Όλες οι καυτές ειδήσεις για αστέρια και βασιλείς διαδίδονται με ταχύτητα αστραπής και προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό. Αυτό ακριβώς βιώσαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Γνωστά κανάλια μέσων ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα ανέφεραν για τον μυστικό αρραβώνα του Τζέιμς Μίντλετον με τη Γαλλίδα φίλη του Alizee Thevenet. Σε περιοδικά και online εκδόσεις λέγεται ότι και οι δύο αναμένεται να εμφανιστούν μπροστά στο βωμό σύντομα. Δεν είναι μυστικό, ο Τζέιμς Μίντλετον είναι ο μικρός αδελφός της Δούκισσας Αικατερίνης και της Πίπα Μάθιους, γέννησης Μίντλετον. Ο 32χρονος επιχειρηματίας και συμπαθής γενειοφόρος Τζέιμς Μίντλετον έθεσε στον Γάλλο οικονομικό εμπειρογνώμονα Alizee Thevenet την ερώτηση για όλες τις ερωτήσεις και της έδωσε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με ζαφείρι. Αυτό εικάστηκε στις 5 Οκτωβρίου. Στις 6 Οκτωβρίου, ο James Middleton έγραψε στο Instagram: «Το μυστικό μας είναι έξω και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το μοιραζόμαστε μαζί σας. Είπε OUI “. Με αυτό, επιβεβαιώνει τον αρραβώνα του με την 29χρονη Γαλλίδα Alizee Thevenet.

 Ο Τζέιμς Μίντλετον μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκε με τον Γάλλο οικονομικό εμπειρογνώμονα Alizee Thevenet το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Τζέιμς Μίντλετον αρραβωνιάστηκε κρυφά με την Alizee Thevenet το περασμένο Σαββατοκύριακο

Ο μικρός αδελφός της Δούκισσας Αικατερίνης θεωρείται μέχρι στιγμής ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Τζέιμς Μίντλετον, ο αδελφός της Δούκισσας Αικατερίνης μέχρι σήμερα με έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Βρετανίας

  • Τι άλλο γνωρίζουμε για τον Τζέιμς Μίντλετον?

Εκτός από το ότι ο Τζέιμς Μίντλετον είναι ο μικρός αδελφός της Κέιτ και της Πίπα, δεν είναι συχνά το επίκεντρο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης. Έλαβε καλή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, αλλά είναι μάλλον απρόθυμος. Δεν υπάρχει ίχνος αίγλης στη σελίδα του στο Instagram. Αλλά αντίθετα. Ο Τζέιμς δείχνει να είναι προσγειωμένος και κοντά στη φύση. Με την πρώτη ματιά είναι αντιληπτό: είναι ένας πραγματικός λάτρης των ζώων. Κατέχει πολλά σκυλιά, αλλά και κοτόπουλα, πάπιες και πρόβατα. Επίσης του αρέσει η ιστιοπλοΐα και προτιμά να περνάει τον χρόνο του στον καθαρό αέρα παρά στο γραφείο. Αυτό θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την κατάθλιψή του.

Ο Τζέιμς Μίντλετον είναι ένας πραγματικός λάτρης των ζώων και του αρέσει να περνά χρόνο με τα σκυλιά του.

Ο Τζέιμς Μίντλετον είναι ένας πραγματικός λάτρης των ζώων, πολλά σκυλιά, πρόβατα, πάπιες, κοτόπουλα, όπως στον καθαρό αέρα

Στην πραγματικότητα, δεν το κρύβει και έχει το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά για την ασθένειά του. «Είναι μια ασθένεια, ένας καρκίνος του μυαλού», γράφει σχετικά ο Τζέιμς Μίντλετον. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξαν δημόσια τον κουνιάδο τους. Οι δηλώσεις τους αποδεικνύουν ότι οι βασιλικοί είναι όπως όλοι μας και έχουν τις αδυναμίες τους. Παλεύουν όμως για να διασφαλίσουν ότι τα προβλήματα ψυχικής υγείας δεν αποτελούν πλέον ταμπού θέμα.

Ο νεαρός προσπαθεί να ξεπεράσει την κατάθλιψή του.

