Οι ροζ μέρες του ζευγαριού των ονείρων του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ τελείωσαν για τα καλά. Οι πρώην συνεργάτες στο γνωστό Duo Brandelina πηγαίνουν τώρα χωριστά. Ο καθένας έπρεπε να περάσει τη δύσκολη στιγμή μετά τον χωρισμό με τον δικό του, πολύ προσωπικό τρόπο. Η ανύπαντρη μητέρα Αντζελίνα αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται περισσότερο στα παιδιά της παρά στην κινηματογραφική της καριέρα. Παρά τις επιπλοκές και τις δυσκολίες, ωστόσο, προσπαθεί να σκεφτεί θετικά και να κοιτάξει με αισιοδοξία το μέλλον. Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλει επίσης να θωρακίσει την τρέχουσα οικογενειακή της ζωή από τα ΜΜΕ. Γι ‘αυτό σπάνια δίνει συνεντεύξεις και τα ρεπορτάζ της μπροστά στην κάμερα είναι πάντα πολύ συναισθηματικά, αλλά οι θαυμαστές της το εκτιμούν. Wasταν στο στούντιο Entertainment Today τις προάλλες και έκανε κάποιου είδους προσωπική εξομολόγηση. Η Αντζελίνα Τζολί σχεδόν ξέσπασε σε κλάματα. Με αφορμή αυτή τη συνέντευξη, θέλουμε να ρίξουμε μια ματιά στην προσωπική της ζωή σε αυτήν την ανάρτηση.

 Ο σταρ του κινηματογράφου προσπαθεί τώρα να γελάσει, να αγαπήσει και να ζήσει ξανά χωρίς άγχος.

Η Αντζελίνα Τζολί, η σταρ του Χόλιγουντ γελάει, αλλά βρίσκεται σε σοβαρή κρίση ζωής

  • Η Αντζελίνα Τζολί διεξήγαγε έναν μακρύ και πικρό πόλεμο διαζυγίου με τον πρώην της

Οι ειδήσεις που ανακοινώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016 για τον εκπληκτικό χωρισμό του ζευγαριού εξουσίας άλλαξαν τη ζωή των δύο σταρ του κινηματογράφου και έκαναν ατελείωτα πρωτοσέλιδα στα ΜΜΕ. Αυτά ήταν ως επί το πλείστον αρνητικά, για παράδειγμα, έγινε λόγος για σχέσεις, επιθετικότητα και προβλήματα αλκοόλ με τον Μπραντ Πιτ.

Λέγεται επίσης ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών. Εκείνη την εποχή, η Αντζελίνα Τζολί προσπάθησε να κατηγορήσει τον πρώην της για τη συντριβή της οικογενειακής της ζωής. Δεν του επιτράπηκε να δει τα παιδιά για λίγο και υποτίθεται ότι θα απαλλαγεί από τον εθισμό του στο αλκοόλ. Έγινε πιο αδύνατη και φαινόταν μάλλον εξαντλημένη όταν έπαιζε στο κοινό. Ο πόλεμος των τριαντάφυλλων συνεχίστηκε και φαινόταν ότι ήθελε να τελειώσει. Μετά ήρθαν αισιόδοξες δηλώσεις ότι θα είναι πάντα μια οικογένεια. Κανείς δεν ήθελε να δεχτεί το γεγονός ότι αυτός ο χρόνος ανήκει στο παρελθόν.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ γνωρίστηκαν το 2005 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mr. & Η κυρία Σμιθ «ερωτευμένη μεταξύ τους.

Η Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2016

 Αλλά παντρεύτηκαν μόνο το 2014 στο οινοποιείο τους στη Γαλλία.

Η Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ είναι ζευγάρι από το 2005 έως το 2016

  • Η Αντζελίνα Τζολί συνοψίζει τη ζωή της σε κλάματα

Δυόμιση χρόνια μετά τον χωρισμό, η ηθοποιός δυσκολεύεται να είναι single. Constantlyάχνει συνεχώς την ισορροπία μεταξύ της οικιακής ζωής και της εργασίας και θέλει να βρει περισσότερο χρόνο για τον εαυτό της. Παρά τα προβλήματα υγείας της και το τεράστιο άγχος, η Αντζελίνα Τζολί δεν θέλει να ζήσει σιωπηλά, αλλά μάλλον να βοηθήσει άλλες γυναίκες με τέτοια προβλήματα. Γι ‘αυτό μιλά ανοιχτά γι’ αυτό μπροστά στα ΜΜΕ.

 Πριν από χρόνια ήταν το ονειρεμένο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ το ονειρεμένο ζευγάρι στο Χόλιγουντ

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να βρει ξανά την εσωτερική της ισορροπία και να ζήσει μια ζωή χωρίς άγχος.

Η Αντζελίνα Τζολί αναζητά εσωτερική ισορροπία.Ζωή χωρίς άγχος

Η γνωστή ηθοποιός θέλει επίσης τα 6 παιδιά της να μεγαλώσουν ευτυχισμένα και να έχουν θετική προοπτική. Ελπίζει ότι μπορούν να βρουν ένα σκοπό στη ζωή, κάθε παιδί για τον εαυτό τους. Στην τελευταία της συνέντευξη, η Αντζελίνα Τζολί δεν μεταθέτει όλη την ευθύνη για τον αποτυχημένο γάμο της στον πρώην σύζυγό της. Το γεγονός είναι ότι έχει αλλάξει πολύ από τότε, πραγματικά θετικά. Τώρα μπορεί να καταλάβει ότι ο καθένας είναι με το μέρος του. That’sσως γι ‘αυτό προσπαθεί να βρει την ενοχή στον εαυτό της. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα βρει την εσωτερική της ισορροπία και θα επιστρέψει όλη η θετική της σκέψη. Γιατί η Αντζελίνα χρειάζεται ξανά αγάπη και τρυφερότητα για να βγει από την κρίση της ζωής.

Ναι, η ζωή συνεχίζεται!

Το χαμόγελο επανέρχεται στο πρόσωπό της.

Η Αντζελίνα Τζολί χαμογελά στο πρόσωπο

Αυτή τη στιγμή περνά πολύ χρόνο με τα 6 παιδιά της.

Η Αντζελίνα Τζολί περνά πολύ χρόνο με τα 6 της παιδιά