν ταιριάζουν καθόλου στο σχεδιασμό του αρσενικού δωματίου.

Ο σχεδιασμός του δωματίου φαίνεται κομψός, απλός και λίγο ξινός.

Ανδρικό και κομψό μοντέρνο σαλόνι

Στο μοντέρνο σαλόνι σε αρρενωπό στιλ, επικρατούν σκληρά φυσικά υλικά πριν. Αυτά τονίζουν την αρρενωπή αίσθηση στο δωμάτιο. Πάνω απ ‘όλα, προτιμάται πολύ φυσικό ξύλο, δέρμα, βελούδο και γούνα, που σίγουρα είναι κλασικά και αντρικά. Αλλά το μέταλλο βρίσκει επίσης τη θέση του σε ένα μοντέρνο σαλόνι σε βιομηχανικό στυλ. Όλα αυτά τα υλικά είναι τόσο πρωτότυπα και σέξι που κυριαρχούν σε ολόκληρο το σχεδιασμό του δωματίου. Είναι ενδιαφέρον ότι συνδυάζονται με σύγχρονα gadget που κάθε άντρας του αρέσει να έχει γύρω του. Τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και φορητό υπολογιστή τελευταίου μοντέλου μπορείτε να δείτε σε κάθε ανδρικό σαλόνι. Επιπλέον, όλες οι ηλεκτρικές συσκευές συνδέονται μέσω Bluetooth και στέλνουν διάφορες πληροφορίες στο iPad ή το iPhone, από τη θερμοκρασία δωματίου έως την κατανάλωση ενέργειας. Η ασφάλεια στο σπίτι είναι επίσης υψίστης σημασίας για τους σύγχρονους άνδρες.

 Τα μοντέρνα gadget είναι απαραίτητα για τους άνδρες.

Αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι απλός αλλά κομψός φορητός υπολογιστής στο τραπέζι του καφέ

Γκρι σε διαφορετικές αποχρώσεις, τοίχος προφοράς σχεδιασμένος με εικόνες. Όλα εδώ μιλούν για ένα υπέροχο στυλ με έναν αντρικό τρόπο.

Αρσενικό και κομψό μοντέρνο σαλόνι γκρι χρώματα τοίχο με έμφαση σε υπέροχο στυλ

  • Έπιπλα, φωτισμός και διακόσμηση δωματίων και τοίχων στο ανδρικό σαλόνι

Οι σύγχρονοι άντρες φορούν κλασικά έπιπλα. Εδώ εννοούμε κομψούς καναπέδες και πολυθρόνες ή συνδυασμούς αυτών. Ένα τραπεζάκι σαλονιού είναι απαραίτητο σε ένα αντρικό σαλόνι. Αυτό μπορεί να είναι κατασκευασμένο από ξύλο, γυαλί, μάρμαρο ή μέταλλο. Μια καρέκλα αυγών Eames από πραγματικό δέρμα μπορεί επίσης να σταθεί δίπλα της και να αντιπροσωπεύει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο δωμάτιο. ο φωτισμός είναι επίσης μια σημαντική πτυχή στην εσωτερική διακόσμηση σε αντρικό στυλ. Κρεμαστά φωτιστικά, πολυέλαιοι και κεριά δίνουν ένα απαλό φως στο σαλόνι. Αυτά παρουσιάζονται τολμηρά και έχουν συνήθως ένα μοναδικό γλυπτό σχήμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμεύουν ως εξαιρετικές οπτικές προφορές στο δωμάτιο.

 Από το κλασικό στο μοντέρνο, όλα είναι εκεί!

Ανδρικό και κομψό μοντέρνο σαλόνι συνδυάζει κλασικά και μοντέρνα στοιχεία

Ο φωτισμός του δωματίου είναι μια σημαντική πτυχή του σχεδιασμού.

Αρσενικό και κομψό μοντέρνο σαλόνι βιο τζάκι ενδιαφέρουσα φωτισμός

 Ένας τοίχος από τούβλα βαμμένος σε λευκό χρώμα, μια καρέκλα αυγών από δέρμα σε χρώμα κονιάκ ως προφορά – αυτό δεν είναι τυπικά αρσενικό?

