Έμπνευση και συμβουλές για την κουζίνα σε εξοχικό στιλ

Το μοντέρνο στυλ ζωής και τα εξοχικά στοιχεία δεν αποκλείουν αμοιβαία. Καθόλου στην κουζίνα. Εδώ μάλιστα συναντιούνται φυσικά. Γιατί η κουζίνα ήταν πάντα και παραμένει ο χώρος όπου μαζεύονται οικογένεια και φίλοι και περνούν μαζί ευτυχισμένες στιγμές. Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς τις καινοτομίες στην τεχνολογία και τα έπιπλα σε αυτό το δωμάτιο.

Ο συνδυασμός μοντέρνου εσωτερικού σχεδιασμού και στοιχείων εξοχικού σπιτιού φαίνεται απόλυτα φυσικός στην κουζίνα. Υπάρχουν μερικοί κανόνες που καθιστούν αυτήν την έννοια ιδιαίτερα εύκολη στην εφαρμογή.

Μείνετε μοντέρνοι με το σχέδιο κάτοψης

εσωτερικό στυλ χώρας

Κουζίνα εξοχικού στυλ – αφήστε την κουζίνα και την τραπεζαρία ή το καθιστικό να ενωθούν σε ένα

ρουστίκ κουζίνα σε καφέ

Πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνουμε μοντέρνοι όταν σχεδιάζουμε την κάτοψη. Το ανοιχτό σχέδιο σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε διάφορες δραστηριότητες παράλληλα. Μπορείτε να μαγειρεύετε ταυτόχρονα και να επικοινωνείτε με τους καλεσμένους σας, να παρακολουθείτε τα παιδιά και ούτω καθεξής.

Or μπορείτε να διαχωρίσετε τις ζώνες με στοιχεία εξοχικής κατοικίας

αναδείξτε το νησί της κουζίνας με ξύλινες καρέκλες

Τα στοιχεία της εξοχικής κατοικίας είναι υπέροχα κατάλληλα για οπτικό διαχωρισμό διαφορετικών ζωνών μεταξύ τους. Η κουζίνα και οι χώροι σαλονιού ή τραπεζαρίας μπορούν να διαχωριστούν οπτικά μεταξύ τους με τέτοια στοιχεία. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε το νησί της κουζίνας, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως τραπεζαρία, με μερικές καρέκλες από ξύλο ή παρόμοιο υλικό.

Ανακατέψτε τα στυλ όταν σχεδιάζετε χώρο αποθήκευσης

ένα μοντέρνο ευρύχωρο σπίτι

Κουζίνα εξοχικού στυλ – Η ρουστίκ κουζίνα μπορεί να φαίνεται εκπληκτικά μοντέρνα αν συνδυάσετε σωστά τα στυλ σχεδιασμού

μοντέρνα κουζίνα σε εξοχικό στιλ

μοντέρνα κουζίνα

Επιπλωμένο έτσι, μια κουζίνα μπορεί να γεμίσει αρκετά αποσπασματικά. Αποφύγετε αυτό μέσω της μικτής υφολογικής εκτέλεσης ορισμένων πτυχών επίπλωσης. Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων συνιστούν την παράλληλη χρήση εξοχικής κατοικίας και σύγχρονων υλικών κατά το σχεδιασμό του χώρου αποθήκευσης. Με αυτά μπορείτε επίσης να συνδυάσετε και τα δύο στυλ συνδυάζοντας μοντέρνα και παραδοσιακά σχήματα.

Τα τυπικά στοιχεία εξοχικού σπιτιού πρέπει να προσαρτηθούν, ειδικά εκεί που έχουμε μεγάλες σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και συσκευές κουζίνας. Για παράδειγμα, θα ήταν απολύτως λογικό να τοποθετήσετε ντουλάπια από ρετρό υλικά ή σε κλασικό στιλ εξοχικού σπιτιού πάνω από ένα τεράστιο μοντέρνο ψυγείο.

