Πέρυσι περάσαμε πολύ περισσότερο χρόνο στους κήπους μας και φαίνεται ότι το 2021 θα είναι ένα παρόμοιο έτος. Ως εκ τούτου, είναι έξυπνο να προετοιμάσετε τον κήπο σας για την ερχόμενη καλοκαιρινή ώρα εγκαίρως. Για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εξωτερικό σας χώρο και να τον σχεδιάσετε σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές τάσεις επίπλων κήπου για το 2021 και τις απαριθμήσαμε παρακάτω. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μείνετε συντονισμένοι…

Τα έπιπλα κήπου μπορούν να αλλάξουν εντελώς τον εξωτερικό σας χώρο και να το μετατρέψουν σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να περνάτε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, δεν το νομίζετε?

Έτσι, επεκτείνετε τον χώρο διαβίωσής σας έξω κάνοντας τον κήπο σας άνετο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες Έπιπλα σαλονιού και εξοπλίστε μοντέρνα έπιπλα εξωτερικού χώρου για φαγητό. Και αν ο καιρός συνεργαστεί, ετοιμαστείτε για τον ήλιο με τα καλύτερα Ξαπλώστρες και ξαπλώστρες.

Οι τάσεις επίπλων κήπου 2021

Οι τάσεις επίπλων κήπου 2021 φυσικά υλικά

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις επίπλων κήπου για το 2021?

Οι τρέχουσες τάσεις επίπλων κήπου προσφέρουν μια εντυπωσιακή επιλογή επίπλων εξωτερικού χώρου, σετ μπαρ, ξαπλώστρες και έπιπλα lounge. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχημάτων, μεγεθών και συνδυασμών χρωμάτων που σας διευκολύνουν να βρείτε το τέλειο προϊόν για τις ατομικές σας ανάγκες. Ελέγξτε τις τελευταίες τάσεις επίπλων κήπου που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν κάνετε την επιλογή σας.

Σαφείς γραμμές και σχήματα

Αυτή η εσωτερική τάση χύνεται και στον κήπο. Οι καθαρές γραμμές και τα σχήματα είναι μια ισχυρή εμφάνιση για το 2021, ειδικά σε κήπους με μοντέρνα πινελιά.

Ορθογώνια και τετράγωνα τραπέζια, ίσια πλάτη και μπράτσα καρέκλας και απλός σχεδιασμός είναι τα βασικά στοιχεία αυτού του στιλ επίπλων. Τα ουδέτερα χρώματα παίζουν επίσης μεγάλο ρόλο, με έμφαση στο λευκό και το γκρι.

Οι τάσεις επίπλων κήπου 2021 σαφή σχήματα και γραμμές

Έπιπλα εξωτερικού χώρου που μοιάζουν με έπιπλα εσωτερικού χώρου

Πολλοί από εμάς ανοίγουμε τα σπίτια μας στον κήπο και θολώνουμε τις γραμμές μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα έπιπλα εξωτερικού χώρου μοιάζουν όλο και περισσότερο με έπιπλα εσωτερικού χώρου.

Οι τάσεις επίπλων κήπου 2021 ρίξτε μαξιλάρι καναπέ πισίνας κήπου

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να θολώσετε τη γραμμή μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου είναι η ενσωμάτωση χαλιών στον εξωτερικό σας χώρο. Γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο ασυνήθιστο, αλλά υπαίθρια χαλιά όπως αυτό από Gartella, εξασφαλίσει μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χαλιά για να διαχωρίσετε διαφορετικούς χώρους. Ωστόσο, όλα τα αδιάβροχα χαλιά είναι κατάλληλα για αυτό.

Τάσεις επίπλων κήπου 2021 υπαίθριο χαλί

Κουκούλι και κρεμαστή καρέκλα

Όλοι λαχταρούμε αυτές τις μικρές ανέσεις αυτή τη στιγμή. Η ανάγκη να νιώθουμε άνετα και χαλαρά στον εξωτερικό μας χώρο αντικατοπτρίζεται στην αυξανόμενη δημοτικότητα των κουκουλιών και των κρεμαστών καρεκλών.

Μια κρεμαστή καρέκλα σε μεταλλικό σκελετό είναι ίσως ο πιο εξοικονομητικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτήν την τάση. Εάν έχετε πολύ χώρο, μια πολυθρόνα κουκουλιού είναι όλη η μανία στον κήπο.

