παίζουν σπίτι στον κήπο ιδέα πότισμα μπορεί κορίτσι παιδί

Υπέροχες ιδέες για παιδότοπο στον κήπο ή στην αυλή

Ορισμένα αρχιτεκτονικά στοιχεία προσθέτουν στυλ ενηλίκων σε αυτό το playhouse. Αντί για προεξοχή, μια πύλη μπορεί να προστατεύσει την μπροστινή πόρτα. Τα παιχνιδόσπιτα μπορεί να είναι μικρά ή πλήρους ύψους. το τελευταίο προσφέρει πολύ χώρο οροφής για μια κλειστή σοφίτα.

Τα κουτιά παραθύρων προσφέρουν έναν μικρό τρόπο ενσωμάτωσης των φυτών σε ένα παιδότοπο. Είναι βαμμένο στο ίδιο χρώμα με την κυρίαρχη προφορά. Η καλωδίωση για το ρεύμα είναι ακριβή. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε φανάρια με μπαταρία ή ηλιακή ενέργεια για να φωτίσετε την πόρτα. Σχηματίστε μια σκάλα με πέτρες. Μπόνους: βοηθάει στη διατήρηση της ρύπανσης έξω από την παιδική χαρά.

Εδώ το παράθυρο του κόλπου φαίνεται εντυπωσιακό με τρισδιάστατη θέα στην περιοχή παιχνιδιού

playhouse στον κήπο ιδέα μικρά φεγγίτες παιχνιδιάρικα

Αυτό το playhouse αποτελείται από υπέροχες λεπτομέρειες. Οι κορυφές ενός παραθύρου φωτίζουν το εσωτερικό του δωματίου. Εδώ το παράθυρο του κόλπου φαίνεται εντυπωσιακό με τρισδιάστατη θέα στην περιοχή παιχνιδιού. Αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, όπως κουμπιά στα κάγκελα και κονσόλες στο θόλο, προσθέτουν πρωτοτυπία στο σχέδιο. Ένα διαφορετικό υλικό πεζοδρομίου κάτω από το σπίτι έχει δύο πλεονεκτήματα: Διαχωρίζει την κατασκευή από την αυλή και την ανεβάζει πάνω από την κορυφογραμμή. Μερικά λουλούδια που φυτεύτηκαν, συμπεριλαμβανομένων κουτιών παραθύρων και μικρών δοχείων, κάνουν τις άκρες αυτού του μικρού κτιρίου να φαίνονται υπέροχες.

Οι ελκυστικές υφές συναρπάζουν τόσο τους μικρούς όσο και τους ενήλικες με αυτό το playhouse

παιδότοπο στον κήπο ιδέα τα παιδιά συναρπάζουν

Οι ελκυστικές υφές συναρπάζουν τόσο τους μικρούς όσο και τους ενήλικες με αυτό το playhouse. Για να απλοποιήσετε το σχεδιασμό ενός τέτοιου σπιτιού, επιλέξτε υλικά και μια παλέτα χρωμάτων που μοιάζουν με τις συνηθισμένες δομές. Εδώ, γκρι και κόκκινα τούβλα τονίζουν λεπτομέρειες από γυψομάρμαρο από την επιμήκη έκδοση του παιχνιδόσπιτου. Η ανοιχτή οροφή και μια ολλανδική πόρτα εξασφαλίζουν το δωμάτιο με καθαρό αέρα. Εάν ένα παιδότοπο χρησιμοποιείται όλο το χρόνο, κανονίστε την καλωδίωση για να παρατείνετε τον ελεύθερο χρόνο. Εάν ο προϋπολογισμός επιτρέπει τις κουνουπιέρες, μην ξεχάσετε να τις αγοράσετε. Επαναλαμβανόμενα μοτίβα και υφές είναι η έμφαση σε αυτό το playhouse.

Μοντέρνα διακόσμηση – ξύλινο παιδότοπο και παιχνίδια τριγύρω

Παιχνίδι σπίτι στον κήπο ιδέα κιγκλίδωμα ξύλο καφέ δέντρο

  Όμορφο μικρό παιδότοπο χτισμένο στην πίσω αυλή παιδότοπο στον κήπο ιδέα παιδιά μικρά υπέροχα Παραμυθένια ατμόσφαιρα – πολλές κολοκύθες στο δρόμο για το playhouse παιχνίδι σπίτι στον κήπο ιδέα ηλιέλαιο κολοκύθας

Διαφορετικοί τύποι φυτών και πολύχρωμα λουλούδια

παιδότοπο στον κήπο ιδέα είδη φυτών πίσω αυλή

Ευχάριστος χώρος χαλάρωσης – έπιπλα κήπου από μπαστούνι μπροστά από το σπίτι

playhouse στον κήπο ιδέα βεράντα ψάθινα έπιπλα λευκό

Μοναδικό, ελκυστικό παιδότοπο – εξωτικά φυτά

παιχνιδόσπιτο στον κήπο μαγικά μοναδικό

Φωτεινή υφή στην πρόσοψη του σπιτιού φαίνεται υπερβολική και πρωτότυπη

Παιδότοπος στον κήπο κόκκινη υφή πλέγμα φράχτη ξύλο βαμμένο λευκό