ντουλάπι κήπου λάιμ κίτρινες μπότες κασσίτερες κατσαρόλα

Ντουλάπι κήπου – απαραίτητο για κάθε μοντέρνο υπαίθριο χώρο

Youάχνετε κάτι νέο για τον εξωτερικό σας χώρο που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε και να στεγάσετε όλα τα μικροαντικείμενα; Θα έπρεπε να είναι κάτι σαν ντουλάπι κήπου?

Ο όρος είναι πολύ δημοφιλής εδώ και αρκετά χρόνια. Υπάρχουν επίσης καλοί λόγοι για αυτό.

Γιατί βοηθάει πολύ με την οργάνωση στον κήπο σας ή στη βεράντα. Όλα φαίνονται πιο καθαρά, πιο όμορφα. Είναι επίσης πολύ καλά προστατευμένο. Γνωρίζετε καλά ότι η ποιότητα πρέπει επίσης να είναι πολύ υψηλή, ώστε το ντουλάπι του κήπου σας να μπορεί να αντέξει τις καιρικές συνθήκες έξω και να παραμείνει σε άριστη κατάσταση.

Έπιπλα από το εσωτερικό που μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως εξωτερικό γκαρνταρόμπα

ντουλάπι κήπου πάρτι σκούρο λευκό ποτών

Σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε απλά έπιπλα από μέσα προς τα έξω. Τουλάχιστον μερικές φορές, αυτό μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά. Για αυτό, όμως, τα αντίστοιχα έπιπλα θα έπρεπε να είναι από PVC. Άλλα υλικά που μπορούν να αντέξουν τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες είναι σίγουρα μια επιλογή. Μερικές φορές αυτό αξίζει ιδιαίτερα αν ψάχνετε μια δεύτερη ζωή για τέτοια έπιπλα. Τότε δεν έχει και τόση σημασία αν εξαντληθούν μετά από ένα ή δύο χρόνια. Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Ορισμένοι τύποι βαφών και άλλων επιφανειών θα μπορούσαν σίγουρα να παρατείνουν τη ζωή τέτοιων επίπλων.

DIY ντουλάπι κήπου από ξύλινα κουτιά

ντουλάπι κήπου diy πράσινα ξύλινα κουτιά

Το ντουλάπι του κήπου και η ασφάλεια

Τα τελευταία χρόνια αυτό το θέμα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη δημοτικότητα. Ειδικά σε θυελλώδεις περιοχές και όταν ο κήπος συνδυάζεται με μια βεράντα, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Ξυπνήστε με τα πρώτα σημάδια κακοκαιρίας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να στερεώσετε και να δέσετε το ντουλάπι του κήπου. Εάν είναι απαραίτητο, ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Ειδική θέση για το ντουλάπι κήπου

Πολλοί από τους κινδύνους που περιγράφονται παραπάνω μπορούν να αποφευχθούν εάν το ντουλάπι κήπου τοποθετηθεί σε μια ειδική, ενσωματωμένη ή ήδη υπάρχουσα θέση. Θα μπορούσατε πραγματικά να χωρέσετε πολύ περισσότερο από το ντουλάπι κήπου σε μια τέτοια θέση. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε έναν χώρο πλυσίματος ή μαγειρέματος έξω. Αυτό αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για επιπλέον χρήσιμο χώρο.

Τραχύ φυσικό ξύλο

ντουλάπι κήπου diy ντουλάπι ξύλινες σανίδες

Καταπολεμήστε την υγρασία στο ντουλάπι του κήπου

Τώρα θέλουμε να κλείσουμε το θέμα και με αυτήν την πολύ σημαντική πτυχή. Κάθε φορά που ένα έπιπλο αυτού του τύπου βρίσκεται έξω, είναι εκτεθειμένο στην υγρασία. Η υγρασία που συλλέγει δημιουργεί επίσης πολλές άλλες συνέπειες, όπως μούχλα. Έτσι πρέπει να επιλέξετε υλικά που λειτουργούν ενάντια σε αυτό. Εάν έχετε αποφασίσει για μια θέση για το ντουλάπι του κήπου σας, τότε θα πρέπει επίσης να επιλέξετε τη σωστή μόνωση. Θα πρέπει να είναι αυτό που πραγματικά αφήνει το δωμάτιο και τα έπιπλα μέσα να “αναπνέουν” ελεύθερα. Σίγουρα αξίζει να επενδύσετε, ειδικά αν θέλετε να κρατήσετε τα διάφορα έπιπλα εκεί το χειμώνα.

Καθρέφτης στο ντουλάπι του κήπου

Ναι, είναι επίσης μια χαρά! Μπορείτε επίσης να αρωματίσετε τον εξωτερικό χώρο με έναν καθρέφτη. Ασφαλίστε το ώστε να μην υπάρχουν ατυχήματα σε περίπτωση καταιγίδας. Επιπλέον, πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία.

Χώρος για τα πιο σημαντικά σκεύη κήπου

  ντουλάπα κήπου σκούρο ξύλο ανοιχτά ράφια

Shabby chic ντουλάπα με ντουλάπα

ντουλάπα κήπου σκούρο shabby κομψό στυλ

Ντουλάπι κήπου ειδικά για μεταμόσχευση φυτών

ντουλάπι κήπου σκεύη κήπου κεραμικά δοχεία λουλούδια

Ανοιχτά ράφια και πολλά συρτάρια

ντουλάπι κήπου πράσινα λευκά ράφια

Απλά κατασκευασμένο από ελαφρύ ξύλο

ντουλάπι κήπου λουλούδια από ανοιχτό ξύλο

Ανεπιτήδευτο σε ανοιχτό γκρι

Ντουλάπι κήπου σκάλα λαμαρίνες ποτιστήρι

Εκλεκτής ποιότητας ντουλάπι λεμονιού ως βάση λουλουδιών

ντουλάπι κήπου βάση πετούνιες

Στενό από ξύλινες σανίδες

Ντουλάπι κήπου ξεπερασμένο βαμμένο πυξάρι

Τυρκουάζ ντουλάπι κήπου με άφθονο αποθηκευτικό χώρο

ντουλάπι κήπου vintage τυρκουάζ έπιπλα κήπου

Ένα παλιό γραφείο βιβλιοθήκης παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία

ντουλάπι κήπου λευκά vintage συρτάρια