Κουζίνα εξοχικού στυλ – ο συνδυασμός χρωμάτων

ιδέες κουζίνας εξοχικού σπιτιού

Ο συνδυασμός καφέ και λευκού θεωρείται κλασικός

στυλ χώρας

Τα ξύλινα στοιχεία πρέπει να περιλαμβάνονται σε κάθε περίπτωση

εξοχική κουζίνα

Κλασικό, αλλά και μοντέρνο ταυτόχρονα

στυλ lanhaus-κουζίνα-μοντέρνο-σχέδιο

Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι ζωτικής σημασίας για την καλή εμφάνιση ενός τέτοιου εκλεκτικού μίγματος. Χρειάζεστε κάτι που θα παραμείνει επίκαιρο για πολλά χρόνια. Η παλέτα χρωμάτων πρέπει να ταιριάζει καλά με τα δύο στυλ και να τα συνδέει ταυτόχρονα · ένα καλό παράδειγμα είναι το ζευγάρωμα λευκού και καφέ. Για τα αξεσουάρ και τα αξεσουάρ κουζίνας, μπορείτε να εισαγάγετε μεταλλικά εφέ μέσω υλικών και χρωμάτων. Δημιουργήστε όμορφες δυναμικές δωματίων χρησιμοποιώντας λαμπερές επιφάνειες σε ορισμένες περιοχές και τραχιές επιφάνειες σε άλλες.

DIY και μουσειακά έργα

diy κουζίνα

DIY φώτα για τη ρουστίκ κουζίνα σας

diy

Η παρουσία αντικειμένων με μουσειακή αξία είναι χαρακτηριστική του στυλ της εξοχικής κατοικίας. Αυτά και τα στοιχεία DIY είναι ένα σημαντικό μέρος της διακόσμησης. Καλές ιδέες θα ήταν αντίκες επιτραπέζια φωτιστικά, ιδέες διακόσμησης με ξύλο παρασυρόμενων, φώτα DIY.

Μίμηση ή οπτική επισήμανση στοιχείων της δομής του κτιρίου – σωλήνες, στήλες, δοκοί ή τοίχοι από τούβλα ανήκουν επίσης σε αυτήν την κατηγορία.

Τονίζει τις φυσικές αποχρώσεις

μοντέρνα στοιχεία σε στοιχεία μείξης στυλ lahdhaus

Σε μια κουζίνα με εξοχική κατοικία και μοντέρνα στοιχεία, οι προφορές είναι ένα δύσκολο σημείο στο σχεδιασμό του δωματίου. Δεν πρέπει να αντιστοιχίζονται με σαφήνεια στο ένα ή στο άλλο στυλ. Εδώ κάποια μοντέρνα χρώματα έρχονται στη διάσωση. Φτιάξτε μερικές καρέκλες και ρίξτε μαξιλάρια σε αποχρώσεις που είναι επίκαιρες αλλά και πολύ φυσικές. Αυτό ισχύει για πολλές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, για παράδειγμα μέντα ή γαλάζιο.

Πείστε με λειτουργικότητα και φιλόξενη ατμόσφαιρα

ευρύχωρη εξοχική κουζίνα

Εξοχική κουζίνα – μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα

ξύλινες καρέκλες σε εξοχική κουζίνα

Σε μια μοντέρνα κουζίνα με στοιχεία εξοχικού στιλ, η λειτουργικότητα και η ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα επικρατούν ταυτόχρονα. Κατά την καθημερινή χρήση της κουζίνας, πιθανότατα θα παρατηρήσετε επιπλέον μικρά πράγματα που τονίζουν και τα δύο ακόμη περισσότερο. Κάντε το έτσι ώστε η ιδέα σας να φαίνεται ακόμα πιο πειστική και όμορφη.

Κουζίνα σε εξοχικό στιλ – χρησιμοποιήστε πιο φυσικά υλικά για μια ζεστή ατμόσφαιρα

κομψή κουζίνα

Εάν επιλέξετε λευκό, μπορείτε να προσθέσετε πολλά διαφορετικά πολύχρωμα στοιχεία αργότερα

το λευκό και το καφέ είναι τα κυρίαρχα χρώματα

Πολύ απλό αλλά στιλάτο

λευκή εξοχική κουζίνα

Το καφέ και το λευκό είναι ένας κλασικός συνδυασμός

highlight kuecehninsel με καρέκλες

κουζίνα σε μοντέρνο στιλ

σχεδιασμός εξοχικής κατοικίας για την κουζίνα

εξοχική κουζίνα καινοτόμος