Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε στην πρεμιέρα του Dumbo το βράδυ της Παρασκευής. Πάτησε στο κόκκινο χαλί με τα παιδιά της. Theseταν ακριβώς αυτοί που έκλεψαν την παράσταση. Σαφώς τραβούσαν πολύ την προσοχή. Περισσότερο από τη μητέρα της!

Η οικογενειακή βραδιά της Αντζελίνα Τζολί

Αντζελίνα Τζολί παιδιά dumbo

Η επίσημη πρεμιέρα αυτής της νέας ταινίας πραγματοποιήθηκε στο  Θέατρο El Capitan στο Λος Άντζελες πήρε θέση. Τέσσερα από τα έξι παιδιά της Αντζελίνα Τζολί ήταν εκεί. Αυτή ήταν η Zahara, η Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne. Η Αντζελίνα Τζολί δεν είχε ρόλο σε αυτή τη συγκεκριμένη ταινία, αλλά είναι μέρος μιας άλλης παραγωγής που μοιάζει με παραμύθι.

Η 43χρονη ηθοποιός θα φανεί σύντομα σε νέο ρόλο στο «Maleficent». Η πρεμιέρα αυτής της ταινίας ανακοινώθηκε τελικά για τον Οκτώβριο του 2019.

Η Angelina Jolie ήταν εμφανώς σε καλή διάθεση στην πρεμιέρα του Dumbo

η Angelina Jolie ωραία στο dumbo

Η ερχόμενη πρεμιέρα του Maleficent

Όπως το Dumbo, έτσι και το Maleficent είναι παραγωγή της Disney. Η κινηματογραφική εταιρεία μοίρασε μια εικόνα τον Μάιο του 2018 που μας δείχνει ποιες μεγάλες ηθοποιούς συμμετέχουν στην ταινία. Εκτός από την Αντζελίνα, παίζουν και η Μισέλ Φάιφερ και η Ελ Φάνινγκ. Υπήρχε και αντίστοιχη ανάρτηση στο Twitter. Η Αντζελίνα Τζολί μοιράστηκε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον ρόλο της στην ταινία στο αμερικανικό ψυχαγωγικό κανάλι Entertainment Tonight (ET). Είπε ότι τα παιδιά της την βοήθησαν με τη φωνή της και άλλες δύσκολες στιγμές στην εκπλήρωση του ρόλου της.

Τα παιδιά της Αντζελίνα έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα

dumbo τέσσερα παιδιά - Angelina Jolie

Με αυτά τα λόγια και επίσης με το χαρούμενο χαμόγελό της, η εξαιρετικά δημοφιλής ηθοποιός έδειξε πόσο ευτυχισμένη είναι με τα παιδιά της. Όλοι φαίνεται να απόλαυσαν τη βραδιά τους μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δύο από τις δύο μεγάλες ηθοποιούς από το Maleficent 2 – A. Jolie και E. Fanning

Αντζελίνα Τζολί και Ελ Φάνινγκ

Η Αντζελίνα ως κακοποιός – τη στήριξαν τα παιδιά της

ταινία maleficent 2 angelina jolie

Αναμένουμε την πρεμιέρα του Maleficent τον Οκτώβριο του 2019

αφίσα με την Αντζελίνα Τζολί ως κακόβουλη