Μπορείτε να πιστέψετε ότι η Jennifer Aniston έχει ήδη γιορτάσει τα 50 χρόνια της; Φυσικά δεν φαίνεται καθόλου έτσι, αλλά πολύ νεότερη. Ένας λόγος για πολλές γυναίκες στον κόσμο να γιορτάσουν μαζί της, γιατί αφαιρεί το φόβο του γήρατος! Αυτά είναι τα καλά νέα και το άλλο είναι ότι είναι ένα πραγματικά υπέροχο πάρτι γενεθλίων για αυτό Αστέρι από το “Friends” έδωσε.

Μπορείς να δείχνεις τόσο χαρούμενος στα 50!

Τζένιφερ Άνιστον έναρξη του πάρτι

Πού ήταν το πάρτι και ποιοι ήταν εκεί?

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα μεγάλα ξενοδοχεία στο Λος Άντζελες το Σάββατο, πριν από τα γενέθλια. Η Courteney Cox, η Lisa Kudrow (Monika και Phoebe από την τηλεοπτική σειρά “Friends”) και η Katy Perry ήταν επίσης εκεί, όπως και πολλοί άλλοι σταρ που είχαν τα υψηλά τους σημεία στην καριέρα τους στη δεκαετία του ’90.

Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ ήταν επίσης εκεί, όπως και η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Κέιτ Χάντσον. Η μεγαλύτερη και πιο σχολιασμένη έκπληξη ήταν η παρουσία του Μπραντ Πιτ. Αλλά όχι – πόσο εκατομμύρια θαυμαστές το θέλουν αυτό, είναι και πιθανότατα δεν θα μαζευτούν, παρόλο που είναι και οι δύο single!

Υπέροχες φωτογραφίες στο Instagram με την Gwyneth Paltrow και την Kate Hudson

υπέροχη στο instagram jennifer aniston

Το πάρτι γενεθλίων της Τζεν στο Instagram

Η πορεία του πάρτι γενεθλίων της Jennifer Aniston θα μπορούσε εν μέρει να ακολουθηθεί στο Instagram. Η Γκουίνεθ Πάλτροου ήταν μία από τους ανθρώπους που δημοσίευσαν φωτογραφίες εκεί. Αυτές οι φωτογραφίες συνοδεύτηκαν από μηνύματα αγάπης και υπέροχα κομπλιμέντα, ειδικά όσον αφορά την υπέροχη εμφάνιση της Jen. Η Γκουίνεθ την αποκάλεσε «ηλιοφάνεια μας» και «παράδειγμα αιώνιας θεάς». «Είστε 50 και μοιάζετε με φωτιά», είπε η Gwyneth Paltrow στο Instagram. Έτσι έδειξε μεγάλη, αλλά κάπως απροσδόκητη, στοργή, γιατί στην πραγματικότητα είναι και πρώην του Μπραντ Πιτ …

Ο Μπραντ Πιτ ήταν στο πάρτι γενεθλίων της Τζεν

η Τζένιφερ Άνιστον δίπλα στον Μπραντ Πιτ

Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ ήταν επίσης εκεί

οικογένεια Τζένιφερ Άνιστον Κλούνεϊ

Η Ντόλι Πάρτον γιόρτασε με την Τζένιφερ Άνιστον

Τζένιφερ Άνιστον με μια υπέροχη επίσκεψη

Η Courteney Cox και η Jennifer Aniston μαζί στη γιορτή

jennifer aniston monika και rachel

Η Jennifer Aniston εξακολουθεί να μοιάζει με “φωτιά”

πολύ σέξι αυτοί στα 50