Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι γνωστός ως ο καλύτερος και ο πιο έξυπνος τενίστας σε κάθε γωνιά του κόσμου, έτσι μια παράσταση ενός τόσο μεγάλου σταρ εδώ φαίνεται μάλλον περιττή. Μια φράση είναι αρκετή: όλοι οι λάτρεις του λευκού σπορ τον γνωρίζουν, άλλοι τενίστες θαυμάζουν το παιχνίδι του και εκτιμούν την ευκαιρία να παίξουν εναντίον του μια μέρα. Η απότομη πορεία του στην κορυφή του τένις δεν ήταν σίγουρα εύκολη. Πόσες ώρες καθημερινής προπόνησης τένις και φυσικής κατάστασης είναι πίσω, κανείς δεν ξέρει εκτός από τον ίδιο τον Ρότζερ Φέντερερ. Αυτό που μπορείτε να δείτε δημόσια, ωστόσο, είναι η ισχυρή υποστήριξη σε κάθε τουρνουά που λαμβάνει ο μεγάλος παίκτης στον κόσμο του τένις από τη σύζυγό του Μίρκα. Η στενή σχέση τους γίνεται ακόμη και πρωτοσέλιδο στον Τύπο. Σήμερα λοιπόν θέλουμε να σηκώσουμε το πέπλο και να πούμε ενδιαφέροντα πράγματα για την πραγματική της αγάπη και την αξιοθαύμαστη οικογενειακή της ζωή.

 Η Μίρκα και ο Ρότζερ Φέντερερ συνεχίζουν να γράφουν την πραγματική τους ιστορία αγάπης και σήμερα.

  • Η Mirka ήταν επίσης επιτυχημένη τενίστρια

Η Μίρκα Φέντερερ ήταν πάντα στο πλευρό του συζύγου της κατά τη διάρκεια της απίστευτης καριέρας της σε μια εποχή που το τένις έθετε νέα πρότυπα. Με βαθιά αγάπη και καλή κατανόηση του τένις, τον υποστηρίζει σε κάθε μεγάλο τουρνουά.

Ωστόσο, είναι γνωστή όχι μόνο ως σύζυγος του Ρότζερ Φέντερερ, αλλά και ως τενίστρια. Πολλοί θαυμαστές φαίνεται να έχουν ξεχάσει αυτό το γεγονός. Είχε επίσης μια πολλά υποσχόμενη καριέρα και έπαιζε για την Ελβετία. Η σημερινή κυρία Federer κατάγεται από τη Σλοβακία, το παρθενικό της όνομα είναι Miroslava Vavrincova. Wasταν μόλις 2 ετών όταν η οικογένεια μετακόμισε στην Ελβετία. Σε ηλικία 6 ετών ονομάστηκε “η μεγαλύτερη ελπίδα τένις της Ελβετίας”. Ο Mirka έλαβε μέρος σε τέσσερα τουρνουά Grand Slam. Η καλύτερη εμφάνισή της έφτασε στον τρίτο γύρο στο US Open του 2001. Δυστυχώς, έπρεπε να τερματίσει την καριέρα της στο τένις το 2002 λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο πόδι.

Και οι δύο είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι από το 2009.

Ο Ρότζερ Φέντερερ και η Μίρκα είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι

  • Η Mirka και ο Roger Federer έχτισαν την τέλεια οικογένεια

Η Μίρκα και ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι σήμερα και έχουν τέσσερα παιδιά. Η αγάπη τους ξεκίνησε το 2000 στο γήπεδο τένις όταν πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και γνωρίστηκαν καλύτερα εκεί. Από τότε ήταν αχώριστοι. Όταν η Mirka δεν είχε πλέον άδεια να παίξει το 2002 μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, έγινε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Roger Federer και φρόντισε για ένα μεγάλο μέρος των εμφανίσεων του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και των δημοσίων υποθέσεων. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2009 στη βίλα Wenkenhof κοντά στη Βασιλεία, την πατρίδα του Ρότζερ. Παρά τη μεγάλη δημοτικότητα του τενίστα, το ζευγάρι επέλεξε όχι μια πολυτελή γαμήλια δεξίωση, αλλά μια λιτή τελετή στην οποία είχαν προσκληθεί μόνο στενά μέλη της οικογένειας και στενοί φίλοι. Η Μίρκα και ο Ρότζερ έχουν γίνει πλέον ευτυχισμένοι γονείς. Από τον Ιούλιο του 2009 έχουν δίδυμες κόρες Charlene Riva και Myla Rose. Οι δίδυμοι γιοι τους Leo και Lennart γεννήθηκαν τον Μάιο του 2014.

Σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις και τουρνουά Grand Slam, ο πρώην επαγγελματίας τένις Mirka μπορεί να δει τακτικά στο κοινό, συχνά μαζί με τα τέσσερα παιδιά.

Ο Ρότζερ Φέντερερ και η Μίρκα έχουν τέσσερα παιδιά σε μεγάλα τουρνουά

Υποστηρίζει συνεχώς τον άντρα της.

Ο Ρότζερ Φέντερερ και η Μίρκα είναι τέσσερα παιδιά σε μεγάλα τουρνουά

«Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα υπάρχει μια δυνατή γυναίκα», είναι ένα ρητό και αυτό ισχύει για τη Μίρκα και τον Ρότζερ Φέντερερ. Πιστεύεται ότι είχε ισχυρή ψυχική επιρροή στον Ρότζερ. Είναι πάντα εκεί στην περιοδεία ATP και υποστηρίζει το παιχνίδι του. Προφανώς, η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον μεγαλύτερο τενίστα όλων των εποχών. Οργανώνει ραντεβού και ταξίδια για αυτόν και φροντίζει να προστατεύει την οικογενειακή της ζωή από τα ΜΜΕ. Όπως μπορούμε να δούμε, αυτό κάνει τη Mirka πολύ επιτυχημένη και επιτυχημένη. Όλος ο κόσμος του τένις είναι χαρούμενος για τις αθλητικές επιδόσεις του Ρότζερ Φέντερερ και τον θαυμάζει ως πατέρα και οικογενειάρχη.

 Ο Ρότζερ Φέντερερ όχι μόνο είναι ένας σπουδαίος τενίστας, είναι και ο τέλειος πατέρας.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ο τέλειος οικογενειάρχης, τέσσερα παιδιά εδώ με δίδυμους γιους

 Είναι μανιώδης επαγγελματίας του τένις και οικογενειάρχης.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ενθουσιώδης επαγγελματίας τένις και οικογενειάρχης

Η αθλητική του απόδοση είναι αξιοθαύμαστη!

Ο Ρότζερ Φέντερερ μεγάλη αθλητική απόδοση νούμερο 1 τενίστας