Η πριγκίπισσα Βικτώρια και ο πρίγκιπας Ντάνιελ θα ηγηθούν μιας σουηδικής επιχειρηματικής αντιπροσωπείας στη Δανία στα μέσα Σεπτεμβρίου. Εκεί παραλαμβάνονται από το αντίστοιχο ζευγάρι από τη βασιλική αυλή της Δανίας – τον πρίγκιπα Frederik και τη διάδοχο πριγκίπισσα Mary.

Η πριγκίπισσα Βικτώρια και ο πρίγκιπας Ντάνιελ είναι κοινωνικά αφοσιωμένοι

Εορτασμοί γενεθλίων της πριγκίπισσας Βικτώριας της Σουηδίας

Η πριγκίπισσα Βικτώρια και ο πρίγκιπας Ντάνιελ βρίσκονται στη Δανία στις 16 Σεπτεμβρίου

Στα βασιλικά δικαστήρια της Δανίας και της Σουηδίας, ανακοινώθηκαν νέα αυτής της επίσημης επίσκεψης νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Η συνάντηση μεταξύ των δύο βασιλικών ζευγαριών στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

  Πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Αυτές τις μέρες οι βασιλικοί επισκέπτονται επίσης πολλές εταιρείες στην πόλη και επίσης την ετήσια συνάντηση της δανέζικης βιομηχανίας.

Ο πρίγκιπας Έρικ και η πριγκίπισσα διάδοχος Μαίρη της Δανίας με τα παιδιά τους

frederick mery Δανία

Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και η συνάντηση

Αναφέρθηκε από τη σουηδική βασιλική οικογένεια ότι το Στόχοι βιωσιμότητας του ΟΗΕ θα είναι το κύριο θέμα αυτής της συνάντησης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθεί πώς η συνεργασία μεταξύ Σουηδίας και Δανίας θα προωθήσει την πραγματοποίησή της. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόγραμμα πλαίσιο για μελλοντικές στρατηγικές δράσεις στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης.

Η πριγκίπισσα Βικτώρια απολαμβάνει να παρακολουθεί διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις

όμορφη πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας

Οι προτεραιότητες του ΟΗΕ

Οι στόχοι βιωσιμότητας του ΟΗΕ για το 2030, για τους οποίους θα μιλήσει η πριγκίπισσα Βικτόρια με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στη συνάντηση, περιλαμβάνουν 17 ιδιαίτερα σημαντικούς στόχους. Περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Εξάλειψη της φτώχειας.
  • Επίτευξη μηδενικών ποσοστών πείνας.
  • Βιώσιμες πόλεις και πόλεις.
  • Στρατηγικές όσον αφορά την κλιματική αλλαγή.
  • Διατήρηση της ζωής Υποβρύχια?
  • Προώθηση της εγκατάστασης αγροτικών περιοχών.
  • Συνεργασίες όσον αφορά τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο πρίγκιπας Ντάνιελ και η πριγκίπισσα Βικτόρια οδηγούν αντιπροσωπεία στη Δανία 

πρίγκιπας Ντανιέλ της Σουηδίας

περισσότερες λεπτομέρειες

Μια παρόμοια συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία πριν από δύο χρόνια. Η Βικτώρια της Σουηδίας και ο πρίγκιπας Ντάνιελ ήταν οικοδεσπότες εκείνη την εποχή. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τον Σεπτέμβριο, θα παρουσιαστούν περίπου 20 διαφορετικές σουηδικές εταιρείες. Ειδικεύονται σε διάφορους βιώσιμους τομείς όπως ο εκσυγχρονισμός της υγειονομικής περίθαλψης, η μετατροπή σε πράσινη ενέργεια και οι καινοτομίες στις υποδομές και τις μεταφορές.

Η Βικτώρια της Σουηδίας ταξιδεύει πολύ με τους γονείς της επίσης 

viktoria από Σουηδούς γονείς

Ευτυχισμένη Βικτώρια με το παιδί

viktoria της Σουηδίας με ένα παιδί