Τι λέει η χειμερινή μόδα 2016

Το καλοκαίρι δείχνουμε πολύ γυμνό δέρμα, ακτινοβολούμε με joie de vivre και έχουμε υγιές χρώμα δέρματος. Όλα αυτά τα γεγονότα κάνουν την επιλογή ρούχων λίγο πιο εύκολη. Ακόμα και κάποια λάθη μπορεί να φαίνονται γοητευτικά και μπορούν να διορθωθούν με μια σχετικά μικρή επένδυση.

Το χειμώνα όλα κοστίζουν λίγο περισσότερο και τα ρούχα όχι μόνο πρέπει να μας κάνουν να δείχνουμε καλοί, αλλά και να μας προστατεύουν από τις σκληρές καιρικές συνθήκες. Αγοράζετε χειμωνιάτικη μόδα στην αρχή της σεζόν όταν δεν έχει ακόμα πολύ κρύο. Εξαιτίας αυτού, κάποιες ιδιαιτερότητες αυτής της επιλογής υποτιμώνται. Οι αγορές είναι σίγουρα λιγότερο διασκεδαστικές το χειμώνα. Μερικές φορές χρειαζόμαστε επειγόντως κάτι και οι τιμές είναι υψηλότερες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ακατάλληλη επιλογή.

Κομψή χειμωνιάτικη μόδα και πολλά άλλα

χειμερινή μόδα 2016 τάση χρώματα κόκκινη ώχρα

Η παρακάτω λίστα ελέγχου αποφεύγει τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Τα χειμερινά ρούχα πρέπει να έχουν μανίκια

Φαίνεται ότι ένα τέτοιο θέμα φυσικά πρέπει να τονιστεί! Συχνά, αγοράζονται πλεκτά φορέματα ή μπλούζες χωρίς μανίκια. Υπάρχουν όντως, αλλά προορίζονται για πολυεπίπεδα ρούχα.

Αγοράστε ό, τι άλλο χρειάζεστε για να το κάνετε αμέσως. Διαφορετικά, αυτά τα όμορφα μοντέρνα κομμάτια της μόδας δεν θα σας κάνουν καλό μόλις πέσει θύελλα ή χιονίσει εκεί έξω.

Έντονοι συνδυασμοί χρωμάτων για μια ξεχωριστή θηλυκότητα 

χειμερινή μόδα τάση 2016 χρώματα κόκκινες αντιθέσεις ώχας

Χρειάζεστε ένα ζευγάρι επίπεδες μπότες που σας αρέσουν πολύ

Οι επίπεδες μπότες είναι συχνά απαραίτητες στην καθημερινή χειμερινή ζωή και πρέπει οπωσδήποτε να σας αρέσουν. Αυτά είναι ζεστά και πολύ άνετα. Εάν δεν έχετε ένα τέτοιο ζευγάρι στο σπίτι, πάρτε τον εαυτό σας το συντομότερο δυνατό.

Άγρια μοτίβα από την πασαρέλα

χειμερινή μόδα 2016 τάση χρώματα κόκκινο ώχρα μοτίβο

Χρειάζεστε ένα ζεστό και κομψό παλτό

Η ερώτηση σχετικά με το παλτό μοιάζει παρόμοια: αυτό είναι απαραίτητο σε κρύο καιρό για κάθε κυρία που θέλει να φαίνεται καλή και αυτή τη σεζόν. Επιλέξτε ένα ποιοτικό μοντέλο που θα σας κάνει να νιώσετε πραγματικά ζεστοί και άνετοι. Όταν έχουμε υπέροχα ρούχα, μας αρέσει να βγαίνουμε έξω ακόμα και με τον πιο κρύο καιρό. Σίγουρα δεν θέλεις να περάσεις τον χειμώνα στο σπίτι με μελαγχολία και απομόνωση γιατί νιώθεις μη ελκυστικός ή άβολος στα ρούχα σου έξω?

Κλασσικός

χειμωνιάτικη μόδα 2016 τάση χρώματα κόκκινη ώχρα μοτίβο3 chanel

Αρκετά άνετα μαύρα παντελόνια

Χρειάζεστε αρκετά ζευγάρια ζεστά και κομψά μαύρα παντελόνια. Μαζί με τα αγαπημένα σας πουλόβερ, θα δείχνετε κομψά σε αυτό, ακόμα κι αν έχετε λίγο χρόνο για να επιλέξετε τα κατάλληλα χειμερινά ρούχα.

Φορέστε φορέματα με κόκκινο γάμμα

Κόκκινο, ροζ και άλλες αποχρώσεις αυτής της σειράς είναι υποχρεωτικές για τη χειμερινή ντουλάπα. Να τα φοράτε πάντα όταν όλα φαίνονται απείρως γκρίζα και σκοτεινά. Οι κόκκινοι τόνοι σας δίνουν ενέργεια, σας βοηθούν να τραβήξετε την προσοχή και να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας – αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε πιο συχνά το χειμώνα.