Ο μυστικός αρραβώνας του Τζέιμς Μίντλετον με την Alizee Thevenet το περασμένο Σαββατοκύριακο υποφέρει από κατάθλιψη

  • Για τους James Middleton και Alizee Thevenet, όλα εξελίχθηκαν αρκετά γρήγορα

Λόγω της καταγωγής και της καλής εμφάνισής του, ο αδελφός της Kate θεωρήθηκε ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στη Μεγάλη Βρετανία. Είχε σχέση με τη γνωστή βρετανική τηλεοπτική προσωπικότητα Donna Air για περίπου πέντε χρόνια. Αυτό έληξε τον Φεβρουάριο του 2018. Συνάντησε τον Γάλλο οικονομικό εμπειρογνώμονα Alizee Thevenet εντελώς τυχαία, στο “South Kenstington Club”. Αρχικά χαιρέτησε το σκυλί του Έλλα, ένα υπέροχο κόκερ σπάνιελ. Τότε ο Τζέιμς της έγραψε ένα σημείωμα καλώντας την σε ραντεβού. Interestingταν ενδιαφέρον ότι η όμορφη Γαλλίδα αρχικά δεν ήταν καθόλου ξεκάθαρη με ποιον πραγματικά έβγαινε. Τον Ιανουάριο του 2019, και οι δύο εραστές εντοπίστηκαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται για πρώτη φορά στο νησί Saint-Barthelemy της Καραϊβικής. Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ο Τζέιμς δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram προωθώντας τη σχέση τους. Σε αυτήν την εικόνα, και οι δύο φορούν έντονα κόκκινα πουλόβερ και χτυπούν με χαρά στην κάμερα.

Αυτή η φωτογραφία από τον τελικό του Wimbledon 2019 διαλύει κάθε αμφιβολία για τη σχέση τους.

Ο μυστικός αρραβώνας του Τζέιμς Μίντλετον με την Alizee Thevenet τον τελικό του Wimbledon το περασμένο Σαββατοκύριακο 2019

Προς το παρόν, μόνο η Alizee Thevenet μπορεί να πει αν ο James Middleton είναι ο τέλειος άντρας των ονείρων. Αλλά είναι σίγουρα ένας πραγματικός κύριος. Ζήτησε το χέρι της αρραβωνιαστικιάς του με δαχτυλίδι από ζαφείρι και εκείνη είπε “Ναι!” Κανείς δεν μπορεί να πει αν ήταν σύμπτωση ή μια καλά μελετημένη πρόθεση. Η αδερφή του Kate πήρε επίσης ένα δαχτυλίδι από ζαφείρι όταν ήταν αρραβωνιασμένη, και αυτό ήταν στην πραγματικότητα το δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Diana, η οποία πέθανε πολύ νωρίς σε ένα ατύχημα. Η μητέρα του Γουίλιαμ είχε πάρει αυτό το δαχτυλίδι από ζαφείρι στον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

Το μυστικό του μυστικού αρραβώνα τους είναι έξω!

Ο μυστικός αρραβώνας του Μίντλετον με την Alizee Thevenet το περασμένο Σαββατοκύριακο

Τώρα ο αρραβώνας των James Middleton και Alizee Thevenet επιβεβαιώθηκε και όλα πάνε καλά και για τους δύο εραστές. Ο πατέρας της Alizee, Jean-Gabriel Thevenet είπε τις προάλλες: «Η κόρη μου Alizee είναι πολύ χαρούμενη με τον James, είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Τζέιμς είναι ένας πολύ γοητευτικός άνθρωπος ».

Ναι, πιστεύουμε ότι είναι και αυτός ωραίος! Τώρα κρατάμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα και για τους δύο αρραβωνιαστικούς και ελπίζουμε σε νέα ευχάριστα νέα από το σπίτι του Middleton!

Δημόσια, και οι δύο συμπεριφέρονται αρκετά προσεκτικά και δεν θέλουν να τραβήξουν την προσοχή.

Ο Τζέιμς αρραβωνιάστηκε κρυφά με την Alizee Thevenet το περασμένο Σαββατοκύριακο

TENNIS WIMBLEDON /