Ο τρέχων σχεδιασμός κουζίνας για το 2020 που θα σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια

Οι τάσεις του σχεδιασμού της κουζίνας δεν ήταν ποτέ τόσο ρεαλιστικές όσο τώρα. Είναι αυτονόητο ότι τα έπιπλα εκεί είναι εργονομικά και άνετα. Επίσης αναλαμβάνουν πολλές άλλες λειτουργίες. Η κουζίνα είναι το μέρος όπου πρέπει να νιώσετε την οικογενειακή ατμόσφαιρα στην καλύτερη της μορφή και όπου μπορείτε να καλέσετε περήφανα φίλους και γνωστούς για δείπνο..

Ο σχεδιασμός κουζίνας των σύγχρονων τάσεων έχει τον δικό του χαρακτήρα, σχεδόν ψυχή. Αυτή η γραμμή ανάπτυξης ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και έφτασε σε ένα άλλο υψηλό σημείο φέτος. Οι τάσεις για το 2020 μπορούν επίσης να αναπτυχθούν και να έχουν δυνατότητες για πολλά ακόμη χρόνια.

35 φωτογραφίες από μοντέρνες κουζίνες

όμορφες κουζίνες εικόνες ιδέες κουζίνας κουζίνα κουζίνα πάγκος σχεδιασμός κουζίνας

Για το λόγο αυτό γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να περιγραφούν νέες τάσεις. Είναι πιο περιεκτικές από ποτέ. Επειδή ο μοντέρνος σχεδιασμός δεν είναι μόνο ένας λακωνικός σχεδιασμός, ο οποίος συμπληρώνεται από κομψά στοιχεία. Είναι όλο και λιγότερο υποταγμένη σε τυχόν στιλιστικούς κανόνες, αλλά οι τελευταίοι προκύπτουν από τους κανόνες της ζωής.

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό της κουζίνας?

Σχεδιασμός κουζίνας μοντέρνες κουζίνες ντουλάπια κουζίνας ξύλο

Κατά την ανάπτυξη της ιδέας επίπλωσης για την κουζίνα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες, όπως τον καθημερινό ρυθμό σας και την προσωπική στάση όλων των μελών της οικογένειας. Το ένα ή το άλλο έπιπλο ή η τεχνολογία θα μπορούσαν να αποδειχθούν περιττά. Είναι σημαντικό στο τέλος της ημέρας να υπάρχει ένα γενικό αίσθημα απομόνωσης και άνεσης.

Μπορείτε επίσης να περιγράψετε τα τρέχοντα σχέδια κουζίνας με πιο συγκεκριμένους όρους. Ωστόσο, κρατήστε αυτά που μόλις ειπώθηκαν στο μυαλό σας για να καταλάβετε τι ακριβώς μπορείτε και τι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Λαμπερές προφορές – κρεμαστά φώτα σε χρυσό

Σχεδιασμός κουζίνας μοντέρνα κρεμαστά φώτα κουζίνας χρυσό ξύλο σκαμπό εικόνες κουζίνας

Πίσω τοίχος κουζίνας σε χρώμα χαλκού

Σχεδιασμός κουζίνας μοντέρνα κουζίνα πλακάκια κουζίνας χρώμα χαλκού

Ακολουθούν επίσης μερικές τάσεις σχεδιασμού κουζίνας με μια ματιά:

  • Συνδυάστε τη διασκέδαση και τη λειτουργικότητα σε ένα δωμάτιο.
  • Χρησιμοποιώντας έπιπλα που είναι οικονομικά από κάθε άποψη.
  • Χρησιμοποιήστε πλούσιες αλλά απαλές αποχρώσεις.
  • Χρησιμοποιήστε εντυπωσιακά μοτίβα φωτογραφιών
  • Χρήση φυσικών και υφής επιφανειακών υλικών.
  • Οι κάθετες περσίδες και οι ρωμαϊκές περσίδες είναι κατάλληλες για διακόσμηση παραθύρων.

