Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν έντονες συζητήσεις για μια σκανδαλώδη δήλωση του Λίαμ Νίσον. Ο ηθοποιός είναι γνωστός, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο του στην ταινία Πόλεμος των άστρων. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματά του αφού βιάστηκε από έναν φίλο του. Λέγεται ότι βιάστηκε από έναν μαύρο άντρα και αυτό προκάλεσε μίσος σε αυτόν για τους μαύρους για λίγο.

Σε αρκετές συνεντεύξεις, ο Λίαμ Νίσον προσπάθησε να δικαιολογηθεί

ο Liam Neeson μιλάει στο κοινό

Ποια ήταν η δήλωση που προκάλεσε τόση αντιπαράθεση;?

Ο Νίσον είπε ότι μετά το περιστατικό περπάτησε στους δρόμους με έναν δολοφόνο για περίπου μία εβδομάδα, ελπίζοντας ότι ένας μαύρος θα τον προκαλούσε για να τον χτυπήσει. Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Independent τη Δευτέρα.

Ο ηθοποιός είπε ότι ήταν τόσο έκπληκτος με τη δική του αντίδραση. Είπε ότι δεν είναι ρατσιστής και είναι απογοητευμένος από τον εαυτό του που αντέδρασε με τόσο άδικο και επιθετικό τρόπο.

Το τέλος της Kerriere του ήρθε πρόωρα?

σκάνδαλο για τη συνέντευξη Λίαμ Νίσον

Αυτό είναι το τέλος της κινηματογραφικής του καριέρας?

Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτή η δήλωση θα οδηγούσε σε πρόωρο τέλος στην καριέρα του Liam Neeson. Το σχόλιο της Εύας Σίμπσον της Daily Mirror πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, άλλοι δημοσιογράφοι και συνάδελφοι δείχνουν κατανόηση για τον ηθοποιό. Επειδή με το άνοιγμά του ασχολήθηκε ανοιχτά με ένα δύσκολο θέμα που συχνά αποφεύγεται λόγω του φόβου της καταδίκης. Ακόμα και οι άνθρωποι που δηλώνουν σπουδαίοι φαίνονται ρατσιστές σε υποσυνείδητο επίπεδο. Σε κρίσιμες καταστάσεις όπως αυτή του Liam Neeson, τέτοια καταπιεσμένα συναισθήματα έρχονται στο φως. Δεν είναι πραγματικά γενναίο από την πλευρά του Liam Neeson να ξεκινήσει μια δημόσια συζήτηση για αυτό?

Ο Λίαμ Νίσον είναι πιο γνωστός από το Star Trek

ο Λίαμ Νίσον μιλάει για ταινία

Έχει όμως και άλλους γνωστούς ρόλους …

ο Λίαμ Νίσον σε σκηνή ταινίας

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι μια καλή εικόνα μπορεί να καταστραφεί τόσο γρήγορα

ο Λίαμ Νίσον σε ένα επεισόδιο star trek

star trek σκηνή Liam Neeson

γνωστή φωτογραφία από το Star Trek