εύκολο να επιλέξετε χρώματα κομψό πολυέλαιο

Επιλέξτε εύκολα χρώματα – υπέροχες συμβουλές για γρήγορη απόφαση

Έχετε σκεφτεί δεκάδες δείγματα χρωμάτων και ακόμα δεν έχετε βρει τη σωστή απόχρωση για το δωμάτιό σας; Εδώ συζητάμε πώς μπορείτε να ξεπεράσετε αυτήν την παράλυση χρώματος, πώς μπορεί να εμπνευστεί παντού και ακόμη και να δημιουργήσετε μια νέα παλέτα χρωμάτων σε όλο το σπίτι.

Ας ξεκινήσουμε αμέσως!

Υπάρχουν αποχρώσεις με τις οποίες είναι πιο εύκολο να δουλέψεις. Αν είχατε κακή τύχη με τα χρώματα που έχετε επιλέξει μέχρι τώρα, τώρα είναι η πιο δύσκολη στιγμή για εσάς. Ορισμένα χρώματα, όπως το ροζ, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επιτευχθούν. Οι ουδέτεροι τόνοι όπως το γκρι, το μπεζ και το απαλό καφέ, καθώς και το ασημί μπλε, είναι αρκετά χαλαροί.

Αυτό το δωμάτιο: Coventry Grey

εύκολο να επιλέξετε χρώματα τέλειος συνδυασμός λευκών και πράσινων επίπλων

Είναι πραγματικά εντάξει να μην έχεις βαφή. Χάστε τις συμβουλές για το χρώμα και επιλέξτε το λευκό. Είναι φρέσκο, κλασικό και ελαφρύ και συνδυάζεται με τα πάντα. Αν σας φαίνονται εκνευριστικά, επιλέξτε μια απόχρωση που θα κολλήσει στον τοίχο σας για χρόνια. Maybeσως αυτό είναι ακριβώς αυτό που θέλετε, σωστά?

Δεν μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα στο κατάστημα. Συχνά προκαλεί σύγχυση και δεν θα πετύχετε ποτέ την τέλεια σκιά για το δωμάτιό σας. Κάντε το σαν επαγγελματίες: απλά ξεκινήστε με την εικόνα του ονείρου. Σκεφτείτε πώς πρέπει να είναι τελικά η εμφάνιση, αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από το δωμάτιο και τραβήξτε μια φωτογραφία μαζί σας για να κάνετε την επιλογή ευκολότερη.

Αυτό το δωμάτιο: δέρμα Texas

εύκολο να επιλέξετε χρώματα όμορφα σχέδια αποχρώσεων του μπλε και του γκρι

Σκεφτείτε έτοιμους συνδυασμούς. Για παράδειγμα, θέλετε ένας τοίχος σε μπλε ή γκρι χρώμα να ταιριάζει με τους πάγκους σας από γρανίτη ή τα δροσερά γκρι πλακάκια; Πάρτε τέτοιες φωτογραφίες μαζί σας για περαιτέρω βοήθεια με τη φόρτωση.

Αυτός ο τοίχος προφοράς: φρέσκο ​​γαλαζοπράσινο

εύκολη επιλογή χρωμάτων γυαλιστερή επιφάνεια σε λευκό με πράσινο κρεμαστό φωτιστικό

Μην είσαι γενναιόδωρος. Μπορεί να έχετε μια μεγάλη λίστα δωματίων, αλλά ξεκινήστε με το μικρότερο.

Επιλέξτε το χρώμα με βάση τον εξοπλισμό ή τα υφάσματα ή τα έργα τέχνης στο δωμάτιο.

Η ικανοποίηση από τα αποτελέσματα στο πρώτο δωμάτιο σας δίνει κουράγιο για το υπόλοιπο της εργασίας.

Ρετρό κομψότητα στο μπάνιο

εύκολη επιλογή χρωμάτων κομψός σχεδιασμός μπάνιου

Μην φοβάστε να κρατήσετε ορισμένες αποχρώσεις του χρώματος. Τα περιοδικά και οι ιστότοποι συχνά δίνουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το πώς μπορεί να επιτευχθεί το χρώμα στην εικόνα. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε ούτε αυτό?

Αυτός ο τοίχος: Key Largo Green

εύκολο να επιλέξετε χρώματα ανοιχτό γαλαζοπράσινους τοίχους πολλές εικόνες

Πάντα, αλλά πάντα κάντε μια πρόβα πρώτα. Χρησιμοποιήστε την ίδια επιφάνεια που σχεδιάσατε – η υψηλή γυαλάδα φαίνεται διαφορετική από τη ματ ή την ημι -ματ. Είτε αγοράστε δοχεία δοκιμής είτε πάρτε ένα τελικό πιάτο μεγέθους αφίσας και δείτε πώς είναι στο δωμάτιό σας. Ακόμα, συνεχίστε να δοκιμάζετε το χρώμα πριν αγοράσετε ολόκληρο το κομμάτι.

Οι μπλε αποχρώσεις του ναυτικού δημιουργούν μια ναυτική αίσθηση

εύκολη επιλογή χρωμάτων ναυτική διάθεση σε σκούρο μπλε

Η βοήθεια από επαγγελματίες είναι ευκολότερη από την αναμενόμενη. Πολλοί σχεδιαστές, διακοσμητές και ειδικοί στα χρώματα θα χαρούν να σας συμβουλέψουν και οι συμβουλές τους θα αποδώσουν. Μη φοβάστε να έρθετε σε επαφή μαζί σας.

Αυτό το δωμάτιο: Coral Pink by Αρχιτέκτονες CWB

εύκολη επιλογή χρωμάτων ρομαντική ατμόσφαιρα σε γαλάζιο και κοραλί ροζ