Η Ντέμι Λοβάτο πέρασε τις Χριστουγεννιάτικες χειμερινές διακοπές με τον νέο της φίλο Χένρι Λέβι. Έλαμπε αυτές τις τελευταίες μέρες όχι μόνο λόγω του πολυτελούς λευκού γούνινου παλτό της, αλλά και λόγω του χαρούμενου χαμόγελου στο πρόσωπό της. Μάλλον το οφείλει στη νέα, αλλά πολύ καλά αναπτυσσόμενη σχέση με τον Levy.

Lovato και Levy – κομψά ντυμένοι με το Silver Star Night

demi levato levy παραμονή πρωτοχρονιάς

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της Demi Lovato με τον Henry Levy

Και οι δύο φαίνεται να είχαν μια υπέροχη Πρωτοχρονιά μαζί. Η Demi Lovato συνδύασε το πολυτελές γούνινο παλτό σε έντονο λευκό χρώμα με ένα μοντέρνο πορτοκαλί σχεδιαστικό κομμάτι – την τσάντα της μάρκας Hermes Birkin. Οι παπαράτσι κατάφεραν να το καταγράψουν όταν φωτογράφησαν τον Λοβάτο να φεύγει από το εστιατόριο.

Ο Levy ήταν εξίσου στιλάτος με το εντελώς μαύρο ντύσιμο και το δερμάτινο μπουφάν του. Απόλαυσαν το δείπνο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε ένα δημοφιλές σημείο μεταξύ των διασημοτήτων, το Matsuhisa. Σύμφωνα με τις περιγραφές των Μαρτύρων, έδειχναν πραγματικά ερωτευμένοι και κρατούσαν τα χέρια όλη την ώρα. Αγκαλιάστηκαν σφιχτά και πήγαν σπίτι στο χιόνι.

Οι δρόμοι των δύο διασημοτήτων ενώθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες

demi levato και στις δύο σκηνές

Ένα διάσημο ζευγάρι απόλυτα συντονισμένο μεταξύ τους

Ο υπόλοιπος χρόνος κατά τη διάρκεια των διακοπών λέγεται ότι ήταν μαγικός και υπέροχος. Θα έπρεπε να έχουν περάσει τον χρόνο τους με χιονοπόλεμους και ρομαντική μουσική, καθώς και να κάθονται άνετα μπροστά στο τζάκι. Θα έπρεπε επίσης να έχουν συμφωνήσει ότι δεν πρέπει να χάσετε την καλή σας φόρμα ενώ βρίσκεστε σε διακοπές. Διατήρησαν την καρδιά τους ζεστή με καλά συναισθήματα. Αλλά φαίνεται επίσης ότι αγαπούν τις αντιθέσεις και ως εκ τούτου έπιναν ένα καφέ έξω στο κρύο και έκαναν την καθημερινή τους προπόνηση μαζί σε εξωτερικούς χώρους.

Η Demi Lovato φαίνεται αρκετά χαρούμενη με τη νέα τους σχέση

υπέροχο χτένισμα demi levato

Καλές προοπτικές για το μέλλον

Ακόμα και οι πιο επικριτικοί παρατηρητές παραδέχονται ότι αυτό το διάσημο ζευγάρι έχει πολύ λαμπρές προοπτικές για το μέλλον. Πάνω από όλα Demi Lovato φαίνεται να νιώθει πολύ χαρούμενη και χαλαρή με τον νέο της σύντροφο. Θα πρέπει να της είναι δύσκολο να αφαιρέσει το χαμόγελο από το πρόσωπό της. Απλώς έδειχναν πολύ χαριτωμένοι μαζί, σύμφωνα με ανεξάρτητους παρατηρητές. Ο Λοβάτο και ο Λέβι ανέβασαν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Και οι δύο είχαν αγωνιστεί πρόσφατα με τον εθισμό στα ναρκωτικά και τώρα βρίσκονται σε φάση επούλωσης. Τώρα όμως φαίνεται να είναι ελεύθεροι και ευτυχισμένοι μαζί. Αυτό είναι σίγουρα μια καλή αρχή για το νέο έτος!

Τρέχουσες φωτογραφίες της Demi Lovato και του Henri Levy

demi levato levy ερωτευμένος

Και οι δύο διασημότητες εμφανίστηκαν μαζί αρκετές φορές πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

σκηνές demi levato μαζί με levy

Οι διασημότητες έχουν κρυφά φωτογραφηθεί αρκετές φορές

ντεμι λεβατο μπροστα σε κλαμπ με λεβι

Και οι δύο διασημότητες δείχνουν πάντα καλό στιλ και ωραία αίσθηση της μόδας

μοντέρνο ντύσιμο ντέμι λεβάτο