πέτρινες πλάκες στον κήπο και τροπική βλάστηση

Πέτρινες πλάκες στον κήπο – χρήσιμες συμβουλές για το σχεδιασμό σε στυλ τοπίου

Πλαισιώστε μια αυλή στον κήπο, φτιάξτε ένα μονοπάτι προς αυτόν και φτιάξτε μια ταινία … Μάθετε περισσότερα σχετικά με το χειρισμό των επιφανειών

Οι πέτρινες πλάκες είναι σίγουρα ένα υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικά πλαίσια.

Υπάρχουν όμως τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι που σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε στον πωλητή μερικές ερωτήσεις πριν κάνετε μια αγορά. Τι ποσότητα από αυτά χρειάζεστε; Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές τιμές; Μπορούν οι πέτρινες πλάκες να χρησιμοποιηθούν χωρίς επαγγελματικές δεξιότητες;?

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε με κάποιες συμβουλές, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τους τοπικούς ειδικούς!

Πρακτικές εκτιμήσεις

Οι πέτρινες πλάκες πωλούνται ανά κιλό και όχι ανά τεμάχιο. Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο της πέτρας.

Στενά μονοπάτια και στοιβαγμένες πέτρινες πλάκες

πέτρινες πλάκες στον κήπο στενά μονοπάτια και βότανα

πάχος

Μπορείτε να αγοράσετε πέτρινες πλάκες με διαφορετικά πάχη. Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ο τύπος χρήσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τις παχύτερες εκδόσεις, επειδή μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε χωρίς κονίαμα. Τα πιο λεπτά θα σπάσουν πολύ εύκολα.

Πώς να επιλέξετε τις σωστές πέτρινες πλάκες

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα κομμάτια με κονίαμα, τότε αυτά δεν μπορούν να είναι πολύ μεγάλα. Διαφορετικά έπρεπε να έχουν πλάτος τουλάχιστον 60 εκατοστά.

Οι πέτρινες πλάκες είναι συχνά οργανωμένες ανάλογα με το σχήμα και συσκευάζονται σε παλέτες. Ρωτήστε τον αντιπρόσωπο εάν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα διαφορετικά κομμάτια.

Πόσο χρειάζεσαι?

Πρέπει να υπολογίσετε την περιοχή που θα καλυφθεί. Ο πωλητής πρέπει να είναι σε θέση να καθορίσει την ποσότητα που χρησιμοποιείται!

Ευρύχωρη βεράντα για γιορτές και χαλάρωση

πέτρινες πλάκες στον κήπο ευρύχωρη καλοκαιρινή βεράντα

Η χρήση των πέτρινων πλακών

 Οι πέτρινες πλάκες είναι το τέλειο υλικό για το σχεδιασμό διαφορετικών χώρων στους κήπους. Μπορείτε να βάλετε τις πέτρινες πλάκες στην άμμο. Στη συνέχεια, μπορείτε να γεμίσετε τις αρθρώσεις με χαλίκι. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχατε μια αποφασιστικά “casual” εμφάνιση.

Ωστόσο, για μια βιώσιμη εμφάνιση, χρειάζεστε σκυρόδεμα ή κονίαμα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει απλώς να βάλετε τις πέτρινες πλάκες στο πάτωμα και να γεμίσετε τους αρμούς. Έτσι θα έσπαγαν.

Καθίσματα

Απλά πρέπει να βάλετε τις πέτρινες πλάκες η μία πάνω στην άλλη. Στην επιφάνεια, θα πρέπει να τοποθετήσετε μια πέτρα με μια άνετη επιφάνεια για να κάθεστε.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε χαμηλά καθίσματα όπως αυτά στις γωνίες του αίθριου ή γύρω από έναν πυροσβεστήρα

Πέτρινες πλάκες στον κήπο στοιβάζονται σε στρογγυλά σχήματα

Κατά τη γνώμη μου, είναι καλύτερο να αφήσετε αυτό το έργο στους ειδικούς.