Τα σταθερά πράσινα και φωτεινά πιτσιλιές χρώματος δείχνουν χαρακτήρα 

χειμωνιάτικη μόδα 2016 τάσεις χρώματα κόκκινο μοτίβο ώχρας3 κορυφαία χρώματα

Άνετα ρούχα για το γραφείο

Χρειάζεστε επίσης ρούχα με καλή εμφάνιση και εύκολη φροντίδα στη δουλειά το χειμώνα. Οι κύριοι χρειάζονται ένα παντελόνι και πουκάμισα που δεν χρειάζεται να σιδερώνονται τόσο συχνά και για τις γυναίκες – ένα ζευγάρι κομψά φορέματα με μακριά μανίκια.

Τα τζιν εξακολουθούν να είναι πολύ μοντέρνα 

χειμωνιάτικη μόδα 2016 trendfarebn rotocher μοτίβο 3 κορυφαία χρώματα τζιν

αξεσουάρ

Έχετε τουλάχιστον δύο τσάντες που μπορείτε να ανταλλάξετε τον χειμώνα; Τι γίνεται με τα ζεστά κασκόλ, καπέλα και γάντια; Πάρτε ένα από καθένα από αυτά τα στοιχεία, τα οποία προέρχονται από τις πιο πρόσφατες συλλογές. Αυτό θα ήταν αρκετό για να δείχνετε μοντέρνα ακόμα κι αν τα ρούχα σας δείχνουν μια κάπως κλασική εμφάνιση.

Η νοσταλγία και τα λεπτά υφάσματα επικρατούν το χειμώνα του 2016

χειμωνιάτικη μόδα 2016 trendfarebn rotocher μοτίβο 3 κορυφαία χρώματα τζιν

Να περάσεις καλά

Οι αποτελεσματικές θεραπείες για το χειμερινό στρες και την κατάθλιψη είναι διαφορετικές για τον καθένα. Στην πράξη, ωστόσο, είναι καλό να βγαίνουν όλοι για ένα δροσερό πάρτι ή ένα ζεστό δείπνο με φίλους.

Ο τόνος στον τόνο είναι επίσης, ειδικά όταν πρόκειται για πασχαλιές 

χειμωνιάτικη μόδα 2016 τάση χρώματα κόκκινο ώχρα μοτίβο3 κορυφαία χρώματα λιλά

Αυτό δεν μπορεί να αποτύχει λόγω της έλλειψης κατάλληλου ρουχισμού. Για αυτό μπορείτε να κρατήσετε έτοιμα μερικά αντικείμενα από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, τα οποία όλοι μπορούν να συνδυάσουν καλά με υποχρεωτικά χειμερινά είδη όπως μπουφάν, παλτό και ζεστά παπούτσια. Για τους άντρες, το έργο μπορεί να λυθεί με μερικά κομψά μπλουζάκια και οι γυναίκες πρέπει να βρουν μερικούς συνδυασμούς φορεμάτων, αδιαφανή καλσόν και μπότες. Παλτό και κοντά δερμάτινα μπουφάν είναι κατάλληλα για τα περισσότερα ρούχα.

Σας ευχόμαστε έναν άνετο και αξέχαστα χαρούμενο χειμώνα!

Επαναστατική και αυτοπεποίθηση έχει ένα ηλιόλουστο κίτρινο χρώμα 

χειμωνιάτικη μόδα 2016 τάσεις χρώματα κόκκινο μοτίβο ώχρας3 κορυφαία χρώματα κίτρινο

Κορεσμένοι γήινοι τόνοι και φυσικές αποχρώσεις μας συνοδεύουν τους χειμερινούς μήνες

χειμωνιάτικη μόδα 2016 τάσεις χρώματα κόκκινο μοτίβο ώχρας3 κορυφαία χρώματα κόκκινη ντομάτα

Οι σχεδιαστές υφασμάτων προκαλούν πολύ ενθουσιασμό

χειμερινή μόδα 2016 τάση χρώματα κόκκινο ώχρα μέλλον

Επιτρέπεται σπορ και κομψό έως σπορ και υπερβολικό 

χειμωνιάτικη μόδα 2016 τάση χαιρετισμένη μοτίβο ώχρας3

Το θάρρος δεν λείπει ούτε στην παιδική μόδα 

χειμωνιάτικη μόδα 2016 τάσεις χρώματα κόκκινο μοτίβο ώχρας3 ασήμαντο μοτίβο χρώματος

Οι άντρες είναι ελεύθεροι να εκφράσουν τη μόδα τους 

χειμωνιάτικη μόδα 2016 τάση χρώματα κόκκινη ώχρα μοτίβο3 κορυφαία χρώματα μοτίβο sw

Οι ίδιες τάσεις ισχύουν και για τα παπούτσια 

χειμωνιάτικη μόδα 2016 τάση χρώματα κόκκινη ώχρα μοτίβο3 κορυφαία χρώματα μοτίβο sw