Πολυτελές beach bar και βεράντα monaco life club design

Πολυτελές beach bar και βεράντα στο Monacco Life Club

Το να ζεις στο Μονακό είναι πολύ κομψό και ακριβό. Αν υπάρχει ένα ιδανικό για την πλούσια διασημότητα, είναι αυτό το μεσογειακό σπα. Προσφέρει υπέροχες συνθήκες διαβίωσης και καιρικές συνθήκες. Οι άνθρωποι εδώ είναι ενεργοί όλο το χρόνο. Οι ιδιοκτήτες όμορφων σπιτιών εδώ έχουν άφθονο χρόνο για να απολαύσουν τη ζωή στα όμορφα γιοτ τους.

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου που εμφανίζεται σήμερα έχουν κάνει ένα βήμα παραπέρα ενσωματώνοντας ένα beach bar και βεράντα.

Η έξυπνη επέκταση έγινε από τον σχεδιαστή Emil Humbert και Christophe Poyet προβάλλονται. Εφαρμόστηκε μια απλή και μη πραγματοποιήσιμη σχεδιαστική ιδέα. Ο στόχος ήταν να φέρει τους καλεσμένους πιο κοντά στον ορίζοντα και τη θάλασσα. Μπορείτε να στηριχθείτε στις ξαπλώστρες και να απολαύσετε την υπέροχη θέα.

Ο στόχος ήταν να προσφερθεί στους επισκέπτες το καλύτερο της μεσογειακής ατμόσφαιρας και επίσης να εξασφαλιστεί ηρεμία και χαλάρωση για τους ελεύθερους επισκέπτες.

Αυτό το κλαμπ ζωής προσφέρει κομψότητα και άνεση

Luxury Beach Bar and Terrace Monaco Life Club Καναπές Ξύλινο Δάπεδο

Άνετα, μαζικά έπιπλα

Πολυτελή beach bar και βεράντα monaco life club καναπέδες μαξιλάρια

Το ιδανικό μέρος διακοπών για όλη την οικογένεια

Πολυτελές beach bar και βεράντα monaco life club καναπέδες με ουρανό

Μια μόνο ματιά στο σχέδιο του συρόμενου beach bar είναι αρκετή και θα μπορούσατε αμέσως να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα. Έτσι μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας από την εξαντλητική ενίοτε λαμπρότητα και λαμπρότητα της ζωής του Μονακό. Θα κάνατε αναμνήσεις εδώ για μια ζωή!

 Beach bar – εξωτική ατμόσφαιρα και φρέσκα ποτάΠολυτελές beach bar και βεράντα Μονακό life club ποτά σκαμπό πλάτη πλάτη

Μοντέρνα, εργονομικά κρεβάτια για μεγαλύτερη άνεση

Luxury Beach Bar and Terrace Monaco Life Club καναπέδες

Ευχάριστα γεύματα στη βεράντα

Luxury Beach Bar and Terrace Monaco Life Club ξύλινο δάπεδο    Χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο ύπαιθρο και μια ανάσα φρέσκου αέρα Πολυτελές beach bar και βεράντα monaco life club καναπέδες με ουρανό