βήματα

Τα πέτρινα σκαλοπάτια στον κήπο δημιουργούν μια πολύ οργανική, φυσική εμφάνιση. Αυτό μπορεί να είναι πολύ μόνιμο αν κατασκευαστεί με τον σωστό τρόπο. Μόνο με πολύ μεγάλες και χοντρές πέτρες μπορείτε απλά να ξαπλώσετε το ένα πάνω στο άλλο. Τις περισσότερες φορές πρέπει να χρησιμοποιήσετε κονίαμα για να το κάνετε αυτό.

Σε αυτό το σημείο, η μεγάλη ασφάλεια είναι η τάξη της ημέρας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γλιστρήσει κανείς εδώ.

Επιτυχής στεγνή εγκατάσταση

Πέτρινες πλάκες στις σκάλες του κήπου φαρμακευτικά βότανα

Στερεές πέτρες από μπάζα και στιβαρές πέτρινες πλάκες

πέτρινες πλάκες στον κήπο ανθεκτικές σκάλες

Τείχος αναχώματος

Αυτά είναι κατάλληλα εάν έχετε κλίση στον κήπο, για παράδειγμα, ή αν θέλετε να επισημάνετε μια περιοχή για περισσότερο δράμα.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν τοίχο ύψους άνω του 1 μέτρου, πιθανότατα θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός σχεδιαστή κήπου.

Μικρός τοίχος, πολτός σάπια φύλλα και υποτροπικά φυτά

πέτρινες πλάκες στον κήπο σάπια υποτροπικά φυτά

Μονοπάτια κήπου

Αυτή είναι η πρώτη ιδέα στο μυαλό πολλών ανθρώπων όταν πρόκειται για τη χρήση των πέτρινων πλακών. Σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν οι ίδιοι κανόνες όπως και σε άλλα μέρη. Οι μικρότερες πέτρινες πλάκες χρειάζονται κονίαμα και οι άλλες – όχι απαραίτητα.

Μια ζουμερή τεχνική φυσικής άρθρωσης

πέτρινες πλάκες στον κήπο καταπράσινο γρασίδι κόκκινα φυτά

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα σχέδιο που μοιάζει με μωσαϊκό. Περπατήστε μία φορά στο μονοπάτι για να βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα της εγκατάστασης είναι καλή. Εάν δεν τα στερεώσετε με κονίαμα, τότε θα πρέπει να συμπληρώσετε τα κενά μεταξύ τους με σάπια φύλλα, γεύμα ή φυτά.

Μετά τη βροχή, οι πέτρινες πλάκες φαίνονται ακόμη πιο όμορφες

πέτρινες πλάκες στον κήπο όμορφες καμπύλες πολύ σάπια φύλλα

Τρύπες φωτιάς

Σε ποιον δεν αρέσουν οι λακκούβες στη μέση των δωματίων ψυχαγωγίας. Τέτοιες είναι οι βεράντες στον κήπο. Οι πέτρινες πλάκες θα τους δώσουν μια πολύ φυσική και οργανική εμφάνιση. Στο εσωτερικό χρειάζεστε ένα πυρίμαχο υλικό και εξωτερικά μια επιφάνεια από πέτρινες πλάκες και κονίαμα.

Πέτρινο και στρογγυλό – το τζάκι είναι ήδη έτοιμο

πέτρινες πλάκες στον κήπο στρογγυλή τρύπα φωτιάς

Θέλετε επίσης να δημιουργήσετε κάτι από πέτρινες πλάκες στον κήπο σας! Σίγουρα αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνετε μόνοι σας. Βασιστείτε όμως σε επαγγελματική βοήθεια για τις σκάλες, τον τοίχο και ειδικά για τους πυροσβεστήρες! Η υγεία σας αξίζει πολύ περισσότερο από το να ξοδέψετε λίγο παραπάνω!

Μια κομψή, ρουστίκ ατμόσφαιρα με πτυσσόμενες πολυθρόνες και έναν ξύλινο τροχό

πέτρινες πλάκες στον κήπο απλή ρουστίκ ατμόσφαιρα

Κομψή μεταλλική σκάλα κιγκλιδώματος – Σχεδιασμός Sunny Hills Landscape, Inc

πέτρινες πλάκες στον κήπο των ηλιόλουστων λόφων τοπίο inc