Τάσεις της κουζίνας της κόκκινης κουζίνας 2014 σχεδιασμός μοντέρνος

Όπως σε πολλούς άλλους τομείς της ζωής, η κουζίνα βιώνει μια μικρή αναβίωση κάθε χρόνο και εμπνέει νέες, καινοτόμες ή δημιουργικές τάσεις και ιδέες. Αφενός, μπορεί να πρόκειται για υπέροχα σχέδια και υλικά υψηλής ποιότητας, αφετέρου, πολύχρωμοι συνδυασμοί χρωμάτων ή απλά μια ιδιαίτερα πρακτική κουζίνα είναι στο προσκήνιο.

Ανεξάρτητα από το αν είναι κομψό, μοντέρνο μέτωπο ή καινοτόμες ιδέες, υπάρχουν ακόμα πολλά να ανακαλύψετε στον χώρο της κουζίνας το 2014.

μοντέρνα κουζίνα 2014 ικανοποιημένος μάγειρας

Λευκή κουζίνα με κομψές ανταύγειες

Ένα από τα απόλυτα χρώματα τάσης φέτος δεν είναι απλώς το κανονικό λευκό, αλλά το λεγόμενο «premium λευκό», το οποίο πραγματικά λάμπει στους χώρους ακόμα πιο καθαρό και φρέσκο ​​από τον προκάτοχό του. Τα μπροστινά μέρη της κουζίνας είναι ιδιαίτερα καθαρά και κομψά και υπόσχονται ευχάριστες ώρες ενώ μαγειρεύετε, κουβεντιάζετε ή απολαμβάνετε. Ωστόσο, αν επιλέξετε το μοντέρνο χρώμα, πρέπει επίσης να βάλετε μερικές αρμονικές αποχρώσεις, γιατί αλλιώς η λαμπερή απόχρωση θυμίζει λίγο νοσοκομείο – αλλά οι ζεστοί γκρι τόνοι και η ευχάριστη διακόσμηση ξύλου εξασφαλίζουν τον σωστό χαρακτήρα.

μοντέρνα κουζίνα αριστοκρατικές ανταύγειες

Or θα προτιμούσατε λίγο περισσότερη αντίθεση; Σε αυτή την περίπτωση, ο επιδέξιος συνδυασμός ασπρόμαυρου φαίνεται ιδιαίτερα καλός στα μπροστινά μέρη και εμπνέει ιδιαίτερα εκείνους που εκτιμούν τον λεπτό, καθαρό σχεδιασμό. Οι σαφείς αντιθέσεις δημιουργούν σχεδόν ένα φουτουριστικό αποτέλεσμα και υπόσχονται μια ευγενή ατμόσφαιρα. Η τάση λειτουργεί καλύτερα σε υψηλή γυαλάδα και με μοντέρνες πόρτες και ντουλάπια χωρίς λαβές, αλλά από την άλλη, οι μαύρες λωρίδες λαβής σε λευκό φόντο μπορούν επίσης να είναι αρκετά ελκυστικές. Εάν θέλετε ιδιαίτερα ομοιόμορφο σχεδιασμό, θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε κατάλληλες ηλεκτρικές συσκευές, αλλά ορισμένοι κατασκευαστές όπως η Miele έχουν ήδη λάβει προφυλάξεις και προσφέρουν συντονισμένα μοντέλα.

Δημιουργία πολυτελών κουζινών ουσιαστικά σχέδια κουζίνας 2014

Ρετρό και μοντέρνο ταυτόχρονα

Όσοι προτιμούν λίγο ξεπερασμένο σικ, από την άλλη, δεν θα χάσουν ούτε φέτος, χάρη στις γοητευτικά σχεδιασμένες ρετρό κουζίνες. Ο εξοπλισμός είναι φυσικά αρκετά μοντέρνος, αλλά η έννοια του χρώματος θυμίζει εποχές που έχουν περάσει και εντυπωσιάζει με ένα πλούσιο κίτρινο. Συνδυασμένο επιδέξια με λευκό, γκρι και καφέ, η ρετρό τάση φαίνεται υπέροχη και εξακολουθεί να φαίνεται μοντέρνα και αρμονική χάρη στις γυαλιστερές προσόψεις ή τις μικρές, έξυπνες λεπτομέρειες. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να τακτοποιήσετε τον εαυτό σας τόσο πολύ με τις κίτρινες αποχρώσεις στους τοίχους και στα μέτωπα, αυτά είναι επίσης κατάλληλα ως διακριτικά τραβήγματα ματιών στα σωστά σημεία.

μοντέρνα πράσινη κουζίνα 2014 μινιμαλιστικό στυλ

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε μόνοι σας τα μοντέρνα μέτωπα και να σχεδιάσετε ιδέες ή αν θέλετε να δώσετε τελικά στην κουζίνα του σπιτιού σας ένα νέο στρώμα βαφής, δεν θα βρείτε μόνο τις τελευταίες τάσεις στον αποκλειστικό σχεδιαστή ή στον τρέχουσες εκθέσεις κουζίνας. Αντ ‘αυτού, τα σύγχρονα βλέμματα είναι από καιρό διαθέσιμα σε ειδική ταχυδρομική παραγγελία και μπορούν επίσης να βρεθούν στο Otto, μεταξύ άλλων. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα κουζίνας εκεί, είτε πρόκειται για μοντέρνα μπροστινά στιλπνά μέτωπα, κομψές μονάδες κουζίνας είτε για τις σωστές ηλεκτρικές συσκευές. Μέχρι τις 3 Μαρτίου, οι αγοραστές μπορούν επίσης να ανυπομονούν για το λεγόμενο διάλειμμα πληρωμής, κατά το οποίο η πληρωμή πρέπει να γίνει μόνο μετά από 100 ημέρες, επιπλέον, τα έξοδα αποστολής μειώνονται αυτόματα σε ένα φθηνό 5,95 €!

3D διαμέρισμα μαύρη κουζίνα 2014 εγκατάσταση