ιδέες τοπίου βεράντας πίσω αυλή ζωντανή παραγγελία ξύλινο πάγκο τραπεζιού

Ιδέες τοπίου βεράντας – κατάλληλη και όμορφη επίπλωση στον κήπο ή στην αυλή

Ορισμένες λύσεις επίπλωσης σχεδιάζουν ένα μεγάλο χώρο σε εξωτερικούς χώρους, κάνοντάς τον να φαίνεται περίεργο και άνετο. Ένα μονό δάπεδο δίνει στη βεράντα – που έχει τρία ξεχωριστά δωμάτια – μια όμορφη εμφάνιση. Τα ενσωματωμένα και ανεξάρτητα έπιπλα εξωτερικού χώρου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί για να αναπαριστούν με ακρίβεια τους χώρους.

Εδώ, ένας πάγκος κατευθύνει τους επισκέπτες σε ένα ενσωματωμένο λάκκο. Όταν απαιτείται στυλ και ιδιοσυγκρασία, μερικές προφορές μπορούν να δημιουργήσουν μια ελκυστική διάθεση, όπως η μικρή περιοχή γρασιδιού γύρω από τον πυροσβεστήρα. Σε μια ηλιόλουστη βεράντα, είναι σημαντικό να κατευθύνετε την ατμόσφαιρα. Εδώ, η τράπεζα καλεί τους επισκέπτες να στρέψουν την προσοχή τους προς τα έξω στη γωνιά χαλάρωσης. Αντί για ένα απλό μπλοκ, ένα λεπτό, μωσαϊκό δάπεδο περνά μέσα από τον ενσωματωμένο πάγκο.

Εάν το όριο της βεράντας εκτείνεται στον κήπο, μπορείτε ακόμα να φυτέψετε πυκνά δέντρα ή θάμνους εκεί

ιδέες τοπίου βεράντας πίσω αυλή ζωντανά τούβλα πυρκαγιάς

Το τζάκι λειτουργεί ως σημείο εστίασης στην ηλιόλουστη βεράντα. Μια απλή, μοτίβο μετατόπιση έρχεται σε αντίθεση με το πάτωμα. Η περιοχή γύρω από το τζάκι εκτείνεται σε έναν ενσωματωμένο πάγκο, ο οποίος προσφέρει ακόμα περισσότερα καθίσματα. Ένα συγκεκριμένο περίγραμμα εκτείνεται προσφέροντας πίσω πίσω από τον πάγκο. Εάν το όριο της βεράντας εκτείνεται στον κήπο, μπορείτε ακόμα να φυτέψετε πυκνά δέντρα ή θάμνους εκεί. Για περισσότερη ομορφιά κάτω από τα πόδια, μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλά μαξιλάρια και μαξιλάρια σε ουδέτερους και βαθύς τόνους.

Λίγες καρέκλες και ένας πυροσβεστήρας είναι όλα αυτά που θα κάνουν σε αυτόν τον εξορθολογισμένο εξωτερικό χώρο

ιδέες τοπίου βεράντας τσιμεντένια γκρίζα φωτιά πολυθρόνα Βούδα

Λίγες καρέκλες και ένας πυροσβεστήρας είναι όλα αυτά που θα κάνουν σε αυτόν τον εξορθολογισμένο εξωτερικό χώρο. Ενώ τα περισσότερα καταστρώματα δεν έχουν θόλο από πάνω, βασίζεται σε ημιδιαφανή κατασκευή από γυαλί και ξύλο για να παρέχει προστασία. Εάν ο χρωματικός σας συνδυασμός είναι κυρίως ουδέτερος, χρησιμοποιήστε απλά μοτίβα από τούβλα και πέτρες διαφόρων μεγεθών για να προσθέσετε γεύση. Ένα αίθριο μπορεί να είναι ένας απλός, πλακόστρωτος χώρος ή μπορεί να προσθέσει ανέσεις για να αυξήσει τη χρήση και την απόλαυση. Μια πλευρά κοντά στο σπίτι επιτρέπει την εύκολη επέκταση του σωλήνα αερίου για ένα τζάκι. Ένα πλούσιο κρεβάτι φυτών συνδέει το πλακόστρωτο τμήμα της βεράντας δημιουργώντας μια χαλαρή μετάβαση στην αυλή. Όλες αυτές οι προσθήκες και προσθήκες, που είναι πολύ δημοφιλείς στην εσωτερική διακόσμηση, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στο εξωτερικό. Ακόμη και ένα απλό ράφι πάνω από το τζάκι επιτρέπει την εμφάνιση αγαπημένων αναμνηστικών.

Ένα εμφανές μοτίβο και χρώμα στις γεωμετρικές πέτρινες πλάκες προσφέρουν οπτική ποικιλομορφία

ιδέες τοπίου βεράντας σκυρόδεμα γκρι λουλούδι μεταλλική πολυθρόνα

Μια απομονωμένη βεράντα προσφέρει καθιστικό. Ένα εμφανές μοτίβο και χρώμα στις γεωμετρικές πέτρινες πλάκες προσφέρουν οπτική ποικιλομορφία. Πολλά δοχεία μπορούν να εισαχθούν και να κάνουν πολύ έξυπνη αντίθεση με άλλα στοιχεία. Εδώ το γκρι μοτίβο με στίγματα συνδυάζεται άψογα με την επιφάνεια κάτω από τα πόδια σας. Τα έπιπλα μπορούν να φαίνονται κομψά και καλλιτεχνικά και μπορούν να είναι ενσωματωμένα ή απλά – ένα υπόλοιπο κομμάτι γρανίτη σε ξύλινη βάση, για παράδειγμα. Το πίσω κάλυμμα μέχρι έναν πυκνοφυτεμένο χώρο κήπου δίνει στη βεράντα και τη διάταξη των καθισμάτων μια ξεχωριστή εμφάνιση. Για να μεγιστοποιήσετε το απλό στυλ ενός αίθριου, ανοίξτε λίγο χώρο ανάμεσα στις πέτρινες πλάκες και προσθέστε χαλίκι.

  Υπέροχος εξωτερικός χώρος χαλάρωσηςιδέες τοπίου βεράντας τσιμεντένια μαξιλάρια ξαπλώστρας μπεζ ομπρέλα   Καθιστικό στην πίσω αυλή που φαίνεται από ψηλά – μονοπάτι από πέτρινη πλάκαιδέες τοπίου βεράντας πίσω αυλή με θέα από ψηλά

Απλός, αλλά κομψός και άνετος χώρος καθιστικού στον κήπο – ρουστίκ στιλ και χαμηλά έπιπλα

ιδέες τοπίου βεράντας ξύλινα έπιπλα καθισμάτων πίσω αυλής

Πολύχρωμες και φωτεινές μεταλλικές καρέκλες πλέγματος στον κήπο

ιδέες τοπίου βεράντας ζωντανά χρώματα μεταλλικές καρέκλες πλέγματος πράσινες

Εντυπωσιακά κόκκινα μαξιλάρια στα ξύλινα έπιπλα βεράντας

ιδέες τοπίου βεράντας κόκκινα μαξιλάρια χαμηλό ξύλο επίπλων

Παραμυθένιο εξωτερικό σχέδιο στον κήπο – μοτίβο σκακιέρας στην περιοχή του κήπου

λειτουργικό πέτρινο τζάκι

ιδέες τοπίου βεράντας ξύλινη καρέκλα τζάκι με ξύλινο πίνακα