Τα γενέθλια της συζύγου του Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι στις 27 Ιανουαρίου. Έγινε 26 εκείνη τη χρονιά και φαίνονται και οι δύο τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Ο σούπερ διάσημος ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να δείξει την αγάπη του στα social media, μεταξύ άλλων. Χαιρέτησε την αγαπημένη του εκεί για τα γενέθλιά της. Τώρα μπορούμε επίσης να βιώσουμε και να νιώσουμε αυτή την ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Η Τζωρτζίνα έγινε 26 ετών στις 27 Ιανουαρίου 2020

ιδέες γενεθλίων γιορτής cristiano ronaldo

Η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των γενεθλίων της Georgina Rodriguez

Έχει στα κοινωνικά μέσα Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράστηκε μια οικογενειακή εικόνα που όλοι κάθονταν στον καναπέ μαζί στο σπίτι. Τα παιδιά είναι επίσης εκεί και γιορτάζουν τα γενέθλια της μητέρας Γεωργίνας. Το τραπέζι μπροστά τους ήταν καλυμμένο με μπαλόνια, λουλούδια και άλλα δώρα.

Οι όμορφες εικόνες συνοδεύτηκαν φυσικά από ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης από τον Ρονάλντο προς την Τζωρτζίνα. Όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Ακολουθούν τα λόγια του Ρονάλντο: «Σε χαιρετώ, αγαπητέ μου. Σου εύχομαι μια υπέροχη μέρα. Είστε μια υπέροχη γυναίκα και μια υπέροχη μητέρα των παιδιών μας. Σε αγαπώ πολύ, αγάπη μου ».

Οι δυο τους – η Τζωρτζίνα και ο Κριστιάνο είναι ένα ονειρεμένο ζευγάρι

γιορτή λουλούδια Georgina rodrigues

Οι φωτογραφίες στο προφίλ της Georgina Rodriguez στο Instagram

Ακόμη και στο προφίλ του Instagram υπήρχαν πολλές φωτογραφίες της Τζωρτζίνα από τα γενέθλιά της. «Χαιρετίσματα στα 26 μου χρόνια!» – έλεγε εκεί. «Εύχομαι στον εαυτό μου καλή τύχη και υγεία για μένα και για την οικογένειά μου, ώστε να μπορώ να είμαι πάντα ευτυχισμένος. Ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές και για όλη την αγάπη. Ευχαριστώ τον άντρα μου που μου έδωσε το καλύτερο στη ζωή: τα παιδιά μου! »

Ευχόμαστε επίσης στην Τζορτζίνα και τον Ρονάλντο τα καλύτερα!

Η οικογένεια γιόρτασε τόσο άνετα

γενέθλια του Κριστιάνο Ρονάλντο Τζωρτζίνα

Ο Christiano και η Georgina δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagram

πάρτι γενεθλίων cristiano ronaldo Georgina instagram

Δύο ακόμη υπέροχες φωτογραφίες του Christiano και της όμορφης Georgina 

σύζυγος Κριστιάνο Ρονάλντο εικόνες κοινωνικής δικτύωσης

Η Τζωρτζίνα Ροντρίγκες είναι μια υπέροχη μητέρα, σύμφωνα με τον Ρονάλντο

Georgina rodrigues φόρεμα γυναίκα από τον cristiano ronaldo