Οι Μπέκαμ συνεχίζουν να γίνονται πρωτοσέλιδα με τον εξαιρετικό τρόπο ζωής τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζετε να κολλάτε στις ειδήσεις στον ιστότοπό μας. Δείχνουν τρόπο ζωής σε υψηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς, ο οποίος είναι αξιοζήλευτος και θαυμαστός ταυτόχρονα. Αφενός, αυτό επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο ντύνονται, αφετέρου, το επίπεδο στο οποίο ζουν και τέλος το στιλ με το οποίο γιορτάζουν. Την τελευταία εβδομάδα τράβηξαν ξανά την προσοχή γιατί μπόρεσαν να καλωσορίσουν επίσημα ένα νέο μέλος της οικογένειας. Ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

Η Βικτώρια και ο Ντέιβιντ είναι πάντα ένα κομψό ζευγάρι 

Celebs ειδήσεις υπέροχο ζευγάρι

Οι Μπέκαμ και η νέα τους ανιψιά

Αυτή τη φορά ο David και η Victoria Beckham γιόρτασαν τον ερχομό ενός νέου μέλους της οικογένειας, της ανιψιάς Tabatha. Το κορίτσι γεννήθηκε τον Απρίλιο και πρώην τραγουδιστής του Spice Girls εθεάθη αρκετές φορές μαζί με τη μικρή. Το Σαββατοκύριακο γιορτάστηκε η βάπτιση του κοριτσιού με όλη την οικογένεια.

Οι Μπέκαμ ήταν επίσης εκεί και δημοσίευσαν υπέροχες φωτογραφίες με την ανιψιά τους.

Η αδερφή της Βικτόρια Μπέκαμ με την οικογένειά της

μια είδηση ​​διασημοτήτων ολόκληρης της οικογένειας

Η Βικτόρια Μπέκαμ και τα αδέλφια της

Οι Μπέκαμ είναι επίσης δημοφιλείς επειδή παρέχουν ένα υπέροχο παράδειγμα αρμονικής οικογενειακής ζωής. Οι παραδόσεις για το πώς να καλλιεργήσουν κάτι τέτοιο προέρχονται σίγουρα από τα πρότυπα που είχαν στις δικές τους οικογένειες. Η Βικτόρια είναι η μεγαλύτερη από τα τρία αδέλφια. Έχει έναν μικρότερο αδελφό Κρίστιαν και μια αδελφή Λουίζ. Η Luise έχει τέσσερα παιδιά παρόμοιας ηλικίας με αυτά της Victoria Beckham. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως σχεδιάστρια μόδας και ισχυρίζεται ότι πήρε τα κομψά πάρτι της μητέρας της ως μοντέλο για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει αυτές τις μέρες. Perhapsσως τα αντίγραφα ασφαλείας αντλούν έμπνευση από την ίδια πηγή?

Οι δύο δείχνουν εξαιρετικό στιλ σε κάθε περίσταση χέρι -χέρι ειδήσεις διασημοτήτων

Μαζί σε ένα εορταστικό δείπνο – η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ 

Celebs ειδήσεις και οι δύο μαζί

Κορυφαίο και κλασικό – και οι δύο μπορούν να το κάνουν

Celebs ειδήσεις Vicotria και David

Τα παιδιά του Μπέκαμ είναι επίσης πολύ στιλάτα

Celebs ειδήσεις δύο σπουδαίους άνδρες

Άλλη μια υπέροχη εικόνα των δύο

Τα νέα των celebrities της Victoria για τον David