φρέσκα δροσερά κουζίνες χρώματα ξύλινα μπλοκ κουζίνας μοντέρνα

Φρέσκα δροσερά χρώματα κουζίνας – χρησιμοποιήστε ευαίσθητα, ανοιχτά χρώματα στην κουζίνα

Η επιλογή των σωστών χρωμάτων για την κουζίνα μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση, αλλά οι ιδιοκτήτες σπιτιού γνωρίζουν ότι αξίζει τον κόπο! Η τέχνη του εσωτερικού σχεδιασμού είναι αρκετά περίπλοκη και συχνά όλα περιστρέφονται γύρω από την σωστή εκτίμηση του σωστού φωτισμού και των υφών.

Ως αποτέλεσμα, είναι πραγματικά σημαντικό να λάβουμε μια σοφή απόφαση, ανεξάρτητα από το αν επιλέγουμε ταψιά ή σκαμπό για την κουζίνα μας.

Φωτεινή, ζεστή κουζίνα με ενσωματωμένο φωτισμό και μπλε γυάλινες πόρτες ντουλαπιών

φρέσκα δροσερά κουζίνες χρώματα πάγκο ξύλο φωτεινό φωτισμό

Το χρώμα καθορίζει όλη την ατμόσφαιρα στην κουζίνα. Μπορεί να επηρεάσει ακόμη και αυθαίρετους παράγοντες όπως το μέγεθος για παράδειγμα. Οι ανοιχτές παστέλ αποχρώσεις φαίνονται παιχνιδιάρικες, ενώ οι σκούροι βαμμένοι τοίχοι προσθέτουν άνεση στα διαμερίσματα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Ενδιαφέρον, μοντέρνο ξύλινο σκαμπό μπαρ στην κουζίνα

γυαλιστερή επιφάνεια τραπεζαρίας τραπεζαρία λευκά χρώματα σκαμπό μπαρ από ξύλο

Τα χρώματα μπορούν γενικά να χωριστούν σε τρεις υποκατηγορίες: ισχυρά, αρμονικά και συμπληρωματικά. Το πρώτο απευθύνεται στο να αποτελείται από διαφορετικές αποχρώσεις ενός χρώματος. Αυτό δημιουργεί ένα συγκρατημένο αποτέλεσμα και προσθέτει υφή και αισθησιακό βάθος στα δωμάτια. Τα αρμονικά σχήματα, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνουν χρώματα που είναι παρόμοια στη δημιουργία μιας ζωντανής και πολυ-δυναμικής εμφάνισης. Τρίτον, οι κουζίνες σε συμπληρωματικά χρώματα τείνουν να είναι τολμηρές και να τραβούν τα βλέμματα. Ως αποτέλεσμα, οι αποχρώσεις που αντιπαρατίθενται μεταξύ τους αναμιγνύονται στον τροχό χρωμάτων.

Ενσωματωμένα ντουλάπια κουζίνας-άνετα, ανοιχτόχρωμα σκαμπό μπαρ

φρέσκα δροσερά κουζίνες χρώματα πάγκο ξύλο φωτεινό μοντέρνο λευκό

Τα χρώματα σχετίζονται κυρίως με τα συναισθήματα και ο εσωτερικός σχεδιασμός οποιουδήποτε διαμερίσματος δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι αποχρώσεις του μπλε φαίνονται απογοητευτικές και κρύες τόσο στο σπίτι όσο και στο εξωτερικό, ενώ τα πιο ζεστά χρώματα είναι απόλυτα φιλόξενα και χαρούμενα.

Το στρογγυλό ξύλινο τραπέζι ταιριάζει απόλυτα στο νησί της κουζίνας

φρέσκο ​​δροσερό χρώμα κουζίνας πάγκου ξύλο μαύρο δέρμα

Από την άλλη πλευρά, τα έπιπλα προσφέρουν έναν εξαιρετικά ευχάριστο τρόπο πειραματισμού με το χρώμα. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να δημιουργήσετε αντίθεση ή συνέπεια, τα σκαμπό του μπαρ βοηθούν στην επίπλωση της τέλειας κουζίνας. Προσφέρουν συμπαγή και άνετα καθίσματα για εκείνες τις βαρετές μέρες.

Μικρή, αλλά υπερσύγχρονη και πρακτική κουζίνα – λειτουργικά εξοπλισμένη

φρέσκα δροσερά χρώματα κουζίνας πάγκου κλασικές διαφανείς πόρτες ντουλαπιών

 Τα σκαμπό του μαύρου μπαρ ταιριάζουν τέλεια με τις ελαφριές κουζίνες. Προσθέτουν ωριμότητα και δραματικότητα στο εσωτερικό. Αν δεν θέλετε να βάψετε την κουζίνα σε σκούρα χρώματα, επιλέξτε γυαλιστερά μαύρα σκαμπό μπαρ. Αυτές οι μοντέρνες καρέκλες κουζίνας συνδυάζουν το μαύρο με την γυαλιστερή υφή.

Σύγχρονη, λειτουργική κουζίνα με ξύλινα ντουλάπια κουζίνας

φρέσκα δροσερά χρώματα κουζίνας πάγκου κουζίνας μπλοκ δερμάτινο σκαμπό μπαρ

Or το λευκό χρώμα βοηθά στην οπτική μεγέθυνση του δωματίου. Είτε θέλετε να τα συνδυάσετε με ξύλινους πάγκους είτε με πινέλο για μοντέρνα, βιομηχανική εμφάνιση, οι δυνατότητες αυτού του χρώματος είναι άπειρες και απεριόριστες.

     Κλασικός ξύλινος εξοπλισμός κουζίνας – άνεση και άνεση φρέσκα δροσερά χρώματα κουζίνας πάγκο κλασικό μασίφ ξύλο   Ο βιομηχανικός, αστικός εξοπλισμός δημιουργείται από μεταλλικές επιφάνειεςφρέσκα δροσερά χρώματα κουζίνας πάγκο λευκό λαμπερό

Δερμάτινα σκαμπό μπαρ, γυαλιστερές λευκές υφές και επιφάνειες διευρύνουν οπτικά το χώρο

φρέσκα δροσερά χρώματα κουζίνας πάγκου λευκές υφές