Όσον αφορά τη μουσική, η έκφραση της εσωτερικής προσωπικότητας του καλλιτέχνη εκτιμάται πολύ πολύ. Άλλωστε, είναι πάντα ευκολότερο για τον ακροατή να ταυτιστεί με τους στίχους και να το καταλάβει όταν γίνεται αισθητή η συναισθηματική ειλικρίνεια του ειδώλου τους. Η Taylor Swift γνωρίζει καλά αυτό το γεγονός. Χθες, 28 Φεβρουαρίου, δημοσίευσε τη φωτογραφία της στην πρώτη σελίδα της ροής της στο Instagram Elle UK. Εκεί ο τραγουδιστής φορά ένα όμορφο ογκώδες κίτρινο φόρεμα με διακριτική έκφραση προσώπου. Αλλά αυτό δεν είναι όλο για πολύ καιρό! Ο Swift δημοσιεύει επίσης ένα δοκίμιο στο περιοδικό με τίτλο “Power of Pop”, στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς πώς τα τραγούδια του είδους επηρέασαν αυτήν και όλους τους άλλους γύρω της.

Η Taylor Swift στο εξώφυλλο του Elle UK

Η Taylor Swift εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Elle UK με ένα προσωπικό δοκίμιο για εξώφυλλα ποπ μουσικής από το Elle UK

Η Taylor Swift μοιράζεται προσωπική εμπειρία και μνήμη στο δοκίμιό της

Στο δοκίμιο ο Taylor Swift αναφέρει τις δικές του εμπειρίες. Μεταξύ άλλων, πώς διάφορα αγαπημένα τραγούδια είχαν ξυπνήσει από καιρό τις ξεχασμένες αναμνήσεις της παιδικής τους ηλικίας. Συμπεριλαμβανομένου του πώς τέτοια τραγούδια βοήθησαν να θεραπευτεί η καρδιά της μετά από έναν κακό χωρισμό.

Υποστηρίζει ότι σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι άνθρωποι δεν θέλουν να δουν γενική μουσική στα charts. Αντίθετα, οι λάτρεις της μουσικής λαχταρούν τη μουσική που παρέχει μια εικόνα για τη συναισθηματική ζωή του καλλιτέχνη.

Συναισθηματικά φορτισμένο και αισθητά κοντά στους παραλήπτες

Η Taylor Swift εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Elle UK με ένα προσωπικό δοκίμιο για κολάζ φωτογραφιών ποπ μουσικής από τραγουδιστή σταρ

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι αυτές τις μέρες αναζητούν σύνδεση και άνεση στη μουσική που ακούνε. Μας αρέσει να εκμυστηρευόμαστε σε κάποιον και να ακούμε από αυτόν, “Το έχω περάσει αυτό”, ως απόδειξη ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τους δικούς μας αγώνες. Δεν θέλουμε πραγματικά η ποπ μουσική μας να είναι γενική. Νομίζω ότι πολλοί λάτρεις της μουσικής θέλουν να ρίξουν μια βιογραφική ματιά στον κόσμο του τραγουδιστή, μια τρύπα στους συναισθηματικούς τοίχους που χτίζουν οι άνθρωποι γύρω τους για επιβίωση. Αυτή η εικόνα για την ιστορία του καλλιτέχνη μας καλεί να τη συνδέσουμε με τη δική μας », είπε ο ποπ τραγουδιστής.

Η Taylor Swift μας δίνει μια ματιά στα παρασκήνια της ζωής της

Η Taylor Swift εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Elle UK με ένα προσωπικό δοκίμιο για την ιστορία εξωφύλλου της ποπ μουσικής από το Elle UK

Η νικήτρια του βραβείου Grammy μοιράζεται τη γνώμη της για τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής

Η Swift αναφέρει επίσης στο δοκίμιό της “Power of Pop” πώς η γραφή της δικής της μουσικής την βοήθησε να περάσει το συναισθηματικό roller coaster της ζωής. «Μου αρέσει να μπορώ να θυμάμαι τις εξαιρετικά καλές και τις εξαιρετικά άσχημες στιγμές», είπε. «Θέλω να θυμάμαι το χρώμα του πουλόβερ, τη θερμοκρασία του αέρα, το τρίξιμο των σανίδων του δαπέδου, την ώρα που έκλεψαν ή έσπασαν ή θεράπευσαν ή χρησιμοποίησαν την καρδιά για πάντα».

Το τραγούδι “White Horse” αναφέρεται στις μη ρεαλιστικές προσδοκίες της αγάπης

Η Taylor Swift εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Elle UK με ένα προσωπικό δοκίμιο για ποπ μουσική απόσπασμα βίντεο

Μπορείτε να δείτε καθαρά πόσο η Taylor Swift εκφράζει για τον εαυτό της, τη ζωή της και την καρδιά της στη μουσική της. Δεν φοβάται να είναι ειλικρινής με τους θαυμαστές της. Αλλά αντίθετα. Ο Swift έχει εξελιχθεί πέρα ​​από πολλούς από τους “γενικούς” ποπ μουσικούς τους και τελικά παραμένει μια τόσο σεβαστή διασημότητα παντού για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το δοκίμιο στο τεύχος Elle UK στις 7 Μαρτίου.

Το “Blank Space” είναι μια παρωδία της κοινής γνώμης για την ερωτική τους ζωή

Η Taylor Swift εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Elle UK με ένα προσωπικό δοκίμιο για ποπ μουσική κενό τραγούδι απόσπασμα από τη femme fatale

Η Taylor Swift εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Elle UK με ένα προσωπικό δοκίμιο για την ποπ μουσική elle uk αφηρημένη φωτογραφία