επίπλωση από ξύλο πεύκου στην λύση σχεδιαστών της κουζίνας

Έπιπλα από ξύλο πεύκου στην κουζίνα – Natural Skin by Minacciolo

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και καταπραϋντικό στην όψη του φυσικού, σκασμένου πεύκου σε ένα εσωτερικό. Maybeσως λόγω της αντίθεσης σε κάτι πολύ φυσικό σε ένα εσωτερικό – ή ίσως λόγω των όμορφων σχημάτων που δημιουργούνται από τους κόμπους στο ξύλο – οργανικά σχέδια που οργανώνονται μόνο από τη Μητέρα Φύση και δεκαετίες ανενόχλητης ανάπτυξης.

Ό, τι κι αν είναι, η ομορφιά του πεύκου είναι ξεχωριστή και μοναδική όταν τοποθετείται σε ένα μοντέρνο ή σύγχρονο σχεδιασμένο εσωτερικό.

Κουζίνα φυσικού δέρματος από τον Minacciolo

έπιπλα από ξύλο πεύκου στον χώρο της κουζίνας

Εάν είστε λάτρεις του gnarled jaw look, τότε η κουζίνα της φυσικής επιδερμίδας του Minacciolo είναι πιθανό να είναι ένα όραμα που δεν θα ξεχάσετε σύντομα. Σίγουρα θα σας αρέσει η αντίθεση των πάγκων από ανοξείδωτο χάλυβα, οι κομψές μαύρες πινελιές και το απλό, ατελές γκρι δάπεδο πλακιδίων στο φυσικό πεύκο.

Μακρύς πάγκος εργασίας με μεταλλική επιφάνεια

Έπιπλα από ξύλο πεύκου στις γυάλινες επιφάνειες της κουζίνας

Κάπως έτσι αυτά τα εξαιρετικά διαφορετικά υλικά συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους και στροβιλίζονται σε κάτι που κατά κάποιο τρόπο φαίνεται πολύ απλό και ελαφρύ. Το καλύτερο από όλα, αυτή η κουζίνα Minacciolo προσφέρει πολλά μυστικά – όπως τα κρυμμένα συρτάρια τοποθετημένα ακριβώς κάτω από την εστία που καταλήγουν σε πρακτικά απρόσκοπτη ξύλινη επένδυση. Αυτό το απλό και αρρενωπό στυλ κουζίνας είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστήσει τους μανιώδεις μάγειρες, καθώς και τους μη-μαγειρικούς.

Μόλις έχετε την Κουζίνα Φυσικού Δέρματος από Minacciolo δείτε, πιθανότατα θα θέλετε να ξεχάσετε σχεδόν όλα όσα έχετε διαβάσει για τις σύγχρονες έννοιες της κουζίνας αμέσως.

Αειφόρος σχεδιασμός κουζίνας – σιδηροτροχιά κουζίνας

Έπιπλα από ξύλο πεύκου στους πάγκους της κουζίνας

Πλυντήριο πιάτων ακριβώς κάτω από την εστία

έπιπλα από ξύλο πεύκου στην κουζίνα πλυντήριο πιάτων

Λειτουργική, μοντέρνα εστία

επίπλωση από ξύλο πεύκου στις εστίες κουζίνας