Τώρα οι θαυμαστές της Beyonce και του Jay Z έχουν μια μοναδική ευκαιρία. Έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στις συναυλίες τους για μια ζωή. Ναι, σωστά καταλάβατε – πρόκειται για δωρεάν εισιτήρια για όλες τις μελλοντικές συναυλίες των δύο.

Η Beyonce και ο Jay Z είναι αφοσιωμένοι στο περιβάλλον

jay z και beyonce υπέροχο ζευγάρι

Η συμμετοχή της Beyonce και του Jay Z στο Greenprint Project

Αυτή η ανακοίνωση των δύο σούπερ σταρ έχει να κάνει με το γεγονός ότι τώρα υποστηρίζουν το λεγόμενο έργο Greenprint. Γνωστό είναι εργοστασιακή κτηνοτροφία μία από τις κύριες αιτίες ρύπανσης. Με τη μετάβαση σε φυτική διατροφή, οι επιβλαβείς εκπομπές πρέπει να μειωθούν σημαντικά.

Η Beyonce και ο Jay Z θέλουν να υποστηρίξουν αυτή τη διαδικασία διανέμοντας δωρεάν εισιτήρια συναυλιών σε θαυμαστές που αυξάνουν το ποσοστό των φυτικών τροφίμων στο μενού τους.

Το διάσημο ζευγάρι παρακινεί να μειώσει την κατανάλωση κρέατος

jay z και beyonce στη σκηνή

Η πρόκληση

Η Beyonce και ο Jay Z δεν ζητούν από τους θαυμαστές τους να εγκαταλείψουν εντελώς την κατανάλωση κρέατος. Απλώς πρόκειται για σημαντική μείωση της κατανάλωσης αυτού. Νομίζουμε ότι αυτή η στάση είναι πολύ λογική για διάφορους λόγους. Πρώτον, είναι συζητήσιμο αν είναι υγιές να εγκαταλείψουμε εντελώς το κρέας. Επιπλέον, δεν είναι ρεαλιστικό ότι οι άνθρωποι που τους αρέσει πολύ να τρώνε κρέας πρέπει να το κάνουν χωρίς αυτό και να το κάνουν γρήγορα και μόνιμα. Ωστόσο, είναι ακριβώς αυτά που αποτελούν την ομάδα -στόχο του έργου. Γιατί το μέλλον της γης μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη μείωση της κατανάλωσης ζωικών προϊόντων. Έτσι η Beyonce και ο Jay Z έχουν διατυπώσει σωστά τις αξιώσεις τους στους υποψηφίους για δωρεάν εισιτήρια. Πιθανότατα θα έχετε επιτυχία με αυτό και θα είστε σίγουρα ένα εξαιρετικό παράδειγμα κοινωνικής εμπλοκής μεταξύ των σταρ.

Η Beyonce και ο Jay Z συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης κρέατος

Η 3η Ετήσια Διαμαντένια Μπάλα της Rihanna Benefitting The Clara Lionel Foundation στην Cipriani Wall Street - Inside

Και τα δύο αστέρια τρώνε λιγότερο κρέας

Η Beyonce και ο Jay Z δήλωσαν επίσης ότι θα ήθελαν να τρώνε λιγότερο κρέας. Επίσης, λαμβάνουν συγκεκριμένα μέτρα για να το πετύχουν. Κάποιος θα ήθελε να αρχίσει να τρώει χωρίς κρέας μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Πολλοί Αμερικανοί ιδίως θα το βρουν δύσκολο λόγω της κοινής διατροφικής κουλτούρας εκεί, αλλά αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι καλό για το περιβάλλον και για τη δική σας υγεία.

Η εργοστασιακή καλλιέργεια μολύνει τον πλανήτη μας

ο jay z και η beyonce λένε λιγότερο κρέας

Δεν χρειάζεται να γίνετε vegan. Βοηθάτε ακόμα κι αν είστε λιγότερο κρέας

jay z και beyonce vegan σούπα

Γνωρίστε τις χορτοφαγικές εναλλακτικές λύσεις για την κατανάλωση κρέατος?

χορτοφαγικό πιάτο jay z και beyonce