Εάν είστε λάτρεις του Game of Thrones, μην χάσετε την επικείμενη τελετή απονομής των βραβείων Emmy. Εκεί θα εκπροσωπούνται ηθοποιοί από τη σειρά, για την οποία τρελαίνεται πλέον όλος ο κόσμος. Έξι από αυτούς είναι υποψήφιοι και μπορούν ανάλογα να βραβευτούν. Θα θέλατε επίσης να μάθετε πώς ονομάζονται; Στη συνέχεια, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μας σχετικά με αυτό το θέμα.

  Την Daenerys Targaryen υποδύεται η Emilia Clarke

Daenerys Targaryen Emiliy Clarcke Ειδήσεις διασημοτήτων

Τα ονόματα των ηθοποιών του Game of Thrones στα βραβεία Emmy

Gwendoline Christie, Alfie Allen, Richard Dormer, Carice van Houten και Pilou Asbaek – αυτά είναι τα ονόματα των ηθοποιών από το Game of Thrones που ακούσαμε για τα φετινά βραβεία Emmy. Ο αριθμός είναι πολύ υψηλότερος από το αναμενόμενο, καθώς δύο έως τρία από αυτά ήταν αναμενόμενα.

Έτσι, οι οπαδοί του Game of Thrones μπορούν να είναι πραγματικά περήφανοι και χαρούμενοι. Θα ήταν επίσης κρίμα να χάσω την απονομή των βραβείων. Μερικά από τα αστέρια της σειράς ταινιών είχαν ήδη απονεμηθεί το Χρυσό Βραβείο Derby από το HBO τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Η Lena Headey υποδύεται τη βασίλισσα Cersei Lannister στο Game of Thrones

Νέα διασημότητα της Lena Heade

Κατά τη γνώμη μας, οι πιο συναρπαστικές υποψηφιότητες είναι αυτές στην κατηγορία Καλύτερου Δραματικού Ανδρικού Ρόλου. Allen, Dinklage, Coster-Waldau, Dorme και Asbaek είναι τα ονόματα που τίθενται υπό αμφισβήτηση. Gwendoline Christie είναι υποψήφια για ηθοποιούς και το έχει κερδίσει σαφώς με τη δουλειά της. Ένα άλλο όνομα που αμφισβητείται μεταξύ των υποψηφιοτήτων είναι αυτό της εξίσου δημοφιλούς ηθοποιού van Houten.

Ο Jaime Lannister παίζεται στα Games of Thrones από τον Nikolaj Coster-Waldau 

Ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου στους διάσημους της ταινίας

Ποιος πραγματικά θα είναι εκεί?

Το ερώτημα τώρα είναι ποιος από αυτούς τους ηθοποιούς θα είναι πραγματικά εκεί. Επί του παρόντος, μόνο οι πιο διάσημοι σταρ του Game of Thrones έχουν λάβει ψήφους για τα βραβεία. Οι άλλοι δεν φαίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς στους ψηφοφόρους των βραβείων Emmy. Προς το παρόν φαίνεται ότι μόνο η Christie και ο van Houten έχουν πραγματικές πιθανότητες. Υπάρχουν όμως λίγες μέρες μέχρι τα πραγματικά βραβεία Emmy. Ας δούμε τι θα γίνει.

Peter Dinklage στο ρόλο του Tyrion Lannister

υπέροχη εικόνα με ειδήσεις διασημοτήτων Peter Dinklage

Την Arya Stark υποδύεται η ηθοποιός Maisie Williams 

ειδήσεις διασημοτήτων Maisie Williams

Η Σόφι Τέρνερ στο Game of Thrones

sophie turner παιχνίδι των θρόνων διασημότητες