Λίγες μόνο ημέρες αφότου η Mariah Carey έκλεισε τις νομικές διαδικασίες με τον πρώην διευθυντή της για σεξουαλική παρενόχληση, η best-seller τραγουδίστρια στον κόσμο, με πάνω από 200 εκατομμύρια πωλημένους δίσκους, πρέπει να φέρει ξανά έναν υπάλληλο στο δικαστήριο. Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, η Κάρι μήνυσε την πρώην επικεφαλής βοηθό της Λιάννα Σαχναζαριάν, πιο γνωστή ως Λιάννα Αζαριαν. Η αγωγή; Παράλειψη τήρησης της συμφωνίας εμπιστευτικότητας, αμέλειας και κλοπής. Η Μαρία την κατηγόρησε περαιτέρω για τη μαγνητοσκόπηση αλμυρών και οικείων βίντεο της ως μέρος μιας απόπειρας εκβιασμού. Η Mariah Carey απαιτεί τώρα αποζημίωση τουλάχιστον 3 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Lianna Azarian και ένταλμα σύλληψης για τη βοηθό.

Carey και Lianna Azarian στο MC Records Launch Party, 1η Μαΐου 2017

mariah Carey και Lianna Azarian στο MC Records Launch Party, 1η Μαΐου 2017

Η Mariah Carey φαίνεται άτυχη με τους βοηθούς της

Τα έγγραφα του δικαστηρίου υποδεικνύουν ότι η Κάρι πλήρωσε αρχικά τον Αζαριαν, ​​πρώην βοηθό καταστήματος ρούχων, ετήσιο μισθό 250.000 δολαρίων. Ωστόσο, αυτό τους αύξησε στα 327.000 $ όταν ο Azarian ζήτησε πρόσθετη αποζημίωση για υπερωρίες.

Λόγω της καριέρας της Κάρι, η Azarian φέρεται να είπε στην αρχή της εργασίας ότι οι ώρες της θα ήταν “παράτυπες”. Η προκαταρκτική δήλωση αναφέρει: “Ο Azarian ήταν ενθουσιασμένος με τις ευκαιρίες για πολυτελή διεθνή ταξίδια, καλό φαγητό, την εμφάνιση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Mariah και τον ενθουσιασμό του να εργάζεσαι και να βρίσκομαι σε καθημερινή επαφή με έναν διεθνώς γνωστό καλλιτέχνη και μια μεγάλη προσωπικότητα.”

Mariah Carey στο St. Barth – Nikki Beach

Λαμπερό φόρεμα της Mariah Carey στο barth nikki beach

mariah carey γιορτάζει στο St. Barth's

Παρά την αποζημίωση, ο Azarian σύντομα άρχισε να χρησιμοποιεί την πιστωτική κάρτα του Carey για προσωπικές αγορές σε μεγάλες εκπτώσεις. Καθώς εξαπλώθηκε η είδηση ​​της αγωγής της Μαρίας, ένας άλλος πρώην υπάλληλος έγραψε στον τραγουδιστή, Theres algots, στο twitter. «Η Lianna Azarian είναι κυριολεκτικά σκουπίδι. Είχα την τεράστια δυσαρέσκεια να δουλεύω μαζί της σε καθημερινή βάση όταν ήμουν απασχολούμενη στη Μαρία. Το μόνο που έκανε ήταν να κλέψει από την πλάτη της από τη Μαρία, να κατηγορήσει τους νοικοκυραίους και άλλους σκληρά εργαζόμενους και να τους κακομεταχειριστεί με ρατσιστικό και εξευτελιστικό τρόπο. Έπρεπε να «φέρει πίσω» ρούχα που η Μαράγια δεν ήθελε στα πολυτελή καταστήματα, αλλά αντίθετα τα έβαλε στο αυτοκίνητό της. Έκλεψε κοσμήματα. Όλοι την φοβήθηκαν γιατί είναι το είδος του ανθρώπου που μπορεί κυριολεκτικά να σε χτυπήσει ».

Προφανώς ο επικεφαλής βοηθός φταίει για πολύ περισσότερα από τον εκβιασμό

Η Mariah Carey οδηγεί τον επικεφαλής βοηθό στο δικαστήριο - εκβιασμός με οικείο βίντεο lianna azarian

Υποτιθέμενα βίντεο μπορεί να προκαλέσουν όλεθρο

Η Lianna προφανώς έδειξε στους φίλους της τα οικεία βίντεο και τους είπε ότι αν η Carey την απολύσει, “θα πουλήσει τα βίντεο και θα αγοράσει ένα σπίτι”. Ο Αζαριανός απείλησε να δημοσιεύσει τα βίντεο και άλλες ευαίσθητες, ιδιωτικές πληροφορίες, εκτός εάν η Μαρία της μεταφέρει 8.000.000 δολάρια για εκβιαστικά χρήματα!

Αυτά τα μυστικά βίντεο της Mariah Carey φέρεται να δείχνουν την τραγουδίστρια να κάνει «οικείες» και «προσωπικές δραστηριότητες» που θα μπορούσαν να την βλάψουν «προσωπικά και επαγγελματικά». Δεν είναι γνωστό τι αντιπροσωπεύουν αυτά τα βίντεο. Είναι σαφές, ωστόσο, ότι η Carey δεν θέλει να φτάσουν στο κοινό.

Το νέο άλμπουμ “ΠΡΟΣΟΧΗ«Είναι εδώ, σύντομα θα ξεκινήσει η παγκόσμια περιοδεία του κορυφαίου τραγουδιστή

Βασιλικό μαύρο φόρεμα και γούνινη χριστουγεννιάτικη παράσταση στο ξενοδοχείο καφετέρια Mariah Carey

Οι αξιωματούχοι της Mariah Carey εξέδωσαν μια δήλωση λέγοντας ότι το νέο έτος “καλωσορίζει τις συνεχείς προσπάθειες της Mariah να καθαρίσει τα σκουπίδια από τη ζωή της”. Αναφέρει επίσης: «Δεδομένου ότι τα στοιχεία εναντίον αυτού του πρώην βοηθού είναι εκτεταμένα και ατυχή, αναμένουμε μια νικηφόρα απόφαση».

Angelic Carey στη χριστουγεννιάτικη συναυλία στην Κοπεγχάγη

Η Mariah Carey στα Χριστούγεννα της Κοπεγχάγης δείχνει φτερά αγγέλου