Στα τέλη Αυγούστου, όπως κάθε χρόνο, το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε πληροφορίες σχετικά με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη, είναι όλοι από το Χόλιγουντ. Όπως και το 2018, επικεφαλής της κατάταξης θα είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία έπαιξε στο Endgame. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η ηθοποιός κέρδισε περίπου 56 εκατομμύρια δολάρια από την 1η Ιουνίου 2018 έως την 1η Ιουλίου 2019. Αυτό οφείλεται εν μέρει στη συμμετοχή της Τέλος παιχνιδιού, αλλά και στη Μαύρη Χήρα.

Scarlett Johansson – για 2η φορά νούμερο 1 μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων σταρ του κινηματογράφου

διασημότητες της Σκάρλετ Γιόχανσον

Άλλες δημοφιλείς ηθοποιοί στην κατάταξη του Forbes

Μόνο η Σκάρλετ Γιόχανσον πήρε τη θέση της στην κατάταξη του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες γνωστές ηθοποιούς. Οι υπόλοιπες θέσεις κατανεμήθηκαν κάπως διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι. Ωστόσο, πολλά από τα ονόματα είναι περίπου τα ίδια.

Μόνο που η σειρά έχει αλλάξει σημαντικά σε πολλά σημεία. Μέρος αυτής της μεγαλύτερης λίστας του Forbes (μετά τον αριθμό 10) είναι η Jennifer Lawrence, η Angelina Jolie και η Emma Stone.

Σοφία Βεργκάρα – αριθμός 2

εξέχουσα Σοφία Βεργκάρα

Θέσεις δύο έως πέντε

Στη δεύτερη θέση στην κατάταξη του Forbes για τις αμειβόμενες γνωστές ηθοποιούς βρίσκεται η Σοφία Βεργκάρα. Είναι η τηλεοπτική ηθοποιός με τα περισσότερα έσοδα τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο, παραμένει στη γενική λίστα μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Συνολικά, κέρδισε περίπου 44 εκατομμύρια δολάρια. Η Ρις Γουίδερσπουν έρχεται αμέσως μετά με τον ετήσιο μισθό της 35 εκατομμύρια. Η Nicole Kidman καταλαμβάνει την τέταρτη θέση. Τα κέρδη της είναι 34 εκατομμύρια δολάρια και ο ρόλος της στο Big Little Lies συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η χολιγουντιανή ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, γνωστή από το Friends, με τα 28 εκατομμύρια δολάρια της.

Ρις Γουίδερσπουν – 3η

rise witherspoon μόδα

Θέσεις 6 έως 10

Μια μεγάλη και για πολλούς θετική έκπληξη είναι η έκτη θέση της Kaley Cuoco, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στο The Big Bang Theory. Αυτή τη στιγμή έχει ετήσιο εισόδημα περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια, αλλά έχει λάβει πολλά άλλα σημαντικά συμβόλαια φέτος. Αυτό της δίνει μια καλή πιθανότητα καλύτερης θέσης τον επόμενο χρόνο. Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Elisabeth Moss με 24 εκατομμύρια δολάρια, ακολουθούμενη από τη Margot Robbie με 23,5 εκατομμύρια, τη Charlize Theron με 23,5 εκατομμύρια και την Ellen Pompeo με 22.

Νικόλ Κίντμαν -4

Forbes διάσημες ηθοποιοί Νικόλ Κίντμαν

Η Jennifer Aniston, δημοφιλής από τους Friends, είναι το νούμερο 5

Τζένιφερ Άνιστον Χόλιγουντ Φορμπς

Το Kaley Cuoco, που έγινε διάσημο από το Big Bang Thepry, είναι το νούμερο 6

kaley cuoco ηθοποιοί του Χόλιγουντ

Ελισάβετ Μος – 7

ηθοποιοί του Χόλιγουντ Ελισάβετ Μος

                                                                                       Μάργκοτ Ρόμπι – 8

Μάργκοτ Ρόμπι καλύτερες ηθοποιούς forbes

Σαρλίζ Θερόν – Σεπτέμβριος 

Charlize Theron Forbes

Έλεν Πομπέο – Νοέμβριοςellen pompeo forbes διάσημες ηθοποιούς