Ο Ryan Reynolds επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ταινία Deadpool θα γυριστεί στα Marvel Studios. «Το δουλεύουμε με όλη την ομάδα αυτή τη στιγμή», είπε ο Reynolds στην Kelly Ripa και τον Ryan Seacrest σε ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Live με την Kelly και τον Ryan. Ο 43χρονος Καναδός ηθοποιός μάλλον αναφέρεται στις ομάδες πίσω από τις δύο πρώτες ταινίες. «Είμαστε στη Marvel, το μεγάλο πρωτάθλημα ταυτόχρονα. Είναι κάπως τρελό. »Το Deadpool 3 πιστεύεται ότι είναι η πρώτη ταινία στο franchise που πουλήθηκε κάτω από το πανό των Marvel Studios αφού η Disney απέκτησε το 20th Century Fox. Ο Φοξ παρήγαγε τις δύο πρώτες ταινίες.

Ο Ryan Reynolds αστειεύεται πολύ στο Twitter και η συγχώνευση της Marvel-Fox δεν αποτελούσε εξαίρεση

Το Deadpool 3 του Ryan Reynolds επιβεβαίωσε το twitter sherz ryan reynolds

Το Deadpool ανήκει πλέον στις Marvel και Disney. Πώς θα επηρεάσει αυτό την πλοκή;?

Το αρχικό Deadpool έγινε διάσημο μετά από υλικό δοκιμής διάρκειας δύο λεπτών στις 28 Ιουλίου 2014 χωρίς την άδεια ή τη γνώση της 20th Century Fox. Το βίντεο έγινε γρήγορα μια τεράστια αίσθηση στο διαδίκτυο.

Η Fox εμπιστεύτηκε ότι η θετική αντίδραση των θαυμαστών θα αντικατοπτριζόταν στα αποτελέσματα του box office. Έδωσε στο έργο το πράσινο φως το 2016 και το διπλασίασε με το Deadpool 2. Το franchise έχει κερδίσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως, παρά το σχετικά χαμηλό προϋπολογισμό.

Είναι ακόμα ένα μυστήριο ποιος δημοσίευσε πραγματικά το δοκιμαστικό υλικό του 2014

Το Deadpool 3 του Ryan Reynolds επιβεβαιώνει παζλ δοκιμαστικού υλικού μέχρι σήμερα

Τον Μάιο, ο Ρέινολντς δήλωσε στο Entertainment Weekly, «Δεν ξέρω αν θα υπάρχει Deadpool 3. Πραγματικά δεν ξέρω. Νομίζω ότι για να λειτουργήσει σωστά ο χαρακτήρας στο δικό του σύμπαν, πρέπει να του αφαιρέσεις τα πάντα. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτό. »Προφανώς, κάποιος στη Marvel ή στη Disney σκέφτεται διαφορετικά.

Ο μεγάλος μισθοφόρος στο στόμα ήταν κάποτε ένας από τους λίγους χαρακτήρες της Marvel που δεν ήταν της Disney. Αλλά από την κατάληψη της Fox από τη Disney τον Μάρτιο, ο Deadpool επέστρεψε επίσημα στο πανό της Marvel και του επιτράπηκε να εισέλθει στο Marvel Cinematic Universe.

Με την ανακοίνωση του Deadpool 3, η Marvel φαίνεται να διατηρεί κάποια συνέχεια με τις δύο προηγούμενες ταινίες του 20th Century Fox, αν και έχει πλέον αποκτήσει πλήρως τα δικαιώματα του χαρακτήρα. Η ταινία, ωστόσο, δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, κανένα τρέιλερ και καμία αναφερόμενη δέσμευση από ηθοποιούς που έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν. Αλλά αυτό σίγουρα θα αλλάξει καθώς προχωρά η ανάπτυξη. Ένα πράγμα παραμένει σίγουρο: ο Ryan Reynold θα διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Wade Wilson, γνωστός και ως Deadpool.

Σύμφωνα με τον παραγωγό και σεναριογράφο Paul Wernick, το Deadpool 3 θα διατηρήσει την κατάστασή του με βαθμολογία R

Το Deadpool 3 του Ryan Reynolds επιβεβαιώνει ελάχιστα γνωστά για την ιστορία

Οι πιθανότητες είναι να δούμε κάποιους ήρωες των Avengers στη νέα ταινία

Το Deadpool 3 του Ryan Reynolds επιβεβαιώνει ότι οι εκδικητές της Fox και της Marvel επανενώθηκαν

Maybe ίσως μερικούς παλιούς φίλους από τον δεύτερο

Το Deadpool 3 του Ryan Reynolds επιβεβαιώνει το ντόμινο και το καλώδιο του deadpool 2