μοναδική σχεδίαση ανοιχτής κληματαριάς με μπαστούνι

Πρωτότυπα, ανοιχτά σχέδια κιόσκι από την Cane Line

Το Axminster Cabriolet Gazebo by Cane Line είναι ιδανικό για όσους αναζητούν κιόσκι με μοναδικό σχεδιασμό για να προσθέσουν στον μοντέρνο εξωτερικό τους χώρο. Η Cane Line είναι μια δανέζικη εταιρεία που ειδικεύεται στην ποιότητα, τη νεωτερικότητα και τη συντήρηση κινητών επίπλων εξωτερικού χώρου και έχουν επίσης τη δική τους συλλογή.

Αυτό που κάνει το Axminster Cabriolet τόσο μοναδικό είναι ότι είναι πολύ ευέλικτο όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες. Η συρόμενη οροφή μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Και οι κουρτίνες και στις δύο πλευρές μπορούν να τραβηχτούν και να απομακρυνθούν. Η εμφάνιση αυτού του κιόσκι έχει ένα καθαρό και απλό, κομψό στυλ και παρέχει συνεχή απόλαυση στον κρεμαστό εξωτερικό χώρο. επίσκεψη Γραμμή μπαστούνι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Ανοιχτό σχέδιο κιόσκι – πρωτότυπη και προστατευτική ιδέα

Μοναδικά ανοιχτά σχέδια κιόσκι συρόμενη κουβούκλιο

 Διατίθεται επίσης σε λευκό χρώμα και έχει συρόμενη οροφήμοναδικά σχέδια ανοιχτής κληματαριάς με μπαστούνι λευκόΜοναδικό και πρακτικό κιόσκι δίπλα στην πισίνα  Μοναδικά σχέδια ανοιχτής κληματαριάς με συρόμενη οροφή κινούμενη