Κρεμαστή καρέκλα τάσεις επίπλων κήπου 2021

Κομψή εξωτερική τραπεζαρία

Οι κήποι μας δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ τόσο για ψυχαγωγία όσο πέρυσι. Ως αποτέλεσμα, τα έπιπλα τραπεζαρίας εξωτερικού χώρου προσαρμόζονται επίσης στις νέες μας ανάγκες.

Ομάδες υπαίθριου τραπεζιού με πολλά καθίσματα, τα πρακτικά τραπέζια που είναι ρυθμιζόμενα ή προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών αποθήκευσης εμφανίζονται όλο και περισσότερο στον σύγχρονο κήπο.

Μια άλλη σημαντική τάση είναι οι ενσωματωμένοι πυροσβεστήρες, οι οποίοι είναι υπέροχοι για τα μάτια και ταυτόχρονα προσφέρουν φως και ζεστασιά το βράδυ.

Οι τάσεις επίπλων κήπου 2021 Έπιπλα εξωτερικού χώρου για φαγητό

Ανοιχτές αποχρώσεις του χρώματος

Τα ουδέτερα χρώματα είναι όλο και πιο δημοφιλή στα έπιπλα εξωτερικού χώρου, αλλά τα ανοιχτά χρώματα χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε νέα προϊόντα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μεταλλικά έπιπλα με επίστρωση σκόνης.

Με πολύχρωμα έπιπλα κήπου μπορείτε να αρωματίσετε παιχνιδιάρικα τον εξωτερικό σας χώρο. Επίσης, εφιστούν την προσοχή σε μια συγκεκριμένη περιοχή του κήπου.

Εάν προτιμάτε να διατηρείτε τα ανοιχτόχρωμα χρώματα πιο διακριτικά, τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια σε ανοιχτόχρωμο χρώμα φαίνονται υπέροχα με ουδέτερα έπιπλα.

Οι τάσεις επίπλων κήπου 2021 χρωματικές αποχρώσεις

Λύσεις για μικρούς χώρους

Οι μικροί κήποι εξακολουθούν να είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό στα γερμανικά νοικοκυριά, οδηγώντας σε ζήτηση για συμπαγή και πρακτικά έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Σετ με μικρό αποτύπωμα, κρυφό χώρο αποθήκευσης και ευέλικτη διάταξη είναι ιδανικά για μικρά αίθρια και εξωτερικούς χώρους.

Οι τάσεις επίπλων κήπου 2021 μικροί χώροι

Διακοπές στον δικό σας κήπο

Δεδομένου ότι πολλοί από εμάς διατηρούμε τις διακοπές μας λίγο πιο σύντομα αυτή τη στιγμή, η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε τον κήπο μας για να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα διακοπών είναι πολύ επίκαιρη. Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου προσαρμόζονται σε αυτήν την τάση.

Έχουμε ήδη μιλήσει για πολυθρόνες κουκουλιού, οι οποίες είναι ιδανικές για χαλάρωση στην παραλία. Οι ξαπλώστρες είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε πολυτέλεια στην αυλή σας. Εάν επιλέξετε ένα μοντέλο με ρόδες, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε όλες τις γωνίες του κήπου σας.

Τάσεις τά έπιπλα κήπου 2021 πρακτικά πτυσσόμενα έπιπλα

Οι τάσεις επίπλων κήπου 2021 – σύνοψη

Υπάρχουν ορισμένα θεμελιώδη θέματα που διατρέχουν τις τάσεις επίπλων κήπου 2021. Όλα αντικατοπτρίζουν την αυξανόμενη χρήση των κήπων μας και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στον ελεύθερο χρόνο μας.

Η υπαίθρια ψυχαγωγία, το θάμπωμα των ορίων μεταξύ σπιτιού και κήπου, πολυλειτουργικά έπιπλα και η ανάγκη για κομψή άνεση είναι όλα βασικά στοιχεία στις φετινές τάσεις επίπλων κήπου. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να βρείτε έπιπλα που είναι τόσο πρακτικά όσο και κομψά και που δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα στο ύπαιθρο.

Οι τάσεις επίπλων κήπου 2021 σχεδιάζουν εξωτερικούς χώρους κήπου