Δώστε στην κουζίνα σας μια μοντέρνα αίσθηση

Σχεδιασμός κουζίνας τρέχουσες τάσεις σύγχρονες κουζίνες ντουλάπια κουζίνας

Τρέχων σχεδιασμός κουζίνας για μικρά δωμάτια

Αυτές οι γενικές τάσεις ισχύουν επίσης για το σχεδιασμό μικρών κουζινών. Αλλά εδώ είναι μερικές πρόσθετες εργασίες. Χρειάζεστε περισσότερο χώρο εδώ. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναπτύξετε μια καλύτερη αίσθηση από το συνηθισμένο για το τι πραγματικά χρειάζεστε και τι όχι. Η πολυλειτουργικότητα είναι ακόμη πιο δημοφιλής και είναι ακόμη πιο σημαντικό ορισμένα λειτουργικά στοιχεία να χρησιμεύουν ως σχεδιαστικές προθέσεις. Σε ένα μικρό χώρο κουζίνας, η λήψη των σωστών διαστάσεων για τα έπιπλα είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντική. Δεν πρέπει να λείπει τίποτα στον μικρό χώρο της κουζίνας και ταυτόχρονα θα πρέπει να έχετε αρκετό χώρο και ελευθερία κινήσεων.

Με το τελικό αποτέλεσμα που μόλις περιγράψαμε, υπάρχουν μερικοί πρακτικοί κανόνες που πρέπει να λάβετε υπόψη για το σχεδιασμό της κουζίνας σας. Αυτά θα ακολουθήσουν τώρα.

Το ξύλο και το σκυρόδεμα είναι υλικά που εμφανίζονται όλο και περισσότερο στη σύγχρονη κουζίνα

Σχεδιασμός κουζίνας τρέχουσες τάσεις λευκό χρώμα σκυρόδεμα κουζίνας

Η παλέτα χρωμάτων για ένα μοντέρνο σχέδιο κουζίνας

Είναι προτιμότερο να επιλέξετε ανοιχτές αποχρώσεις που εμπλουτίζετε με έντονες πινελιές. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιήστε λειτουργικά κομμάτια όπως κουρτίνες, καναπέδες ή καρέκλες. Θα πρέπει να περιοριστείτε σε δύο έως τρεις αποχρώσεις.

Τοποθετήστε έξυπνα τα έπιπλα και τον εξοπλισμό κουζίνας

Η κουζίνα και τα ψυγεία πρέπει να τοποθετούνται έτσι ώστε οι πόρτες τους να ανοίγουν ελεύθερα. Ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι η κουζίνα σας, θα πρέπει να μπορείτε να περπατάτε ελεύθερα και να αισθάνεστε ότι έχετε αρκετό χώρο για κάθε είδους δραστηριότητες.

Η οργάνωση παίζει σημαντικό ρόλο στη μικρή κουζίνα

Σχεδιασμός κουζίνας τρέχουσες τάσεις μοντέρνα εξοχική κουζίνα ξύλινα ντουλάπια κουζίνας εικόνες κουζίνας

Αφήστε το φυσικό φως να ρέει στο δωμάτιο

Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε αυτό το δωμάτιο για την κουζίνα, στο οποίο το φως μπαίνει ελεύθερα και ρέει εκεί. Κάντε ό, τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε το φως να απλώνεται όμορφα παντού. Εάν είναι δυνατόν, μην μπλοκάρετε το (τα) παράθυρο (τα) και είναι καλύτερο να εξοπλίσετε τις αντίθετες επιφάνειες με καθρέφτες ή επιφάνειες καθρεφτών.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εξοικονόμηση χώρου, τους κανόνες της σύγχρονης οργάνωσης της κουζίνας και την επίπλωση στούντιο στο δεύτερο μέρος του άρθρου μας για το σχεδιασμό της κουζίνας.