Ανδρικό και κομψό μοντέρνο σαλόνι με λευκό βαμμένο τοίχο από τούβλα καρέκλα αυγών από δέρμα ως έμφαση

Τέλος, θέλουμε η προσοχή σας να είναι τυπική Διακόσμηση δωματίου και τοίχου οδηγήστε σε ένα μοντέρνο σαλόνι σε αντρικό στυλ. Ένας τοίχος δήλωσης είναι περισσότερο ο κανόνας παρά μια σπανιότητα σε αυτό το δωμάτιο. Ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κλασικό ή μοντέρνο ράφι βιβλίων εκεί ή απλά να αφήσετε τον τοίχο από τούβλα χωρίς στολισμό. Μοντέρνα έργα ζωγραφικής και πορτρέτα, που δίνουν σε ολόκληρο τον χώρο του σπιτιού μια ξεχωριστή πινελιά, έχουν επίσης έντονη παρουσία. Αυτό ισχύει επίσης για τη διακόσμηση του δωματίου, η οποία εκφράζει επίσης την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του δωματίου. Μικρά γλυπτά και διακοσμητικές φιγούρες από ξύλο, πέτρα ή μέταλλο εγγράφονται τέλεια στο σχέδιο του ανδρικού δωματίου. Συχνά στέκονται εκεί ως έξυπνες προφορές και διαπερνούν τη σκοτεινή και τραχιά, αλλά πολύ φυσική ατμόσφαιρα κάνοντάς την να φαίνεται περιστασιακή.

 Ένα μοντέρνο ράφι βιβλίων χωρίζει το αρσενικό σαλόνι.

Αρσενικό και κομψό μοντέρνο σαλόνι άνετα γκρι έπιπλα μοντέρνα βιβλιοθήκη ενδιαφέρουσα φωτισμός

 Ένας τοίχος δηλώσεων λέει πολλά για το χόμπι του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Αρσενικό και κομψό μοντέρνο σαλόνι σκούρο εσωτερικό τοίχο με εικόνες

Σκούρα και ανοιχτά χρώματα, ευγενή και απλά υλικά καταλήγουν σε έναν περίεργο συνδυασμό.

Αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι σκούρα και ανοιχτά χρώματα συνδυάζουν ευγενή και απλά υλικά

 Το ανοιχτό φυσικό ξύλο μπορεί να συνδυαστεί καλά με τους σκούρους τοίχους και τους γκρι καναπέδες.

Αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι, ανοιχτό φυσικό ξύλο, σκούρα χρώματα, πολύ γκρι

 Ένα αρρενωπό εσωτερικό θα πρέπει να είναι εξίσου κομψό και σέξι.

Αρσενικό και κομψό μοντέρνο σαλόνι αρσενικό σέξι δήλωση τοίχου

Κάντε κύλιση προς τα κάτω τώρα και ανακαλύψτε το σχέδιο του δωματίου που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής και τον χαρακτήρα σας. Οι συντάκτες μας ελπίζουν να σας αρέσει η περιήγηση!

 Το σκοτεινό, αρρενωπό εσωτερικό ανανεώνεται από ξύλινα αντικείμενα και το λευκό μάρμαρο του τζακιού.

Ανδρικά και κομψά μοντέρνα σαλόνια σκούρα εσωτερικά στοιχεία διακόσμησης από ξύλο λευκό μάρμαρο δίπλα στο τζάκι

Κομψή κομψότητα και αντρικό στυλ σε ένα.

Ανδρική και κομψή μοντέρνα σαλόνι με φυσική απλή επίπλωση, δύο δερμάτινες πολυθρόνες με πολλές ελαφριές διακοσμητικές φιγούρες

Αρσενικό και κομψό μοντέρνο αφίσα σαλονιού τοίχου διακοσμητικό μαξιλάρι λευκό μαύρο γκρι

Αρσενική και κομψή μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού με μπλε αυγό καρέκλα λευκή ορτανσία τοίχου

 Μερικές φορές επιλέγετε ζεστά χρώματα όπως το καφέ και το μπεζ και δημιουργείτε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Ανδρικό και κομψό μοντέρνο σαλόνι σε ζεστές αποχρώσεις του καφέ, μπεζ γούνα, πολύ ξύλο

Αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι κλασικός σχεδιασμός πολλή διακόσμηση δωματίου

Αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι σκούρο εσωτερικό λευκές πινελιές

Αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι γκρι μπεζ στρογγυλά διακοσμητικά μαξιλάρια σε χρώμα ροδάκινου

Αρσενικό και κομψό μοντέρνο σαλόνι ανοιχτό σχέδιο μπλε γκρι

Αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι, φωτεινό και φιλόξενο καναπέ σε χρώμα ροδάκινου

Αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι ζωγραφίζοντας δάπεδο με πλακάκια ελιάς πράσινο γρασίδι πράσινη ώχρα

Το αρρενωπό και κομψό μοντέρνο σαλόνι λευκό κυριαρχεί στον καφέ μπλε καναπέ ως εντυπωσιακό