Σκεφτείτε επίσης πιθανές επιλογές για έμμεσο φωτισμό στην κουζίνα

όμορφες κουζίνες εικόνες ιδέες κουζίνας μοντέρνο σχέδιο κουζίνας τσιμεντένιος πάγκος κουζίνας

Ευρύχωρη φωτεινή κουζίνα με τζάκι

Εικόνες κουζίνας ιδέες κουζίνας μοντέρνα κουζίνα σετ σχεδιασμού κουζίνας

Οι ουδέτερες αποχρώσεις του χρώματος δημιουργούν μια αρμονική ατμόσφαιρα

Κουζίνες εικόνες Ιδέες κουζίνας Όμορφες κουζίνες στήνουν το σχεδιασμό κουζίνας

Κλασικά πλακάκια τοίχου σε λευκό

Σχεδιασμός κουζίνας τρέχουσες τάσεις κουζίνα εικόνες πλακάκια κουζίνας τοίχος λευκός

Σχεδιάστε μια σύγχρονη εξοχική κουζίνα

Σχεδιασμός κουζίνας τρέχουσες τάσεις κουζίνες μοντέρνα ντουλάπια κουζίνας ξύλο

Ανανεώστε την ατμόσφαιρα της κουζίνας με φυτά θερμοκηπίου

Σχεδιασμός κουζίνας τρέχουσες τάσεις μοντέρνες κουζίνες πλακάκια κουζίνας τοίχος λευκός

Ρουστίκ προφορές με μοντέρνα πινελιά

Σχεδιασμός κουζίνας τρέχουσες τάσεις μοντέρνα κεραμίδια κουζίνας εξοχικής κουζίνας

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί περαιτέρω από τις παρακάτω εικόνες κουζίνας!

Σχεδιασμός κουζίνας τρέχουσες τάσεις σύγχρονη εξοχή κουζίνα νησί κουζίνα Σχεδιασμός κουζίνας τρέχουσες τάσεις λευκό χρώμα πλακάκια κουζίνας τοίχο λευκό Σχεδιασμός κουζίνας τρέχουσες τάσεις λευκό χρώμα νησί κουζίνας Σχεδιασμός κουζίνας Σχεδιάστε μοντέρνες κουζίνες μαρμάρινο νησί κουζίνας Κουζίνες σχεδιασμός κουζινών μοντέρνες ασπρόμαυρες εικόνες κουζίνας Σχεδιασμός κουζίνας μοντέρνες κουζίνες ξύλινες εικόνες κουζίνας κουζίνας Σχεδιασμός κουζίνας μοντέρνες κουζίνες καρέκλες κουζίνας ξύλινες εικόνες κουζίνας Σχεδιασμός κουζίνας μοντέρνες κουζίνες ασπρόμαυρες εικόνες κουζίνας Σχεδιασμός κουζίνας μοντέρνα εξοχική κουζίνα ξύλινα ντουλάπια κουζίνας εικόνες κουζίνας Τάσεις σχεδιασμού κουζίνας μοντέρνα ντουλάπια κουζίνας λευκές εικόνες κουζίνας Τάσεις σχεδιασμού κουζίνας μοντέρνες κουζίνες λευκές εικόνες κουζίνας όμορφες κουζίνες εικόνες σχεδιασμός κουζίνας ξύλινη κουζίνα νησί όμορφες εικόνες κουζίνας σχεδιασμός κουζίνας ξύλο και τσιμεντένιο νησί κουζίνας όμορφες εικόνες κουζίνας σχεδιασμός κουζίνας νησί κουζίνα βέλτιστη επιφάνεια εργασίας κουζίνας όμορφες κουζίνες εικόνες σχεδιασμός κουζίνας μοντέρνος σχεδιασμός κουζίνας έμμεσος φωτισμός όμορφες κουζίνες εικόνες σχεδιασμός κουζίνας ρουστίκ κουζίνα μοντέρνα εξοχική κουζίνα όμορφες κουζίνες εικόνες ιδέες σχεδιασμού κουζίνας σχεδιασμός κουζίνας μαύρο όμορφες κουζίνες εικόνες ιδέες κουζίνας πάγκος κουζίνας μαύρο όμορφες κουζίνες εικόνες ιδέες κουζίνας μοντέρνος πάγκος κουζίνας όμορφες κουζίνες εικόνες μαύρες ιδέες σχεδιασμού κουζίνας εικόνες κουζίναςΣχεδιασμός κουζίνας τρέχουσες τάσεις σύγχρονες κουζίνες ντουλάπια κουζίνας ξύλο